Natuurhuisje Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijn huis in de Dordogne, Teulet, heerlijke bedden, goede badkamers (2) Airco in de woonkamer Keuken goed uitgerust, alles goed schoon. Fijn terras en heerlijke optie om te zwemmen of badderen. M... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Viagens e férias

Natuurhuisje is een online boekingsplatform voor vakantiehuizen midden in de natuur, weg van de massa. Of je nu op zoek bent naar een huisje in het bos, een cabin aan het water of een hondvriendelijke bungalow, bij Natuurhuisje vind je altijd een verblijf dat bij je past. Bovendien draag je met je boeking bij aan het beschermen van de biodiversiteit: 5% van de omzet gaat naar lokale natuurprojecten. Zo geniet je niet alleen van de natuur, maar help je ook mee om haar te behouden. De natuur opent je ogen.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

5 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 85% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

1479 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Prachtig!

Het huis ligt werkelijk prachtig op een groot groen terrein aan een geweldige rivier. Darja is een enthousiaste en vriendelijke gastvrouw.
Wij hebben genoten van ons verblijf.
De authentieke gîte is gezellig ingericht, heeft een goed bed en is heel geschikt voor 2 personen.
Het toegangsweggetje naar de gîte is minder geschikt voor lage auto's, maar daar hadden wij geen last van.
Wij komen graag nog eens terug!
Natuur, rust & ruimte: 5 /5

Een echt paradijsje!
Een prachtig ruim terrein met veel bomen, struiken en planten. Zeker met het warme weer was het hier goed toeven. We hebben veel (roof)vogels en vlinders gezien. De Sioule, die voor de deur stroomt, is heerlijk schoon en heeft diepe en ondiepere stukken. Heel fijn om in te zwemmen en om in te (vlieg)vissen. Er staan op verschillende plekken tafels en (luie) stoelen, die je naar believen kunt verplaatsen naar zon of schaduw. Op een stoeltje in of aan de rivier met een drankje en een goed boek is het zeer aangenaam.
De Auvergne is sowieso prachtig. Wel moet je voor bezienswaardigheden soms wat ver rijden.

27 de junho de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Er was een hartelijke ontvangst

Er was een hartelijke ontvangst. Het huisje voldeed aan alles. Bedden waren goed, keuken uitstekend met alle spullen.
Badkamer netjes. Enige nadeel was s'ochtends vroeg blaffende honden.

3 de julho de 2026

Een fantastisch verblijf gehad

Een fantastisch verblijf gehad. Het natuurhuisje is een echte parel: stijlvol ingericht, duurzaam, compleet en met veel aandacht voor detail. Alles was tot in de puntjes verzorgd, waardoor ik me direct thuis voelde. De prachtige, groene tuin met verschillende zitplekken biedt veel privacy en nodigt uit om echt tot rust te komen. Ook de omgeving is schitterend. Je merkt aan alles dat de eigenaren dit huisje met liefde en zorg hebben gerealiseerd. Bovendien heb ik er veel inspiratie opgedaan voor mijn eigen woonomgeving. Een plek waar ik met veel plezier op terugkijk.

10 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Compleet en een fantastische ligging.

De chalet was compleet ingericht en buiten een terras met een tuin (gras). Buiten is het heerlijk zitten. Binnen kan het warm worden maar de ventilator brengt enige verkoeling. Zowel de chalet als de ligging ten opzichte van de omgeving zijn fantastisch. Het lukte ons niet om NIET door het bos te fietsen :)

9 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

BOS EN BED, GORSSEL (GELDERLAND)

Onlangs logeerden mijn man en ik een paar dagen in het natuurhuisje 'Bos en Bed' in het Gelderse dorp Gorssel, gelegen tussen de twee prachtige Hanzesteden Deventer en Zutphen. Wat een heerlijke, serene plek! Het huisje is in het voorjaar van 2026 opgeleverd en is van alle gemakken voorzien. Er is zelfs een hottub waarvan je gebruik kunt maken maar dit sloegen we even over met de tropische temperaturen buiten.
De eigenaren Rein en Bente zijn bijzonder vriendelijk en gastvrij waardoor we ons meteen vanaf de eerste kennismaking thuis voelden. Wij zijn fan van Museum More en gaan regelmatig vanuit de Randstad in een dag heen en weer voor een bezoek. Maar na deze ervaring zullen we hier in de toekomst zeker vaker een paar nachten verblijven. Kortom: een aanrader! Cijfer: 10!!!!

8 de julho de 2026

Lekker ontprikkelen

Prachtige plek waar je de rustige energie kan voelen en even kan ontprikkelen. Ik heb genoten van het verblijf in de caravan, van alle gemakken voorzien. Dorpje op loopafstand en steden in de buurt op rijafstand. Maar ook gewoon heerlijk om de hele dag op locatie te zijn.

4 de julho de 2026

Gezellig huis

Gezellig huis, alles aanwezig, goed bed!
Rustig gelegen met weids uitzicht.
Vriendelijke, gastvrije verhuurders.
We komen zeker terug!!

10 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Prima plek om te genieten

Een zeer schoon, compleet en comfortabel huisje midden op het platteland en toch dicht bij Vaassen en Apeldoorn. Ideaal uitgangspunt voor fietstochten naar heel veel bezienswaardigheden. De ontvangst was warm en er was veel aandacht en zorg voor ons welbevinden.

7 de julho de 2026

Heerlijk natuurhuisje!

Erg fijn huisje, van alle gemakken voorzien. Er is echt zorg besteed aan de inrichting zowel binnen als buiten.
1 kleine tip zou van mij zijn om wat beter de spinnenwebben weg te halen voordat het huisje wordt bezocht. Ik vond dat best aanwezig op sommige plekken.

3 de julho de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.