Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Soi disant satisfait ou remboursé, j'ai retourné le produit qui efface aucune rayure sur la voiture. Payé via PayPal par sécurité et j'ai envoyé plusieurs mails à cette société qui renvoie la ball... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har ikke mottatt noe pakke. Bestilte 30. mars. Firma forlanger $ 1,89 i toll og avgifter før jeg har mottatt pakken. Har betalt kr. 279,00 for klutene og kr. 35,00 i frakt. Er dette svin... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Er det svindel? Ja, det lurer mange på ser jeg. Jeg bestilte for tre uker siden og har ikke sett snurten av noen sending ennå. Fikk beskjed etter et par dager om bestillingen var underveis, siden ha... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Von wegen 50%.Am 8.7. wurde der volle Betrag abgebucht Begründung: „Wir möchten Sie darüber informieren, dass Sie zum Zeitpunkt Ihrer Bestellung bereits 50 % Rabatt auf den ursprünglichen Preis des v... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

1,2

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fup og svindel.

Fup og svindel.
Købte kludene og betalingen blev også trukket.
Efter lidt over en måned, kom der besked fra Post Nord om, at jeg kunne indbetale told på 65 kr og jeg ville så modtage pakken 3-4 dage senere.
Valgte så at afvise modtagelse og sendte varen retur.
Pengene er selvfølgelig spildt, men har lært, at man skal læse trustpilot først, for så havde jeg aldrig handlet hos dem.

9 de outubro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg gav en stjerne for man ka ikke…

Jeg gav en stjerne for man ka' ikke give mindre, jeg har meldt trynanoshit til FDM og til "Selvforsvar"- en APP som holder dig så vidt så muligt ajour om forskellige fup mails. Efter min handel i går, hvor jeg hverken skulle bekræfte med NEM ID og ej heller modtog jeg mail med kvittering osv., og efter jeg læste de mange negative anmeldelser på TP, var jeg klar over, at det var rablende galt. Til morgen snakkede jeg med min bank og fik spærret mit kort.
Har også sendt mail ti Nanosparkle, men de svarer ikke.
Til dem der har betalt og ikke har modtaget varen vil jeg sige, at man kan sende en indsigelse til sin bank- jeg gjorde det en gang, også i forbindelse med en lignende sag, og banken refunderede beløbet! Ha' en god dag og hold jer væk fra de magiske klude, Franco

23 de setembro de 2021

Bonjour

Bonjour,
Moi aussi j'attends la livraison de ces soi-disant chiffons anti rayures.
Evidemment j'ai été débité, mais toujours rien à l'horizon

15 de setembro de 2021

Arnaque

Arnaque : n'enlève absolument pas les rayures, mais détruit la peinture !

24 de agosto de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg ligger mig i koret af alle dem som…

Jeg ligger mig i koret af alle dem som er blevet snydt og det viste sig under betalingen at de kan trække pengene uden at man skal godkende med sit nemID, som man ellers skal skal (så kontaktede min bank, men det ser ofte)
Jeg blev fanget af deres reklame på youtube og har fået en parkering ridse på bilen, så tænkte lige kort at det er genialt
Men det var for godt til at være sandt og det var det
Håber at jeg med denne note kan hjælpe andre til ikke at blive snydt (hvordan kunne jeg hoppe på den - Ha Ha)

7 de agosto de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har købt en Nano sparkle klud.

Jeg har købt en Nano sparkle klud.
Hold jer langt væk og lad være med at købe produktet, det virker overhovedet ikke. Tværtimod
Jeg havde et par ridser på min, næsten nye bil og på trods af at jeg fulgte instruktionerne nøje kom der flere og dybere ridser i lakken. Jeg tog konsekvensen og kørte bilen til en autolakerer, som udbedrede
nano klud skaden.
Det er et fupprodukt som IKKE virker, så lad, for Guds skyld være med købe denne “vidunderklud”

7 de agosto de 2021

Arnaqueur, voleur, fuyez les

Bonjour,
J'attire votre attention que vous serez arnaqué avec cette société. En effet, j'ai acheté ce produit le 23 avril 2021 mais je n'ai jamais été livré.
J'ai eu l'opportunité d'échangé avec le service commercial de la société NanoSparkle que j'ai été prélevé par Nano Magic le 26 avril 2021 mais pas de produit livré. Ils m'ont dit clairement que je ne serai pas livré car une livraison a été faite dans le 26000 sans aucune autre précision. J'ai insisté à être livré ou remboursé. Refus catégorique.
Je vous déconseille ce produit et le fournisseur Nano Sparkle ou Nano Magic, ce sont des arnaqueurs.

Cordialement

14 de julho de 2021

Ja dette er svindel

Ja dette er svindel. Bestilte og betalte for klutene den 31.05.21. Ikke sett noe til dem ennå. Mistet 569kr på dette. Hold Dere langt unna. Jeg kommer aldri til å kjøpe noe på slike annonser på nettet igjen. Blir så sinna at slike svindlere for lagt inn annonser på nett.

8 de julho de 2021

Kjøp ALDRI dette produktet

Kjøp ALDRI dette produktet, som den dumme blondinen jeg er tenkte jeg at det skader ikke å teste, vel det gjør det, lakken rundt stripen har også blitt skadet, den er nå helt matt, så hold dere langt unna!!!!!!!

3 de julho de 2021

2 uger siden jeg bestilte

Det er 2 uger siden jeg bestilte hos nanosparkel. Jeg svarede på deres beskräftelses e-mail for at höre, hvor min bestilling blev af.

Desvärre så "findes" den e-mail de selv sender fra ikke.

3 de junho de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Til alle dem der læser deres annoncer

Til alle dem der læser deres annoncer, synes jeg man skal være opmærksom på at alle anmelderne har engelske navne og bopæl i danske byer - alle. Skal man ikke stole på dem - næppe. Så jeg køber ikke noget hos dem.

13 de maio de 2021

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais