Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Bilselgere er tydeligvis en beskyttet yrkesgruppe. Som kjøper skal man kunne dokumentere at selgeren visste om skjulte feil, selv når feilen er så alvorlig som en bensinlekkasje - som ga seg til kje... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

NAF hevder at for å spare tid har de ordnet felles sentralbord for avdelingene... dette er direkte feil ! Noen i NAF systemet må hurtigst mulig teste ordningen. Det tar lang tid før svar i telefonen,... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Rotete kommunikasjon med "misforståelser" Fikk en dårlig følelse med en gang.. Helt klart det dyreste alternativet også over merkeverksted. 6500,- for å bytte bremseskiver og klosser foran (in... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Oficina de reparação automóvel
  2. Serviços jurídicos

Informação fornecida por diversas fontes externas

Vi tilbyr bilberging/veihjelp i hele Europa, rådgiving, NAF -tester, advokat hjelp, EU kontroll og rabatter. Bli NAF-medlem her.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Hold unna naf

Hold unna naf. Før var naf upartisk, og skulle ta EU-kontroll uten å tenke profitt. Nå tenker de enten til å tjene penger til butikken eller «hjelpe til»Jessheim og Kongsvinger er de verste. Styr unna disse såkalte verkstedene! De kan være alt men ikke gode bilmekanikere.
Fy skam naf.

24 de março de 2026

NAF avd. Jessheim

Hatt EU kontroll hos NAF på jessheim. Fikk et veldig godt inntrykk.
Nå skal bilen min tilbake for en liten reparasjon, håper jeg blir like fornøyd da.

20 de março de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Fikk ikke hjelp med henger

Varslet NAF skiftlig ved bestilling etter bilkollaps, at jeg stod langs veien med tilhenger med en kostbar atv på, og måtte ha denne tauet vekk samtidig når bilen ble hentet for transport til verksted. Beskjed nådde åpenbart ikke berger... Berger sa da han kom, etter 6 timer venting i kulda, at jeg måtte bestille eget oppdrag for henger. Dette kunne NAF gitt tilbakemelding på når jeg bestilte.
Heldigvis hadde jeg solid varmedress i bilen, men etter to timer venting måtte jeg ta taxi hjem for å få varme, og ba bilberger på hans tlf om å varsle meg før ankomst. Fikk da 11 minutter på meg, så det ble full fart med taxi igjen.
Første bergingstid var satt til innenfor 60 minutter, deretter fulgte nytt anslag 2 til 2,5 time, men berging (sentralt strøk) tok altså 6 timer. Rakk akkurat til verksted før stengetid. Måtte organisere privat transport av hengeren. Med så lang ventetid ville kanskje både henger og atv blitt borte før ny berging kunne påregnes.
Er ikke veldig imponert. Dette var første gang jeg måtte bestille hjelp. Forstår at det kan være påtrykk, men det var faktisk en vanlig vinterdag med oppholdsvær, og jeg lurer på hvordan det ville vært om det var en skikkelig snøværsdag...

22 de dezembro de 2025

Dessverre lite helpful

Dessverre lite helpful, dårligere tilbude med forsikring og andre rabatt. Ikke svare med advokat hjelp eller lang tid uten godt og effektiv svar. Ikke anbefaler og ikke langre brukes medlem.

8 de novembro de 2025

Overfakturer sine kunder

Naf Krokstad gir tilbud på jobber. Tilbudet er ufullstendig beskrevet. Når du bestiller og har fått utført jobben, påkrevet de er mye høyere pris når det skal betales. De har da skiftet flere deler enn det som er avtalt, i tillegg til at de krever ekstra betaling for arbeide som følge av at de påstår at jobben har tatt lengre tid enn det som er planlagt, eller at det var vanskeligere å demontere gamle deler enn forutsatt. Eksempelvis en bolt sitter mer fast enn avtalt. Altså, styr unna NAF, med mindre du ønsker å bli lurt.

11 de setembro de 2025

Nøkkeltap

Hadde blitt frastålet veske med bilnøkkel, min eneste. Fikk god informasjon. Bilen måtte kjøres til verksted pga programmering.
Det tok 40 min fra jeg ringte og til bilen var på verksted.
En informativ og hyggelig opplevelse

12 de agosto de 2025

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice, sendte e-post for over ett år siden. Da kom svare, beklager for sent svar. Kjere NAF over et år siden og svaret er bare beklager. Hva betaler jeg for som medlem for? Når dere ikke har tid og ressurser til å svare på spørsmål!!! Elendig kunde service 👎👎👎

22 de maio de 2025

they are tragic

they are tragic! They changed my car tires from winter to summer ones (for 900kr!) and they put them the WRONG WAY! Two of my tires are wider and they were supposed to be put in the back side (everybody knows this). They put them in the front side! So dangerous for the car and me!😡

22 de maio de 2025

Null kompetanse på elbil

Etter mange år som NAF medlem og for det meste positiv erfaring, så er det leit å si det - men kompetansen og kundeservicen har forsvunnet ved overgang til elbil. Det er sjokkerende å oppleve at en bilberger ALDRI har kjørt eller ladet eller hatt noe som helst med elbil å gjøre. Nå er det ikke ofte man trenger assistanse. Før i tiden kunne de hjelpe deg med en jerrykanne med bensin, etc. Med elbil er man overlatt til seg selv. Null kompetanse, null forståelse og sjokkerende mangel på løsningsorientering. Og spesielt; ingen alternativer når du trenger en mil ekstra på "tanken" for å komme deg hjem! Bilen tok ikke imot hurtiglading - feilmelding og for lite km igjen for å komme hjem. 2 barnebarn i bilen og alle frustrerte...
Vi måtte til slutt gi opp å få hjelp av NAF, og måtte ta sjansen. Fikk ladet en time (2KWt) på en bensinstasjon, slo av alt av strøm og kjørte så sakte vi kunne hjem de siste 100 km. Klarte det med en rest av 1 - en km igjen på "tanken". Et sant mareritt. Ikke bare for oss, men også alle som ble liggende bak oss på veien. Jeg meldte meg ut av NAF - og jeg melder meg inn i første selskap som kan tilby nødhjelp på veien - da også for elbiler som trenger assistanse.

6 de julho de 2025

Advarer mot NAF

Jeg må dessverre, på det sterkeste, ADVARE mot NAF!
Min opplevelse som medlem i NAF i 2023, spesielt i forbindelse med bruk av NAF-kontrakt ved salg av bil, har vært et mareritt. Jeg trodde NAF-kontrakten skulle sikre en trygg handel for begge parter, men det endte opp med å bli en svært kostbar og frustrerende prosess med NAFs "bistand".
Kort oppsummert, NAFs håndtering av min sak har vært preget av:
• Manglende nøytralitet og tvilsomme råd: Til tross for at NAFs egne rådgivere og advokater innledningsvis mente bilen var i god stand og at det ikke var grunnlag for reklamasjon, ble jeg satt i en umulig situasjon! NAF-testen kjøper tok var ikke nøytral, da kjøper var til stede.
• Manipulasjon og falske bevis: Kjøper fremmet en rekke grunnløse påstander og manipulerte bevis, og reklamerte for 80-90.000 kr basert på normal slitasje. De skulle ha det til at den 8,5 år gamle bilen var «NY».
• Utilfredsstillende advokatbistand fra NAF-samarbeidende advokater:
◦ Den NAF-tildelte advokaten på Fagernes leverte et "motsvarsbrev" som foreslo et prisavslag jeg mente var urimelig, men gikk med på i den tro at vi skulle kunne komme til en ’minnelig løsning’.
◦ I Forliksrådet ble jeg dømt til å betale 60.000 kr, da min advokat fra NAF var passiv og kunnskapsløs, og forliksrådet ble manipulert og overbevist av kjøpers usannheter.
◦ Under rettssaken i Tingretten opplevde jeg åpenbar partiskhet fra dommeren og direkte medvirkning fra min NAF-tildelte advokat. Advokaten innrømmet å ha snakket med dommeren på forhånd, noe som ga et sterkt inntrykk av korrupsjon og at jeg var forhåndsdømt. Jeg fikk kun 15 minutter taletid, til tross for planlagt gjennomgang av over 20 sider!
• Massiv overfakturering og trakassering fra NAF-tildelt advokat: Advokaten forsøkte å belaste meg og forsikringsselskapet mitt nesten 170.000 kr for sin bistand. Tingretten fastsatte salæret til kun 63.281,35 kr, men basert på bevisst FEIL timesats fra advokaten, og advokaten ignorerte dommen og forsøkte å kreve inn over 50.000 kr via Namsfogden og Forliksrådet – som igjen slukte alle advokatens løgner. Nå må jeg stevne min egen advokat for retten!
• NAF tar intet ansvar: Til tross for gjentatte klager til NAF, er de avvisende og nekter å ta noe ansvar for advokaten de tildelte meg, eller for den totalt utilfredsstillende prosessen.
Hele denne prosessen, som skulle vært trygg med NAF-kontrakt, har endt opp med å koste meg utallige timer, enorme summer i advokatutgifter, og har vært og er en psykisk påkjenning!
FRARÅDES PÅ DET STERKESTE! NAF svikter sine medlemmer når det virkelig gjelder, og deres "samarbeidende" advokater kan føre til enda større problemer og kostnader!

22 de janeiro de 2025

Styr unna! Ubrukelige fagfolk

Dette er en gjeng med ubrukelige «fagfolk» som ikke tar noe ansvar når de gjør feil. Styr unna, disse vil lure deg, skade bilen din og du må i ettertid betale for dette selv!

19 de junho de 2025

HELT FETTE UBRUKELIG

Bilen var på eu-kontroll hos naf Sandvika 20. juni, 3 dager etterpå riser bilen ufattelig mye mer enn den gjorde før eu og på tirsdag 25. juni ristet bilen såpass at den ble satt igjen på jobb da vi ikke turte å kjøre bilen hjem. Naf-veihjelp henter bilen og kjører den til verksted(IKKE NAF VERKSTED) hvor jeg blir oppringt og fortalt at TO hjulbolter mangler fra ene dekket og at alle boltene er løse! dette ble bekreftet både fra naf-veihjelp og verksted at det manglet to bolter.
Ringte naf nå nettopp og det mener det er UMULIG at de har oversett dette. Selv om han som så over bilen heller ikke fikk med seg at blinklyset ikke funket heller, så var det umulig at han hadde oversett de manglene boltene som holdt hjulet mitt på plass.
Kontrollør var 119548, styr unna denne ubrukelige «fagmannen» som absolutt ikke vet hva han holder på med!

Notat - bilen ristet før den var på eu-kontroll, men vi forventet å få svar på hvorfor bilen ristet, vi trodde dette var foringene. Fikk beskjed «hvorfor sa du ikke fra at bilen ristet når du var på eu?», spoiler - jeg gjorde det:)

Sa til han som var på telefonen at hvis dette hjelper han med å sove om natten at det umulig kunne være dems feil å overse dette, så værsegod, ryk og dra rett til helvete der dere hører hjemme for å ikke sikre bilene som dere er ment å gjøre.
Skulle blitt omdøpt til nav fordi de er faen like ubrukelig på alle nivåer.

26 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Kjøper sitter igjen med bevisbyrden når bilen har skjulte feil.

Bilselgere er tydeligvis en beskyttet yrkesgruppe.
Som kjøper skal man kunne dokumentere at selgeren visste om skjulte feil, selv når feilen er så alvorlig som en bensinlekkasje - som ga seg til kjenne ved første bensinfylling.
Til stor trøst er juridisk avdeling innforstått med at det "føles leit" å bli loppet for penger og i tillegg bli avspist med at man "ikke har en sak".

14 de maio de 2025

Feil i NAF rapport

Stor feil i NAF rapport ved bruk av Nettbil.
Hadde bilen hos NAF for test. I den NAF testen så står det "Bilen er ikke utstyrt med peilepinne, oljenivå ikke kontrollert". Peilepinnen er rød, og stikker opp på høyre side av motordeksel. Umulig å stole på resten av rapporten når de ikke klarer å sjekke oljen engang. Mistenker at de gjør det med vilje for å få lavere auksjonspris.

24 de abril de 2025

Helt topp

Har fungert utmerket til eu, berging og garantiutløpstest. Enkle, raske og god kommunikasjon.

5 de dezembro de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais