The Native Translator Opiniões 153

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

The Native Translator leverte en profesjonell og nøyaktig oversettelse med høy språklig kvalitet, rask levering og svært god kommunikasjon gjennom hele prosessen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Svært fornøyd med kvaliteten fra The Native Translator. Presis terminologi, pålitelig levering og profesjonell håndtering av både juridiske og tekniske tekster.

Classificada 5 em 5 estrelas

The Native Translator leverte enestående oversettingstjenester som virkelig imponerte meg. Oversettelsene var nøyaktige, konteksttilpassede og utført med stor presisjon. Hele prosessen var sømløs og r... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Tradutor

Escrito pela empresa

The Native Translator
er del av sveitsiskbaserte The Translator Group. TTG er en av de få europeiske oversetterbyråene som er sertifisert både i Europa og Nord-Amerika, og tilbyr tjenester til selskaper, offentlige etater og enkeltpersoner over hele verden. TTG tilbyr spesialiserte oversettelsestjenester som spenner fra oversettelser innen teknisk og juridisk til markedsføring, finans, helsevesen og medisinsk. Vi tilbyr effektive språktjenester og -løsninger i verdensklasse for oversettelse av fremmedspråk, lokalisasjon av programvare, nettsideoversettelse, flerspråklig desktoppublisering og prosjektledelse.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 4 em 5 estrelas

Svært fornøyd med kvaliteten fra The…

24 de janeiro de 2026

Classificada 5 em 5 estrelas

The Native Translator leverte en…

24 de janeiro de 2026

Classificada 5 em 5 estrelas

The Native Translator leverte en…

The Native Translator leverte en juridisk oversettelse av høyeste kvalitet. Presist språk, korrekt terminologi og rask levering.

19 de janeiro de 2026

Oversettelsene var nøyaktige

Oversettelsene var nøyaktige, profesjonelle og levert til avtalt tid. God kommunikasjon under hele prosessen. Jeg vil absolutt bruke denne tjenesten igjen og anbefale den til andre som trenger kvalitet.

14 de agosto de 2025
Opinião espontânea

Resposta da The Native Translator

Takk for hyggelig tilbakemelding!

Classificada 3 em 5 estrelas

Kundeservicen er hyggelig og svarer…

Kundeservicen er hyggelig og svarer raskt på e-post, og selve oversettelsen jeg fikk var veldig fin, men er litt misfornøyd med at jeg valgte denne tjenesten da de sier at oversettelsen er klar innen 24 til 48 timer. Etter at jeg hadde bestilt fikk jeg en bekreftelse om at oversettelsen var estimert å være klar etter to dager 30/7. Men etter tre dager hadde jeg fortsatt ikke hørt noe mer, og når jeg kontaktet kundeservice fikk jeg beskjed om at translatør var på ferie og at oversettelsen ville være klar en uke etter at jeg hadde bestilt. Dette gjorde at jeg ble litt stresset og endte opp med å bruke penger på å bestille fra en annen leverandør i tillegg.

2 de agosto de 2025

Hei Marianne,
Vi setter pris på at du er fornøyd med kvaliteten på oversettelsen vår og oppfølgingen fra vår kundeservice.

Når det gjelder leveringen, ventet vi på én av de to (det finnes kun to) autoriserte oversetterne i mottakerlandet. Dette ble gjort for at du skulle slippe å innhente apostille på dokumentet i Norge, og dermed spare både tid og penger.

Med vennlig hilsen
Emma med team

Utmerket service

Utmerket service, rask og presis attestert oversettelse. Tydelig kommunikasjon og profesjonell håndtering. Anbefales på det sterkeste for offisielle dokumenter.

23 de maio de 2025

Resposta da The Native Translator

Takk for hyggelig tilbakemelding!

Rask respons

Rask respons, god kommunikasjon og levering innen lovt tid. Veldig fornøyd.

19 de maio de 2025

Resposta da The Native Translator

Takk for den positive tilbakemeldingen, Henrik!

Meget godt fornøyd

Meget raskt levert og en faglig god oversettelse

30 de abril de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig fornøyd med statsautorisert oversettelsen

Vi gå oppgaven for statsautorisert oversettelse av en testament fra italiensk til norsk til Native Translator og til et firma med mye kommersielle oversettelse . Følte oss trygg med Native Translator som forsto oppgaven med en gang og ga tilbud for å gjennomføre oversettelsen innom en uke. Den store firmaet tokk lengere å komme igang og krevde dobbel så mye tid til å gjennomføre oversettelsen.

24 de abril de 2025

Så fornøyd

Opplevelsen min med dette slektskapet var strålende, i tillegg så har det et veldig bra kundesenter! Tusen takk for hjelpen.

25 de abril de 2025

Takk for positiv tilbakemelding!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais