Naticake Opiniões 14

2,0

2,0

Mau

j'attends ma commande

j'ai passé une commande le 20 mars, mon compte a été débité, à ce jour, je n'ai pas reçu ma commande, et malgré deux relances par email, je n'ai aucune nouvelle. ATTENTION! ce site est une véritable arnaque.

8 de abril de 2026

They had some products that appeared in…

They had some products that appeared in stock. I ordered them and 3 weeks later when I asked where are my products just cancelled my order and that is that. I see they still have available something similar ( or at least appear online ) but they did not offer to replace with another product. So if you need something, do Not count on them

7 de abril de 2026

Pampers Harmonie Pants no. 5

Jag beställde Pampers Harmonie Pants nr 5 och fick ett paket med 144 stycken, vilket är väldigt praktiskt eftersom jag inte köper blöjor varje vecka. Min son väger 14 kg och de är precis rätt storlek för honom. Jag gillar att de är oparfymerade eftersom han har känslig hud och vi har haft problem med andra märken. Det läckte inte alls på natten, de håller verkligen tätt. Leveransen tog lite längre än jag väntade mig, men det stod tydligt innan jag beställde så det var inga konstigheter. Beställer definitivt igen.

24 de fevereiro de 2026

The website is in Danish

The website is in Danish. I placed an order, paid, and was charged. I received a confirmation email. Then I received a cancellation notice in Romanian, and it's been a month since I received my refund. I'm going to contact the special police.

30 de janeiro de 2026

Scammy shop - do not buy

As others say, scam shop. Placed an order on 1st Feb. Checked today on progress, apparently I received a refund. No refund has been given.

SCAM.

Do not use.

1 de fevereiro de 2026

thief shop

I ordered a coffee machine 2 months ago from naticake. They cant deliver the order, and they said, will refund the money. This was a month ago, and there is no response to my e-mail either.

28 de janeiro de 2026

ME HAN ENGAÑADO. ¡HUYE DE AQUÍ!

Compré en esta página de Nati & Cake una amasadora Moulinex el 2 de febrero de 2026 en €108,60 con número de pedido 2368.
El 17 de febrero la web cancela unilateralmente el pedido y dice "reembolsado".
No he tenido ninguna comunicación de esta empresa que tampoco ha contestado a mis 5 correos electrónicos enviados pidiendo una explicación.
El reembolso que dicen haber efectuado NO existe. No me han reembolsado nada.
Hago esta publicación para prevenir a más compradores de ser estafados como yo.

2 de fevereiro de 2026

Manglende vare

Købte en blender på deres hjemmeside og har aldrig modtaget mine vare. Når man kontakter dem svare de ikke. Skrev både på messenger og mail. Kan se de har læst min besked på messenger, men de svare stadig ikke. Tror det er en fup webshop. Køb ikke noget der fra.

6 de janeiro de 2026

Site arnaque

Produit commandé le 1 janvier, jamais livré, aucune nouvelle de leur part malgré mes mails, et facture indisponible alors que mon compte a été débité immédiatement. Et bien sûr aucun remboursement...

1 de janeiro de 2026

Nati cake : A fuir

Commande passée le 17 novembre, prévue le 15 décembre.
Produit jamais livré.
Annulation de la commande confirmée, remboursement annoncé... Mais aucune trace du remboursement deux mois après.
Suivi du colis inexistant,
relances ignorées,
service client totalement absent une fois l’encaissement.
C’est une honte !!! A FUIR

17 de novembro de 2025

SCAM Company

I ordered 4 weeks ago but never received anything. I contacted the company via their listed email but didn’t receive any answer. I don’t understand how they are allowed to advertise their site in Italy, but they are based according to their webpage in Romania! No phone number listed! This is a fake company ! How this is allowed in EU?!

2 de janeiro de 2026

ESTAFA

Puntuaria 0, pero no se puede.
A mediados de diciembre pagué un pedido de Lego, nunca llegó, les escribí a las 2 semanas y me dijeron que debido a las fiestas había retrasos en las entregas. Pasada la primera semana de enero les volví a escribir para ver qué pasaba. Y les dije que si no me lo enviaban pronto que anulasen el pedido. Lo han anulado pero nunca me han reembolsado el importe y ya estamos a 21 de Enero. Más de un mes. Y ya no contestan los correos.
En su página no se pueden escribir reseñas.

12 de janeiro de 2026

cde 1626…

J'ai commandé un article ref cde 1626 le 4 décembre 25. J'ai reçu un accusé de commande mais jamais l'objet. J'ai envoyé un message sans retour.

4 de dezembro de 2025

Je devrais mettre 0 étoile

Je devrais mettre 0 étoile mais pas possible. J'ai fait une commande le 20 novembre , débitée de suite pour une livraison avant le 16 décembre. A cette date j'ai fait un mail pour leur signaler. Ils m'ont répondu qu'ils ne pouvaient pas honorer la livraison et qu'ils annulaient la commande et me rembourseraient entre 5 et 10 jours ouvrés. N'ayant pas eu de remboursement je leurs ai fait plusieurs mails à mais aucune réponse et bien sûr aucun remboursement.

C'est une honte je déconseille fortement ce site

16 de dezembro de 2025

É esta a sua empresa?