Altijd supertevreden van Nafra. Zeer goeie service en snelle, correcte levering. En kwaliteitsvolle producten. Ook deze keer weer een groot pakket dat binnen de 2 dagen geleverd was. Met cadeautje... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Super tevreden. Leveringen steeds in orde en vlug geleverd. Heb je een vraag, even een mail sturen en je krijgt redelijk vlug antwoord. Ook steeds mooie telpakketten en Diamond painting van heel goede... Ver mais
Nafra heeft een ruim aanbod aan handwerken. Bestelling en levering gaat vlot. Bij mijn laatste bestelling liep de elektronische betaling mis, er werd direct contact opgenomen en ik kon alsnog via over... Ver mais
Informações sobre a empresa
Pakketten om te borduren, knopen en diamond painten - online bestellen - laten leveren op het adres van jouw keuze
Informações de contacto
Maldersesteenweg , 1840, Londerzeel, Bélgica
- 052 303 202
- nafra@nafra.be
- nafra.be
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Altijd alles tip top in orde
Altijd alles tip top in orde
Snelle levering en altijd een leuke verrassing bij je pakje
Zeker een aanrader
Ik bestel zeker nog hier
Groetjes myriam

Resposta da Nafra Handwerk
Heb al heel veel knoopkussens gemaakt
Heb al heel veel knoopkussens gemaakt. Heel leuk om tedoen.

Nafra: Top!
Nafra heeft een groot en wisselend aanbod met voor ieder wat wils. Ze leveren en reageren snel. Mijn standaard borduurwinkel nu. zo handig!

super service
super service, snelle en steeds correcte leveringen. prijs/kwaliteit in mijn ogen TOP...

Super vlotte services
Super vlotte services. Vriendelijke, persoonlijke communicatie. Vlotte levering. Ik raad deze site zeker aan.

Resposta da Nafra Handwerk
Absoluut zeer tevreden want na een…
Absoluut zeer tevreden want na een foutje van mij werd er contact opgenomen om te verifiëren of mijn bestelling wel juist was .
Altijd zeer vlotte samenwerking zonder lange wachttijd.
Goed verpakt met een vriendelijk woordje.
Zeker een aanrader

Heel tevreden
Ik ben heel tevreden van de website. Ik gebruik hem nu een klein jaar en heb al meer dan 10 handwerkpaketten besteld. Ik vindt meestal altijd wat ik zoek.
Ook de dienstverlening is heel vriendelijk en een bestelling wordt altijd vlug verwerkt. Maximum een week later zit mijn pakket in de brievenbus

Resposta da Nafra Handwerk
Snelle levering,heb je een vergissing…
Snelle levering,heb je een vergissing gemaakt bij een
bestelling,dat word na een telefoontje snel en vriendelijk recht gezet.
Lieve S

Resposta da Nafra Handwerk
Steeds vlotte en correcte service
Al verschillende jaren klant bij Nafra, nog nooit problemen gehad met mijn bestellingen. Reageren snel op een vraag via mail.
Zeker een aanrader.

Geweldige service!
Mijn pakje was geleverd maar ik vond het nergens en mailde naar Nafra. Zij deden onmiddellijk hun best om mij te helpen. Uiteindelijk was het pakje toch terecht gekomen. Ik was zeer tevreden over de service en ook over het geleverde pakketje. Ik bestel hier zeker nog

Resposta da Nafra Handwerk
correcte afhandeling van de bestelling
correcte afhandeling van de bestelling, heel vlug op de bestemming en steeds aangenaam verrast met het gratis patroontje

Bestelling verliep zeer vlot
Bestelling verliep zeer vlot, en levering was snel gefikst. Mijn echtgenote kon zeer snel van start gaan. Zeker volle 100% .

Vlot en correct!
Men verwerkt de bestelling snel en correct en de verzending gaat enorm vlug. Ook voor bijkomende informatie is men steeds bereid om te helpen via email.
Ik ben zeer tevreden.

Prima service
Super tevreden. Leveringen steeds in orde en vlug geleverd. Heb je een vraag, even een mail sturen en je krijgt redelijk vlug antwoord. Ook steeds mooie telpakketten en Diamond painting van heel goede kwaliteit.

Nafra.be = Topservice
Nafra.be heeft een ruime keuze in handwerken. Bovendien een supersnelle afhandeling van je bestelling, ook in Coronatijden. Heb je een vraag, dan staat mevr. Callaerts steeds klaar met een persoonlijk antwoord, zowel telefonisch als per mail. Steeds even vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader voor iedereen die van handwerken houdt!

Snel en betrouwbaar
Heel persoonlijke service, snelle levering. Altijd al in orde geweest!

Test...........
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.