Leia as opiniões dos outros

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Potrzebny był hydraulik do znalezienia usterki w łazience ,ciagle pojawiała sie woda pod plytkami podłogowymi Pan Eduard był punktualny i rozwiązał bardzo szybko problem Miejsce w którym być wyc... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Sprawnie i konkretnie bez zbednego wymądrzania się, robota zrobiona. Gdybym chcial to robic sam, przy kiepskim dojściu do zaworu pod wanną, który trzeba było wymienic, walczylbym pewnie pół dnia, a... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Reparação de eletrodomésticos
  2. Serviço de instalação eléctrica
  3. Canalizador

Escrito pela empresa

Szybki serwis dla domu i biura z wygodną rezerwacją on-line i gwarancją ceny.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 70% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Wymiana deski sedesowej

Usługę montażu deski sedesowej wykonał Pan Sergii. Wystawiam szóstkę. Pan Sergii to profesjonalista i rzeczywiście złota rączka. Dla takiego fachowca nie ma problemów, z którymi nie dałby sobie rady. Serdecznie polecam.

17 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Dziękuję za wykonaną naprawę drzwi

Dziękuję za wykonaną naprawę drzwi. Punktualnie, sprawnie i czysto. Do tego pracownik zrobił szybki przegląd innych urządzeń i znalazł luźny kran (oczywiście dokręcił)

Classificada 5 em 5 estrelas

Do usterki przyjechał Pan…

Do usterki przyjechał Pan Artur,niezwykle sympatyczny i komunikatywny fachowiec.Zdiagnozowal problem, objaśnił.Wszystko na 6 z dużym plusem! Polecam jak najbardziej

Potrzebowałem elektryka

Potrzebowałem elektryka, który zajmie się montażem żyrandoli w mieszkaniu. Pan Rafał okazał się prawdziwym profesjonalistą. Wykonał montaż dokładnie i estetycznie, dbając o detale (w tym czystość) oraz bezpieczeństwo instalacji. Prace zostały zrealizowane w ustalonym terminie i bezproblemowo.
Pan Rafał był punktualny, dobrze przygotowany i dodatkowo bardzo uprzejmy, co znacząco podniosło komfort współpracy. Widać, że poważnie podchodzi do swoich obowiązków i zna się na swojej pracy.
Numer zlecenia: 350449
Zdecydowanie polecam!

Resposta da usterka.pl

Tak szczegółowa opinia to dla nas prawdziwa wartość! Cieszymy się, że Pan Rafał zadbał o każdy aspekt zlecenia, od bezpieczeństwa instalacji po porządek po pracy. Dziękujemy za zaufanie i polecenie!

Classificada 5 em 5 estrelas

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Pan Maksym wykazał się wysokim poziomem fachowości. Polecam!

Resposta da usterka.pl

Pan Maksym jak zwykle w formie! Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie.

Classificada 5 em 5 estrelas

Dla mnie super.Szybko-przyjazd w ciągu 2 ;z góry…

Szybko-przyjazd w ciągu 2 godzin;z góry określona cena, profesjonalna i sympatyczna obsluga i usługa, dokładnie wyjaśnione co zostało zrobione i zalecenia na przyszłość. Dla mnie super

Resposta da usterka.pl

Cieszymy się, że wszystko zagrało: szybki przyjazd, jasna cena z góry i pełne wyjaśnienie tego, co zostało zrobione. Właśnie tak chcemy działać przy każdej wizycie. Dziękujemy!

Serdecznie polecam

Serdecznie polecam! Pan Wiktor zajął się usterką szybko, rzetelnie i profesjonalnie.

Resposta da usterka.pl

Pan Wiktor i kolejna opinia, która cieszy! Dziękujemy za polecenie.

Polecam 100%

Bardzo łatwa i szybka rezerwacja, duża dostępność terminów, cena w granicach normy, punktualność, szybka płatność przelewem i otrzymanie faktury. Należy podkreślić profesjonalizm oraz podejście do klienta fachowca.

Resposta da usterka.pl

Bardzo dziękujemy za tak konkretne podsumowanie! Cieszymy się, że zarówno proces rezerwacji, jak i sama wizyta spełniły oczekiwania na każdym etapie. To dla nas duża motywacja, by trzymać ten poziom.

Problem z odpływem

Problem z odpływem, Pan Andrzej profesjonalnie pomógł rozwiązać problem. Polecam tego specjalistę każdemu, sympatyczny i przede wszystkim bardzo solidny i zaangażowany w to co robi.

Resposta da usterka.pl

Pan Andrzej wie, jak podejść do tematu, zarówno od strony fachowej, jak i ludzkiej. Cieszymy się, że odpływ znów działa bez zarzutu. Dziękujemy za polecenie!

Pan Wojciech - profesjonalna usługa

Pan Wojciech sprawnie i fachowo zdiagnozował przyczynę awarii pralki. Rzetelny fachowiec. Bardzo dobry kontakt z firmą. Widać dbałość o klienta.

Resposta da usterka.pl

Cieszymy się, że zarówno praca Pana Wojciecha, jak i kontakt z naszym zespołem zostały docenione. Dbałość o klienta to dla nas absolutna podstawa. Dziękujemy!

Szybko

Szybko, sprawnie i fachowo. Usterka zażegnana i przedstawione opcje poprawy aby nie dochodziło do powtórzeń.

Resposta da usterka.pl

Naprawa to jedno, ale wskazówki na przyszłość to dodatkowa wartość, której nie pomijamy. Cieszymy się, że to widać! Dziękujemy za opinię.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo punktualnie i fachowo wykonanie…

Bardzo punktualnie i fachowo wykonanie zlecenia. Dziękuję za sprawną naprawę p.Mariuszowi. Polecam

Resposta da usterka.pl

Pan Mariusz dziękuje, my również! Zapraszamy w razie kolejnych usterek.

fantastyczny fachowiec

Pan Mariusz to fantastyczny fachowiec. Polecam kazdemu z czystym sumieniem!
Przyjechal punktualnie (w niedzielę!), szybko zdiagnozowal usterke i naprawil pralke podczas pierwszej wizyty!
Dziekuje Panie Mariuszu!

12 de abril de 2026

Awaria w łazience

Pan Eduard był punktualny i rozwiązał bardzo szybko problem
Miejsce w którym być wyciek wody zostało szybko znalezione .
Dziękuje bardzo za miła obsługę i z pewnością będę ta firmę dalej polecać

10 de abril de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais