Ik bestelde een WK 2026 Mystery Box waarin volgens de omschrijving een recent shirt van een deelnemend land zou zitten, maar in plaats daarvan ontving ik een oud uitshirt van jaren geleden dat niets m... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Wij bestellen regelmatig een mystery shirt voor onze 3 zonen en elke keer net zo nieuwsgierig wat er in het doosje zit. Overigens wordt door Gert Jan keurig bijgehouden welke shirts wij al jn ons bezi... Ver mais
Drama! In eerste instantie problemen met levering. (Pakket was kwijt/gestolen blijkt) Nu kreeg ik 3 opties. Na het doorgeven van de optie waarvoor ik kies, bericht gelezen maar geen bevestiging geha... Ver mais
De nieuwe website is top ! Ook zeer tevreden met ontvangen shirt. Was n.l. jubileumshirt van Tenerife, waar wij afgelopen winter ook op vakantie waren. Heel treffend in dit geval. Kan Mystery Football... Ver mais
Informações sobre a empresa
Mystery Football Shop levert officiële voetbalshirts van buitenlandse clubs in een Mystery Box voorzien van club & shirt info. Hiermee zorgen wij voor een unieke verrassing voor de echte voetballiefhebber. Daarnaast kunnen klanten een Mystery Box met een sjaal van een buitenlandse club bestellen. Ten slotte bieden wij ook zeldzame of speciale shirts aan in onze shop die direct aangeschaft kunnen worden in de beschikbare maten.
Informações de contacto
Nicolaas Beetsstraat 22 , 8914AR, LEEUWARDEN, Holanda
- +31648164517
- info@mysteryfootballshop.nl
- mysteryfootballshop.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Snelle reactie
Snelle reactie, gedaan wat ze beloven en geluisterd naar de gemaakte opmerking.
toch geleverd
Eerste bestelling niet aangekomen,maar toch nieuwe shirts opgestuurd,even geduld op de proef gesteld,
maar toch zeer tevreden achteraf

Resposta da Mystery Football Shop
Goede service en snelle levering, shirt zelf was van topkwaliteit en de maat paste goed. Al met al een goede ervaring.
Echt heel snelle levering
Echt heel snelle levering van het product ook is het erg fijn dat ze een kaart met alle informatie van de club in de doos doen erg tevreden
Top cadeau!
Top cadeau!! Levering was super snel nog mooi op tijd voor kerst. vragen worden binnen 1 dag beantwoord.
leuk om voor jezelf een cadeautje te kopen en dan nog niet te weten wat je besteld hebt.
Top service
Erg fijne ervaring, mystery box was snel en zorgvuldig geleverd. Leuk voetbalshirt ontvangen met wat extra info over de club. Erg tevreden en ga zeker vaker bestellen!
Erg leuk concept
Erg leuk concept. Mysterybox cadeau gedaan aan mijn vriend voor de kerst. Hij is erg blij met zijn uitshirt van Qatar! Bedankt

Resposta da Mystery Football Shop
Ik ben nog steeds aan het wachten op de…
Ik ben nog steeds aan het wachten op de box. Is er een manier om dit te volgen via track and trace?
Top kwaliteit en snelle levering!
Al meerdere keren besteld bij deze site en super tevreden met de shirts die zijn binnengekomen. Een aanrader!
Erg tevreden over het shirt en de…
Erg tevreden over het shirt en de service.
Door de december weken mijn pakketje…
Shirt bij de buren bezorgd, vandaar even wat langer moeten wachten. Inmiddels een mooi shirt ontvangen. Blij mee.

Zeer tevreden!
Al meerdere bestellingen gedaan, zeer tevreden. Wordt goed rekening gehouden met speciale wensen en echt unieke shirts ontvangen. Ga zo door!
Snelle levering en precies wat we ervan…
Snelle levering en precies wat we ervan verwachten!!!
origineel cadeau voor de voetballiefhebber
Een superleuk en origineel cadeau voor de voetbaliefhebber op deze manier. Een bijzonder shirt en geen idee wat je krijgt. Met ook nog leuke weetjes erbij over t land en de club. Aanrader.
Top blij mee ibrahimovic is een legende…
Top blij mee ibrahimovic is een legende en voetbald nu nog prachtig en de andere shirt is voor mijn vader als sinterklaas cadeau aankomend weekend.
Tevreden
Mystery Football Shop is een leuk concept; een onbekend shirt ontvangen via de post. Nadat ik het bedrag had overgemaakt was ik in spanning welk shirt ik toe gestuurd kreeg. Na een paar dagen kreeg ik een shirt van een club uit Kosovo thuisgestuurd. Erg apart natuurlijk, al was ik niet te spreken over de kwaliteit van het shirt. Ik vermoedde dat dit shirt een paar wasbeurten niet zou overleven. Nadat ik dit kenbaar had gemaakt is dit netjes opgelost en kreeg ik een ander shirt opgestuurd, waar ik wel tevreden mee ben.
Snelle Levering en goede service
Snelle Levering en goede service! Je krijgt precies wat je verwacht zonder dat je weet wat dat is ;-)
Leuk pakketje het shirt is met veel…
Leuk pakketje het shirt is met veel plezier ontvangen. De extra toegevoegde informatie was extra leuk
Zeer leuk concept
Zeer leuk concept! Shirt komt in een goede verpakking en de bestelling voelt heel persoonlijk, mede door het gemakkelijke contact.