Snelle levering, duidelijke informatie. Top nek kussen voor in het vliegtuig. Het ondersteunt aan alle kanten. Had deze al veel eerder moeten kopen!
Leia as opiniões dos outros
Ik had voor een lange vliegreis een bluetooth slaapmasker besteld. Deze bleek direct bij aankomst al defect. Omdat ik een paar dagen later al zou vliegen gelijk een nieuwe besteld, nog voor ik d... Ver mais
Napson Slaapmasker zwart gekocht voor de wintersport.. een paar drankjes en lichtdoorlatende gordijenen zorgen voor een slechte nachtrust. Heb het nu een aantal keren thuis geprobeerd en het maske... Ver mais
Bestellen ging soepel, snelle levering en alles netjes verpakt. Het Cosmo Foam Pillow is echt een topper. Namelijk super comfortabel en geen nekpijn meer. Fijn dat je zelf de vulling kunt aanpassen. N... Ver mais
Informações sobre a empresa
Bij NAPSON geloven we dat een goede nachtrust de basis is van een gezonde levensstijl en een goed humeur. Daarom hebben we ons tot doel gesteld om de slaapkwaliteit van onze klanten te verbeteren, zodat ze 's ochtends wakker worden met een stralende lach en een energieke sprong in plaats van een knorrig gezicht.
Informações de contacto
Marshallstraat 18-e, 5705CN, Helmond, Holanda
- info@napson.nl
- napson.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Goed product
Goed product! Had problemen met de levering, het pakketje was kwijt. Maar zonder problemen hebben ze meteen een nieuwe opgestuurd. Super goede service!

Aanrader!
Ik heb al meerdere producten besteld bij napson en ben er zeer over te spreken! De kwaliteit is hoog en de service is altijd top

Super service van Napson
Super service van Napson! Kwaliteit en prijs uitstekend in verhouding.

Wat een top service!
Wat een top service, klantenservice reageert super snel en vriendelijk. Bestellen ook meteen de volgende dag binnen. Ik raad iedereen aan om hier te bestellen!

Lastig te vormen.…
Het anti snurk bitje is lastig te vormen toch krijg ik het niet helemaal goed. Heb in de ochtend pijn aan de tanden. Paar x al geprobeerd om het opnieuw goed te krijgen. Helaas nog niet gelukt. Verder was de levering snel en bestellen ging erg makkelijk. Ik heb hem besteld omdat ik erg goede recensies had gelezen, dus dit wil niet zeggen dat dit een slecht product is. Bij mij werkte het helaas niet. Door contact te hebben gehad, is mijn probleem super goed opgelost en erg snel gehandeld. Top!

Een Game-Changer voor Mijn Slaaproutine
Sinds ik Napson's Slaapmasker 3D PRO gebruik, zijn mijn nachten ongestoord en rustgevend. Het comfortabele design en de ingebouwde speakers zijn een game-changer. Eindelijk een masker dat écht werkt. Bedankt, Napson!

Een kwaliteit masker
Ik slaap al jaren met een slaapmasker, gewoon zo'n simpele van de drogist. Alleen kwam er licht onderdoor en ook de bandjes moesten iedere dag weer versteld worden om goed te zitten. Nu ik het masker van Napson heb zal ik nooit meer een ander masker gebruiken! Het zit heerlijk zacht en drukt niet op je ogen. Er komt geen licht doorheen of onderdoor en door het klittenband achterop zit de band altijd perfect. Ik ben er echt super blij mee en wordt nooit meer wakker van het licht.
Het enige puntje voor mij was dat ik een zij-slaper ben, en dan niet lekker lag op het speakertje voor de muziek. Deze heb ik aan één kant weg gehaald en nu ligt het top.

Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, en zeer goede afhandeling van de webshop.

Resposta da Napson
Fijn contact en betrouwbaar bedrijf.
Fijn contact en betrouwbaar bedrijf.
Masker voldoet aan mijn eisen, voor mijn een goede aankoop

Hele goeie service
Hele goeie service, en ze verkopen goede producten van een goeie kwaliteit en een betaalbare prijs.

Resposta da Napson
Top service van dit bedrijf kwaliteit…
Top service van dit bedrijf kwaliteit was ook helemaal goed