Mysteryboxes Opiniões 22

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget hjælpsom ifm. mit event for at finde ud af, hvilken boks der ville passe. Geniale gåder. Folk var meget engagerede og underholdt, og insisterede på ikke at få hints.

Classificada 1 em 5 estrelas

Bondefangeri ikke pengene værd. 2 par sandaler der er gået i stykker, 5 USB stik der ikke passer til mine enheder. To stk. bluser. Halsdisse. Cykellygte (10 kr. i butik) 8 touchpens. Knyttet armbånd.... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde lånt 2 x seriemorderen til en fødselsdagsfest, hvor vi deltog 10 personer. Konceptet er virkelig godt gennemtænkt og man bliver overrasket over, hvor mange forskellige gåder, koder osv som... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var meget skeptisk på om man kunne blive underholdt på samme måde som i et "rigtigt" escape-room. Og jeg blev ikke mindre skeptisk da der dukkede 2 små sorte kasser op dagen inden vi skulle br... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Escape room

Escrito pela empresa

Mysteryboxes tilbyder escapegames lignende aktiviteter præcis hvor kunden ønsker det. Vi har løsninger der passer til alt fra små private grupper til større virksomhedsarrangementer for op til 70 personer.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Gennemført og avanceret.

Vi lejede to bokse "Seriemorderen" til et firmaarrangement, og det var en stor success. To hold kæmpede, og til trods for erfaring fra Escape rooms, lykkedes det kun lige at løse gåderne indenfor den tidsramme vi havde sat. Meget gennemførte gåder. Imponerende detaljer. Overrasket over hvor avanceret indholdet af boksen var. Virkelig vellykket aktivitet, og alle kolleger var opsatte og begejstrede. Jeg giver mine bedste anbefalinger, og jeg vil helt sikkert have Mysteryboxes i tankerne for andre typer af arrangementer.

27 de outubro de 2022

Rigtig godt produkt

Rigtig godt produkt. Hurtig og fleksibel service mht afhentning /aflevering.

14 de outubro de 2022
logótipo da Mysteryboxes

Resposta da Mysteryboxes

Hej Sascha - tak for din gode anmeldelse, den er med til at gøre det sjovt at være en del af mysteryboxes

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais