Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg købte en Park Lite FS11 hos Thansen for ca. 6 måneder siden og har sat helt nyt batteri i den. Den udvendige skærm viser kun halvdelen af displayet på grund af en teknisk fejl, selvom den... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig effektiv hjælp fra kundeservice. I forbindelse med at Park Life viste en halv time senere end jeg parkerede, skrev jeg til kundeservice. Et par timer efter fik jeg hjælp til at rette fejlen på... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ich benutze seit einigen Jahren die Parkscheibe needit micro. Plötzlich und unerwartet gab es ein Problem mit der Parkscheibe. Nach der Suche nach Abhilfe wurde mir von einem freundlichen Support-Mita... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Needit (Parklife p-skive) leveret sammen med min Volvo for 3 år siden, har nu svigtet ved at det lille display på bagsiden (stort set usynligt) står og blinker samt at der intet vises på displayet for... Ver mais

A empresa respondeu

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 71% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Bonjour

Bonjour , j’ai acheté une coque d’un phone 13 pro max sur leur site , elle ne correspond pas du tout à leur description , ils disent que la coque est en verre alors qu’elle est en plastique et le l’emplacement du micro du micro est bouché par la coque mal positionnée . Du coup on entend très mal . Grosse arnaque !!

16 de novembro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Hurra for min Park Life med 10 års…

Hurra for min Park Life med 10 års batteritid.
Har i dag fået min første p bøde i 15 år, da den ikke som standard havde skiftet til vintertid
På jeres fine æske står der .. med Park Life i bilen skal du ikke huske at stille p-skiven. Den stiller sig automatisk, så du undgår dyre p bøder.
Skal jeg sende bøden med billeddokumentation samt min kontonummer til refundering af kr. 795,00??!!

11 de novembro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Har en ParkOne hvor der beviseligt er…

Har en ParkOne hvor der beviseligt er teknisk fejl. Dette har medført en parkeringsbøde. Ingen hjælp at hente i kundeservice. Det er helt tydeligt at der er fejl på produktet. Skal aldrig mere have en ParkOne skive og vil heller ikke anbefale andre at købe dette produkt.

29 de outubro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårligt produkt og elendig kundeservice

Vi har en Parkone exclusive som vi benytter hver dag. Den har altid fungeret fint, men vi har nu haft en situation hvor vi fik en parkeringbøde fordi batteriet udløb uden at varsle os.

Vi har benyttet p-skiven hver dag og ved at den har fungeret hver dag. Vi har aldrig skiftet batteriet på skiven før og har derfor af gode grunde er problemet først opdaget efter udløbet garanti.

Dette fortæller jeg kundeservice per email, med følgende modsvar:

"
Tak for din henvendelse til ParkOne.

Vi kan godt forstå din frustration. Det er altid irriterende at få en parkeringsbøde.

Batterierne holder i ca. 1-2 år, og når der er ca. én uges strømforbrug tilbage, blinker dioden i 10 sekunder, hver gang parkeringsskiven går ind i eller ud af p-tilstand. Batterierne kan købes i en butik, der sælger knapbatterier.
Når batterierne skal skiftes, har du ca. 5 minutter til at skifte dem i, uden at du mister tidsindstillingerne i elektronikken. Vær opmærksom på, at p-skivens LCD-skærme slukker for at spare strøm, så undgå at forlade bilen, da p-skiven ikke viser tiden.

Det står også meget udtrykkeligt i alle vores brugermanualer.

Hvis du ikke når at skifte batterierne i tide, skal du blot indkode tiden og datoen igen som beskrevet i manualen.

Vi lukker hermed din opgave, og en god regel er at skifte batterierne hvert år, så er man altid på den sikre side.
"

Der svares hverken på spørgsmål fra min henvendelse eller tages ansvar for at produktet ikke har varslet og derfor nok aldrig har virket korrekt.

Dette påpeges i næste email til dem og de vender tilbage med følgende arrogante svar:

"
Det er intet standard svar. Vi vil meget gerne have at der lød en høj lyd der kunne varsle om at batteriet er ved at være fladt.

Men det er ikke os der træffer alle beslutninger omkring det, da vi hver gang skal ind over Trafiksstyrelsen
for at få godkendt produkterne.

Så måske du vil skrive en mail til dem og få ændret de vilkår vi er nødt til at arbejde og følge efter.

Vi beklager, men det er nu engang sådan det er.
"

Jeg har dog aldrig bedt om en lyd ved batteriudløb. Bare den varsel de lover i manualen. Jeg påpeger dette og forklare at jeg selvfølgelig ikke har nogen interesse i at kontakte Trafikstyrrelsen for dem.........

Stilhed lige siden fra NeedIt/Parkone.

Man møder ofte en lunken kundeservice når en virksomhed skal stå til ansvar for fejl på deres produkt, MEN jeg har ALDRIG fået så ELENDIG og ARROGANT "kundeservice" som jeg har fået af NeedIt og Kristina fra deres kundeservice.

Vil aldrig anbefale produktet til andre.

27 de outubro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Parkeringskive fra parklife er elendig

Parkeringskive fra parklife er elendig. Den viste ikke noget og så fik vi en bøde. Needit tester den og siger den virker. De vil ikke dække bøden. Kan overhovedet ikke se en værdi i det produkt. Nu tager vi ud til t hansen og smider det ubrugelige stykke plastik på disken.

18 de outubro de 2021

Falsk markedsføring

Thrustpilot banner på producent hjemmesiden er falsk markedsføring. Afspejler 5 stjerner hos TP, hvilket er direkte misvisende og brud på markedsføringsloven.

16 de outubro de 2021

bedste service

Jeg har Parkone i 2 biler. Den ene skulle have nyt batteri, hvilket gav mig problemer med at få det til at fungere?,ringede til Parkone/Needit for hjælp, vi prøvede sammen med det nye batteri pr. tlf. men intet hjalp-kort process fra Parkone/Needit vi sender et nyt ur med posten u/b det kalder jeg service.
Svend Aage

8 de setembro de 2021

Flot gestus.

Skrev til Needit om, at det var lidt fedtet, at der ikke lå et par ekstra klæbepuder i æsken med P-uret, en Park Mini. Jeg havde ikke forventet andet, end at de måske ville overveje, at indføre den politik, men...

De viste sig ganske forstående, og sendte mig kvit og frit et nyt sæt. Mange tak for det.

14 de julho de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Park one parkometer er et forfærdeligt…

Park one parkometer er et forfærdeligt produkt og det kan ikke anbefales at købe sådan et. Den ændre selv på tiden til trods for at det er indstillet korrekt. Det er kun et held at jeg ikke har fået parkeringsbøder diverse steder ☹️Det virker bestemt ikke efter hensigten.

9 de junho de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Park One er nogle elendige Parkometre.

Park One er nogle elendige parkeringsskiver, de er næsten umulige at skifte batteri i og de er besværlige at indstille når batteriet er udskiftet.

De burde være lavet med en holder så de kan tages ud af bilen når batteriet skal skiftes og Årstal, Måned, Dato, Time og Minutter skal indstilles.
For det er næsten umuligt at komme til når den er monteret i hjørnet af forruden.
Elendigt Design.

9 de junho de 2021

Super Service :)

Super Service :). Jeg tabte batteriholderen på min ParkOne ned bag forruden, da jeg ville skifte batteri. Ringede til kundeservice, der straks sendte en ny. Effektivt og meget kundevenligt

2 de junho de 2021

Aldrig mere parkone

Aldrig mere parkone. Den har nu kostet mig to bøder. Begge gange fordi den er gået død uden nogen varsel, og batteriet har været under 1 år gammelt. Den er lige til skraldespanden. Vil stærk fraråde folk at købe produkter fra parkone/needit

26 de maio de 2021

Holder hvad de lover

Europark var hurtig til at se, at min ellers udmærkede Park Life ikke lige viste tid. Selvfølgelig træls.
Spurgte Park Life som om de ville betale bøden, idet skiven ikke var 2 år gl. De testede og fandt en fejl, betalte bøden og sendte ny skive.
Må sige, de holder hvad de lover, - seriøst og fin service.

14 de maio de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Køber altid Park elektronisk…

Køber altid Park elektronisk parkeringsskiver hos Needit da det er kvalitet og så får man en rigtig god behandling

14 de maio de 2021
logótipo da Needit

Resposta da Needit

Tak for de meget rosende ord Per omkring vores produkter, og vores behandling. Det sætter vi meget stor pris på :-) Mvh Needit - Kundeservice

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais