Jeg var meget skeptisk, da jeg bestilte shampoo og balsam, jeg har meget fint og tyndt hår. Men er blevet meget positiv overraskede. Mit hår føles lidt tykkere, efter 14 dage, behøver ikke at vaske h... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg har brugt bar i nogle år, fik lyst til at prøve alm flaske shampoo og fik kløe især i nakken. Mødte Nærva og tænkte prøver. Har nu vasket to gange med shampoo og balsam bar med lavendel. Min klø... Ver mais
Min bekymring var, at mit lange hår ikke fik nok pleje og at balsambaren ikke kunne gøre det glat nok. Dog er min bekymring gjort til skamme. Det er rigtig gode og nemme produkter at anvende. Jeg ve... Ver mais
Købte 2 stk. shampoo bar uden den store forudgående undersøgelse af indhold. Men de er faktisk rigtig gode, skummer dejligt i håret, og føles fantastisk blød på huden. Tror jeg skal have prøvet b... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
As pessoas também visitaram
God kunde oplevelse
Bestil og modtag et par dage efter. Jeg kom til at bestille dobbelt og der var ingen problemer med at afbestille den ene ordre. Produktet giver dejligt blankt og rent hår. Jeg er godt tilfreds.
Jeg er meget positiv overrasket
Jeg er meget positiv overrasket. Jeg har ikke før prøvet bar shampoo/balsam men er allerede efter få vaske hooket. Efter vask med flydende shampoo, så mit hår trist og tørt ud . Der gør det ikke med disse barer. Min hovedbund er heller ikke så irriteret eller kløende længere. Vil klart anbefale!
Jeg anbefaler det klart
Det er mit første forsøg med shampoobar, og jeg er virkelig positivt overrasket over hvor nemt det er at bruge. Mit hår føles lækkert, og min hovedbund er glad. Jeg har brugt det i 10 dage.
Jeg anbefaler det klart.
Meget tilfreds
Meget tilfreds indtil videre - dufter fantastisk. Har brugt nogle forskellige barer og synes det er lidt svært at vurdere med balsom, hvornår man har nok. Men det lærer jeg nok hen af vejen.
Er uddannet økologisk frisør,og har…
Er uddannet økologisk frisør,og har altid ønsket mig et dansk firma,der "gad"at lave et ordentligt produkt.Mit ønske er opfyldt,og har endda kun prøvet shampoen ;) I har fået jer en fast kunde her,TAK <3
Man skal ha god tid til sin hårvask
Man skal ha god tid til sin hårvask, men håret er lækkert efter vask
Det første gang jeg prøver en shampoobar
Det første gang jeg prøver en shampoo bar og er meget begejstret- kan kun anbefale andre at prøve True Danish shampoobar
Wow!!!
Wow. Ved ikke hvordan, men har virkelig
minimeret mit mit hårtab og er ikke længere grædefærdig efter hver hårvask. Bedre hårdage og ikke behov for at vaske det så tit!!! Kæmpe anbefaling❤️
God kvalitet
Har brugt deres sæber i en god uge, de er virkelig lækre.
Hurtige levering
Hurtige levering
Har brugt jeres shampoo bar to gang i mit hår, og kan allerede mærke og se forskel. Skal lige have prøvet jeres balsam bar også. Jeg er yderst tilfreds med jeres produkt...❤️
Det er min første køb jeg er utrolig…
Det er min første køb jeg er utrolig tilfreds med det produkt og regner med forsætter med så jeg har kun varme anbefalinger
Overraskende god
Det var mit første forsøg med en shampoo bar. Havde frygtet, det var omstændeligt, men baren afgiver den nødvendige mængde sæbe på ingen tid, skummer fint og virker beroligende på hovedbunden.
Produktet virker perfekt på hårdet.
Meget lækkert produkter gør håret blødt og lækkert. Hurtig forsendelse alt OK.
Mvh Judith G. Jensen.
Er rigtig glad for shampoo
Er rigtig glad for shampoo. Balsam er lidt svært at få det godt i håret, da jeg har tørt og krøller, vaske kun 1 gang om ugen 😉
Super dejlig shampoo
Super dejlig shampoo. Jeg er overrasket over hvor glat og fint hår jeg har fået efter jeg er begyndt at bruge den. Bruger også balsam for at få det bedste resultat. Jeg var bekymret over hvordan det ville virke med en bar - men videoen gav god vejledning og det passer mig fint at have barerne liggende og tørre mellem brug.
Nemt og supergodt
Nemt, enkelt at bestille og hurtig levering. Shampoo baren fungere virkelig fantastisk. Så nem at bruge og skummer effektivt. Håret bliver overraskende glansfyldt, men det allerbedste er at min irriteret hovedbund allerede efter 1. vask ikke kløede mere.
Overrasket over hvor god den er
Overrasket over hvor god den er!
Jeg troede jeg måske var hoppet på et produkt, som ville vise sig at blive besværligt. Men den skummer så hurtigt og effektivt at selv om jeg vil have et hurtigt bad, så er det heller ikke et problem. Derudover føles den super for mit hår og hovedbund. Jeg har fundet min nye shampoo!
Virkelig positiv oplevelse
Første gang jeg prøver shampoo og balsambarer - og jeg kan ikke forestille mig at gå væk fra det igen. Virkelig lækkert.
Mit hår virker renere
Mit hår virker renere, blødere og nemt at holde
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.