4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

14 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer goede ervaring met natuurlijklicht.nl

Zeer goede ervaring met natuurlijklicht.nl.
De communicatie verliep duidelijk en snel, en de levering was perfect! Alles netjes en volgens afspraak geleverd. Zeker een partij waar je op kunt vertrouwen.

26 de março de 2026

Beste Giorgio,
Onze dank voor uw positieve en mooie feedback op Trustpilot.
Wij zijn blij dat alles goed en snel is verlopen en wensen u veel plezier met de lichtkoepel.

prima service

's avonds besteld, betaling ging alleen niet goed. De volgende morgen belde direct een medewerker om te vragen of er problemen waren, nieuwe betaal link gekregen, en betaald.
Twee dagen later werd zoals afgeproken werd de lichtkoepel geleverd.

5 de fevereiro de 2026

Beste Arie,
Bedankt voor je positieve reactie.

Top service

Voor de eerste keer contact met het bedrijf maar geholpen als een jarenlange vaste klant inclusief tips hoe e.e.a. te doen. Fijn contact en niet moeilijk doen!

2 de fevereiro de 2026

Beste René,
Bedankt voor de mooie reactie op onze Trustpilot pagina.

Goed geregeld

Zeer snelle levering en goed verpakt!

10 de dezembro de 2025

Beste,
We zijn blij dat wij deze order voor u hebben mogen uitvoeren.

Team Natuurlijklicht.nl

Goede service, correct, professioneel

Prettig bedrijf dat goed communiceert, met je meedenkt en alles netjes afhandelt.

14 de agosto de 2025

Beste,
Onze dank voor het vertrouwen en uw feedback hier op Trustpilot.

Verkoopteam, Natuurlijklicht.nl

alles prima

prima website om uit te zoeken wat ik nodig had;
duidelijk telefonisch advies ter bevestiging;
goede prijs voor een goed product;
op tijd geleverd;
en eenvoudig te monteren.

15 de março de 2025

Beste Peter,

Bedankt voor de positieve reactie!
Mvg, Team Natuurlijklicht.nl

Classificada 4 em 5 estrelas

Goede prijs/kwaliteit en prima service

Goede prijs/kwaliteit en prima service, evenals van de fabrikant van dakkoepels Skylux.

4 de novembro de 2024

Beste Johannes,
Dank u voor de positieve reactie.

Team Natuurlijklicht.nl

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer klant vriendelijk en meedenkend.

Ik moest een lichtkoepel vervangen met een afwijkende maat erbij goede hulp gekregen met een tekening en telefonisch contact.

27 de agosto de 2024

Resposta da Natuurlijklicht

Beste heer Timmermans, Fijn om te horen dat wij u hiermee hebben kunnen helpen. Veel plezier met uw aankoop. Mvg, Team Natuurlijklicht.nl

Heel fijn contact gehad

Heel fijn contact gehad. Zelfs terwijl ze op een drukker beurs stonden.

17 de outubro de 2024

Resposta da Natuurlijklicht

Beste Henk, bedankt voor je reactie en veel plezier met de koepel.

Duidelijke en mooie website

Duidelijke en mooie website waardoor ik mijn bestelling zo had gemaakt, levering was snel. Helemaal tevreden.

28 de junho de 2024

Beste Julia,
Dankje voor de feedback en dat alles naar tevredenheid is geleverd.
Grt Team Natuurlijklicht.nl

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.