Nærva Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var meget skeptisk, da jeg bestilte shampoo og balsam, jeg har meget fint og tyndt hår. Men er blevet meget positiv overraskede. Mit hår føles lidt tykkere, efter 14 dage, behøver ikke at vaske h... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har brugt bar i nogle år, fik lyst til at prøve alm flaske shampoo og fik kløe især i nakken. Mødte Nærva og tænkte prøver. Har nu vasket to gange med shampoo og balsam bar med lavendel. Min klø... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Min bekymring var, at mit lange hår ikke fik nok pleje og at balsambaren ikke kunne gøre det glat nok. Dog er min bekymring gjort til skamme. Det er rigtig gode og nemme produkter at anvende. Jeg ve... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Købte 2 stk. shampoo bar uden den store forudgående undersøgelse af indhold. Men de er faktisk rigtig gode, skummer dejligt i håret, og føles fantastisk blød på huden. Tror jeg skal have prøvet b... Ver mais

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

174 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

God kunde oplevelse

Bestil og modtag et par dage efter. Jeg kom til at bestille dobbelt og der var ingen problemer med at afbestille den ene ordre. Produktet giver dejligt blankt og rent hår. Jeg er godt tilfreds.

20 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er meget positiv overrasket

Jeg er meget positiv overrasket. Jeg har ikke før prøvet bar shampoo/balsam men er allerede efter få vaske hooket. Efter vask med flydende shampoo, så mit hår trist og tørt ud . Der gør det ikke med disse barer. Min hovedbund er heller ikke så irriteret eller kløende længere. Vil klart anbefale!

27 de novembro de 2025

Jeg anbefaler det klart

Det er mit første forsøg med shampoobar, og jeg er virkelig positivt overrasket over hvor nemt det er at bruge. Mit hår føles lækkert, og min hovedbund er glad. Jeg har brugt det i 10 dage.
Jeg anbefaler det klart.

24 de novembro de 2025

Meget tilfreds

Meget tilfreds indtil videre - dufter fantastisk. Har brugt nogle forskellige barer og synes det er lidt svært at vurdere med balsom, hvornår man har nok. Men det lærer jeg nok hen af vejen.

20 de novembro de 2025

Wow!!!

Wow. Ved ikke hvordan, men har virkelig
minimeret mit mit hårtab og er ikke længere grædefærdig efter hver hårvask. Bedre hårdage og ikke behov for at vaske det så tit!!! Kæmpe anbefaling❤️

23 de novembro de 2025

Hurtige levering

Hurtige levering
Har brugt jeres shampoo bar to gang i mit hår, og kan allerede mærke og se forskel. Skal lige have prøvet jeres balsam bar også. Jeg er yderst tilfreds med jeres produkt...❤️

22 de novembro de 2025

Overraskende god

Det var mit første forsøg med en shampoo bar. Havde frygtet, det var omstændeligt, men baren afgiver den nødvendige mængde sæbe på ingen tid, skummer fint og virker beroligende på hovedbunden.

11 de novembro de 2025

Super dejlig shampoo

Super dejlig shampoo. Jeg er overrasket over hvor glat og fint hår jeg har fået efter jeg er begyndt at bruge den. Bruger også balsam for at få det bedste resultat. Jeg var bekymret over hvordan det ville virke med en bar - men videoen gav god vejledning og det passer mig fint at have barerne liggende og tørre mellem brug.

1 de novembro de 2025

Nemt og supergodt

Nemt, enkelt at bestille og hurtig levering. Shampoo baren fungere virkelig fantastisk. Så nem at bruge og skummer effektivt. Håret bliver overraskende glansfyldt, men det allerbedste er at min irriteret hovedbund allerede efter 1. vask ikke kløede mere.

7 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Overrasket over hvor god den er

Overrasket over hvor god den er!
Jeg troede jeg måske var hoppet på et produkt, som ville vise sig at blive besværligt. Men den skummer så hurtigt og effektivt at selv om jeg vil have et hurtigt bad, så er det heller ikke et problem. Derudover føles den super for mit hår og hovedbund. Jeg har fundet min nye shampoo!

7 de novembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais