Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Pan, który naprawiał świetny! Wszystko poszło gładko. Natomiast bardzo słaba jest forma zapłaty, w czasach gdy tak łatwo kogoś oszukać, płatność przez link w smsie jest conajmniej niekomfortowa. Fajni... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 3 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Wszystko Ok. Szybko i sprawnie tym bardziej, że to był 2 maj godziny popołudniowe , wszyscy na majówce. Jak się okazało na szczęście dla mojego podgrzewacza wody Bosh i dla mnie fachowiec z naprawa.p... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Reparação de eletrodomésticos
  2. Electricista
  3. Instalação de gás
  4. Serviços de aquecimento
  5. Canalizador

Escrito pela empresa

Jeśli zaskoczyła Cię awaria? Sprzęt domowy nagle przestał działać? Czy może masz kłopot z instalacją elektryczną lub zapchaną rurą? Nie trać czasu, ani nerwów i zamów specjalistę z naprawa.pl w swojej okolicy. Naprawa.pl to portal oferujący usługi naprawcze takie jak serwis agd, hydraulika, elektryka czy kotły grzewcze. Serwisanci naprawa.pl dojeżdżają ze swoimi usługami praktycznie do każdego miejsca w Polsce. To sprawdzeni i zaufani fachowcy, którzy współpracują z firmą od lat. Dodatkowo każda naprawa objęta jest 30-dniową gwarancją oraz ubezpieczeniem OC. Wystarczy, że wypełnisz prosty formularz na stronie, w którym opiszesz swój problem i wybierzesz preferowany termin wizyty, a fachowiec skontaktuje się z Tobą w celu umówienia terminu wizyty. Dzięki naprawa.pl możesz spać spokojnie…jesteś w dobrych rękach!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Pan naprawiał zmywarkę

Pan naprawiał zmywarkę, która po tygodniu miała ten sam objaw. Firma nie przyjela reklamacji gdyż rzekomo odmówiliśmy przyjęcia faktury !!!!. Pan serwisant nie zaproponował i nie pobrał emaila do wysłania faktury a płatność kazał wysłać blikiem na inny numer telefonu.
Jak widać serwisanci z tej firmy kombinują na boku.

6 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Niezawodni jak zwykle

Szybki kontakt ze strony serwisu i pana hydraulika. Pan hydraulik bardzo sympatyczny i bardzo sprawnie wszystko naprawił. Cena rozsądna. Polecam!

10 de janeiro de 2026

OSZUŚCI To nie jest serwis

OSZUŚCI To nie jest serwis, to jest schemat naciągania klientów. Firma, która bierze pieniądze za pozorowaną usługę.
Pracownik przyjechał, zrobił pokazówkę „naprawy”, awaria wróciła po godzinie. Padła standardowa wymówka o „części na zamówienie”, obietnica kontaktu następnego dnia — po czym zapadła cisza. 500 zł zabrane, a telefonu nikt nie odbiera.

3 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Pan rzekomy fachowiec przyjechał do…

Pan rzekomy fachowiec przyjechał do babci naprawić kontakt z tym że kontak na jesteśmy dzień nie działał , paliły się kable usługa kosztowała 500 zł ! Naciągane do tego musieliśmy wez WC kolejnego fachowca z tym że nie był z pańskiej firmy , fachowiec kolejny zrobił to wiele więcej za 240 zł , sprawiedliwości nie ma pan odbierając telefon stwierdził że usługa wykonana i nie zamierza przyjeżdżać i naprawiać że może to zrobić w poniedziałek a babci lodówka i inne sprzęty nie działały nie polecam tej firmy !

4 de dezembro de 2025

Do kitu

Pierwsza wizyta, ok, druga zapowiedziana i przez Was potwierdzona do dzisiaj nie doszła do skutku, dla wyjaśnienia miała być w ramach gwarancji, jak rozumiem takich usług już brak, skasować za pierwszą i żegnamy, nie polecam!!!!!!!!!
Trzeba było wzywać innego fachowca i oczywiście znów płacić!
Nie dawajcie się nabierać!
Jako zweryfikowany recenzent mam wam wysłać skan dowodu z moimi danymi???
Teraz to przesadziliscie!
Czekam na ukazanie się opinii!

20 de dezembro de 2024

Resposta da Naprawa.pl

Dzień dobry, rozumiem Pani frustrację i przykro nam z powodu opisanej sytuacji. Każda opinia jest dla nas cenna, szczególnie gdy wskazuje na obszary wymagające poprawy.
Chcielibyśmy jednak sprostować, że nasz serwis nie realizuje usług gwarancyjnych producenta sprzętów, a jedynie naprawy pogwarancyjne. Nigdy również nie wymagamy przesyłania skanów dokumentów tożsamości do weryfikacji recenzji. Oczywiście z naszej strony zbadamy tę sprawę. Jeszcze raz przepraszamy za niedogodności. Zespół, naprawa.pl

Classificada 1 em 5 estrelas

Calkowity brak kompetencji "fachowca"

21 de fevereiro de 2025

Resposta da Naprawa.pl

Naszym celem jest świadczenie usług na najwyższym poziomie. Pani opinia pozwoli nam wyciągnąć wnioski i poprawić jakość naszych usług. Przepraszamy za niedogodności, których Pani doświadczyła.

Classificada 3 em 5 estrelas

Po zgłoszeniu i opłaceniu usługi

Po zgłoszeniu i opłaceniu usługi, fachowiec po godzinie, zadzwonił aby umówić termin. Zjawił się punktualnie, był uprzejmy i objaśniał co robi. Na chwilę obecną piecyk działa prawidłowo. Niestety, główny problem nie został rozwiązany, czyli konserwacja (oczyszczenie piecyka), bo pan nie jest od tego.

11 de fevereiro de 2025

no cóż totalna porażka

no cóż myślę że firma powinna jeszcze popracować nad wiedzą i umiejętnościami "serwisu". Przede wszystkim nie powinno się ogłaszać że serwisuje się określone marki kotłów a na miejscu okazuje się że ten kocioł to wielka niewiadoma !. Krótko pisząc przed przybyciem serwisu kocioł tylko nie odpalał i zgłaszał jakąś usterkę a po oględzinach serwisanta kocioł kompletnie zamilkł ? nic zero ! Po "stwierdzeniu że to chyba płyta główna (cokolwiek to znaczy) nic nie można zrobić . Szkoda kasy :( Myślę że firma na przyszłość powinna weryfikować czy ma wystarczające umiejętności dla danego typu kotłów aby dokonać rzetelnej oceny , ewentualnej wyceny i ostatecznie naprawy sprzętu. Czuję pewien niesmak bo za 349zł spodziewałem się że chociaż kocioł będzie po wizycie przynajmniej w tym samym stanie jak przed wizytą.

24 de janeiro de 2025

Resposta da Naprawa.pl

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przepraszamy za zaistniałą sytuację - to nie jest standard naszych usług. Prosimy o kontakt pod numerem naszej Infolinii +48 22 120 24 59, w celu zgłoszenia reklamacji. Zależy nam na Państwa zadowoleniu.

Beznadzieja, unikaj!

Od samego początku kontakt z serwisantem był słaby. Po odbiorze urządzenia otrzymałem diagnozę, z której wynikało, że naprawa nie będzie opłacalna.

Poprosiłem o zwrot urządzenia (małe AGD). I czekałem miesiąc (!) na zwrot. Pomogło dopiero napisanie reklamacji, ale też nie od razu.

Urządzenie wróciło zakurzone i z jakąś wewnętrzną częścią (z wnętrza silnika) poza silnikiem a w komorze urządzenia. Tak sobie włożoną.

Żenujący standard! Ręce opadają!

Jeżeli rozważasz wzięcie tej firmy, zrób sobie przysługę i weź swoje ciężko zarobione pieniądze gdzie indziej.

24 de janeiro de 2025

Resposta da Naprawa.pl

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że Pańskie doświadczenie ze współpracy z naszą firmą było negatywne. Każde zgłoszenie traktujemy poważnie i dokładamy wszelkich starań, by wyciągać wnioski z sytuacji takich jak ta.
Opisana przez Pana sytuacja nie powinna mieć miejsca. Przedłużony czas oczekiwania na zwrot urządzenia oraz jego stan po zwrocie są niezgodne z naszymi standardami obsługi. Wprowadziliśmy już dodatkowe procedury kontroli jakości oraz systemu monitorowania terminów, aby podobne sytuacje nie powtórzyły się w przyszłości. Jeszcze raz przepraszamy za niedogodności i dziękujemy za zwrócenie uwagi na te ważne kwestie.

Classificada 1 em 5 estrelas

Zamawiając usługę musiałam wpłacić 299…

Zamawiając usługę musiałam wpłacić 299 zł, był to koszt dojazdu+naprawa,na telefon od serwisanta czekałam dwa dni,wizyta miała być 14.01.2025 o godz 14:00,po godz serwisant zadzwonił,że się spóźni godzinę, czyli po 16:00,o godz 17:18 zadzwoniłam do serwisanta, przyszedł o 17:30, przekręcił bębnem i powiedział, że to krzyżak,naprawa 800 zł ale pralkę, trzeba zabrać, zrezygnowałam z naprawy i serwisant o godz17:37:56 sporządził protokół i na moje zapytanie kiedy dostanę zwrot częściowej kwoty,powiedział, że wpisze diagnozę to będzie większy zwrot.Potem przysłał mi protokół maila i zobaczyłam,że wpisany był początek wizyty o godz 17:00 a koniec 19:00,faktycznie wizyta trwała 10 min,nic nie było naprawiane i kosztowało mnie to 299zl zgłosiłam 15 stycznia sprawę ma infolinię o częściowy zwrot mojej wpłaty,ale do dzisiaj nikt do mnie oddzwonił.

14 de janeiro de 2025

Resposta da Naprawa.pl

Przepraszamy za niedogodności związane z realizacją usługi. Doceniamy, że podzieliła się Pani z nami szczegółowym opisem sytuacji. Pozwoli to nam dokładnie przeanalizować sprawę i podjąć odpowiednie działania.
W odniesieniu do zgłoszonych kwestii:
1. Przepraszamy za opóźnienie wizyty serwisanta oraz niedokładności w protokole dotyczące czasu wizyty. To nie powinno mieć miejsca - standardem naszej firmy jest punktualność i rzetelność dokumentacji.
2. Natychmiast sprawdzimy, dlaczego nie otrzymała Pani odpowiedzi na zgłoszenie z 15 stycznia dotyczące zwrotu. Dopilnujemy, aby zostało ono rozpatrzone priorytetowo.
Jednocześnie informuję, że:
• Przeprowadzimy wewnętrzną kontrolę dokumentacji tej wizyty
• Sprawdzimy, dlaczego doszło do tak znacznego opóźnienia
• Zweryfikujemy procedury komunikacji z klientem w przypadku opóźnień
Jeszcze raz przepraszamy za niedogodności. Pani opinia pomoże nam poprawić jakość naszych usług.

Wyrzucone 200 zł

Wyrzucone 200 zł, Pan przyszedł, nie zrobił nic, konsultował sie przez telefon z kimś z warsztatu naprawczego podając to , co ja sama stwierdziłam, po czym wpisał diagnozę z sufitu i zalecił zawieść telewizor do serwisu. Tyle to mogłam zrobić bez konsultanta. Po to skorzystałam z serwisu, żeby zaoszczędzić sobie wożenia telewizora do warsztatu. Nie warto.

21 de janeiro de 2025

Dzień dobry,
Bardzo nam przykro z powodu tej sytuacji i w pełni rozumiemy Pani rozczarowanie. W wielu przypadkach naprawa wymaga specjalistycznego sprzętu dostępnego tylko w warsztacie i nie da się jej przeprowadzić w warunkach domowych. Dziękujemy za przekazanie nam tej opinii. Pomoże nam ona w poprawie jakości naszych usług.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais