Jeg købte en Park Lite FS11 hos Thansen for ca. 6 måneder siden og har sat helt nyt batteri i den. Den udvendige skærm viser kun halvdelen af displayet på grund af en teknisk fejl, selvom den... Ver mais
A empresa respondeu
Hurtig effektiv hjælp fra kundeservice. I forbindelse med at Park Life viste en halv time senere end jeg parkerede, skrev jeg til kundeservice. Et par timer efter fik jeg hjælp til at rette fejlen på... Ver mais
Ich benutze seit einigen Jahren die Parkscheibe needit micro. Plötzlich und unerwartet gab es ein Problem mit der Parkscheibe. Nach der Suche nach Abhilfe wurde mir von einem freundlichen Support-Mita... Ver mais
Needit (Parklife p-skive) leveret sammen med min Volvo for 3 år siden, har nu svigtet ved at det lille display på bagsiden (stort set usynligt) står og blinker samt at der intet vises på displayet for... Ver mais
Respondeu a 71% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Har en Parkone 2 og har lige ( fik også en dag vi gik til sommertid ) fået en p-bøde, fordi vi er gået til vintertid. Håber de refunderer min bøde, selvom jeg kan læse hos andre det ikke kommer til og ske.
Købte en Parkone FS17 Exclusive. Har brugt en del tid på at skifte batterier flere gange, den virker stadig ikke. Samtidigt er det vanskeligt at få batterierne ind og ud. Mega dårligt produkt :(
Parkeringsskive Park One Exclusive.
Desværre læser jeg og hører det samme om øvrige produkter fra Needit (og andre lignende producenter). Det er en flot skive. Funktionaliteten er tiltalende. Men det er og bliver noget billigt bras!
På under et år er batteri skiftet to gange. Produktet lover 3 år mellem hvert batteriskift!
Når batteriet er skiftet er man nød til at afmontere hele enheden fra ruden, fordi det er umuligt at indstille den uden.
Batteriet går uden advarsel. Til alt held har jeg ikke fået bøder!
For mig ser det ud som om at Needit sælger junk varer der har et pris niveau så kunderne ikke gider have besværet med at bytte. Kunderne smider det ud og køber en ny fra en andet junk mærke!
Det er utroligt at nogen er villig til at sælge deres varer.
ligesom så mange andre er jeg faldet i fælden og købt en svinedyr p skive parkone solar.
De lover højt og helligt at den aldrig løber tør for strøm og at den selv skifter mellem sommer og vintertid.
Nu har jeg så på en høj hellig sommerdag fået en p bøde fordi den har sprunget en time frem i tiden
samme dag tidligere var tiden korrekt..
Jeg har klaget til firmaet uden svar.
Auch ich würde KEINEN Stern geben, wenn es möglich wäre:
Zunächst war ich vom Föhn (flyaway-Aufsatz) begeistert und habe, da wir vier Personen im Haushalt sind, leider zeitnah einen zweiten bestellt. Beide Geräte haben aber nach wenigen Wochen bei sachgemäßem Gebrauch überhitzt, das Plastik ist geschmolzen; der eine Föhn hat Löcher, der andere „Wellen“ im Gehäuse. Seit Monaten wird mir für beide Geräte Ersatz versprochen, ich warte bis heute vergeblich ..
Hände weg von dieser Firma
Som mange før mig, har jeg netop fået en afgift, fordi ParkOne ikke selv stiller til sommertid, som det ellers loves både på hjemmesiden og i den medfølgende manual. Min makker havde lånt bilen i februar og dengang tjekkede vi uret, da det sjovt nok stod på sommertid. Vi rettede til vintertid og tænkte nu virker det vel?
I manualen siger Needit: "Med ParkOne i bilen skal du ikke huske på at stille P-skiven og undgår derfor irriterende, dyre parkeringsbøder." - altså med mindre uret igen ikke gør som lovet.
På hjemmesiden lyder det: "Sikker og pålidelig.
Gennemtestet i ekstrem kulde og varme temperaturer, pålidelig, driftssikker og skifter automatisk mellem sommer og vintertid." - "pålidelighed" og "automatisk" er noget der kan gradbøjes af Needit.
Kigger man mere i manualen siger de samtidigt: "Det digitale ur er som standard indstillet til selv at skifte mellem sommer- og vintertid, men tjek alligevel ved hvert periodeskift." - "ansvarsfralæggelse" er derimod et velkendt ord hos Needit.
Og så er der naturligvis skrevet indtil flere steder at det er førerens eget ansvar at tjekke uret hver gang man parkerer. Hvilket fuldstændig fjerner ideen med et automatisk P-Ur.
Jeg vil ikke anbefale nogen at købe fra Needit. Find en manuel skive, så er du da ikke i tvivl om, hvem der bærer ansvaret.
10 års batteri garanti på Park Life. Yeah right!
Hold en kæft en elendig garanti.
Den gik helt død efter 1,5 år.
Resultat; En parkeringsbøde. P-skiven er nu sendt ind til undersøgelse, efter Forhandler konstaterer at den er kaput. Kontaktede Needit som nægter at betale bøden. Det er åbenbart, "ikke længere deres politik".
JEG KØBER ALDRIG ET PRODUKT HOS NEEDIT IGEN!
Hvis jeg skal holde høje med min parkeringsskive hver gang jeg parkere, så kan jeg sgu da lige godt have en manuel P-skive.
Tak for rigtig god service. :)
Jeg modtog nogle klæbepuder helt gratis, da jeg skrev ind, at jeg havde problemer med at sætter min p Skive på igen efter udskiftning af ruden på min bil.
En helt fantastisk service. Kan kun anbefale jer til andre. Kan desværre kun give jer 5 stjerner, men I fortjener 10.
Nie wieder, ich habe meine Bestellung innerhalb von 20 Minuten storniert. Dann kam die Mail, das geht nicht mehr, ist schon in Bearbeitung. Ich werde die Annahme verweigern, da wurde mir gesagt, das müssten Sie mir dann in Rechnung stellen. Es gibt nur eines - anzeigen! und das werde ich mit meinem Anwalt besprechen. Solchen Vereinen muss das Handwerk gelegt werden.
Dejlig oplevelse, min Skive kunde ikke hæfte på bilruden , en henvendelse ang problemet, udløste en pakke med nye puder og rensevæske , dejlig oplevelse
ADVARSEL OM PARKLIFE PARKERINGSUR FRA NEEDIT.
Efter at have virket upåklageligt i et par år stoppede ParkLife fra Needit pludselig med at fungere. Uret slog ikke til ved parkering. Det udløste en p-afgift på 875 kr. Efter afmontering virker p-uret igen. Så der kan ikke være tale om et brugt batteri. Needit nægter at tage ansvar for fejlen på deres produkt. ØV FOR ET FIRMA!
Sikke noget ubrugeligt.
Jeg har købt en Park Life her for en uge siden.
Jeg har opdaget fra starten, at enheden slå aldrig fra parkeringstilstand, og dermed indstillede den aldrig til det rigtige tid, da jeg parkerede.
Selvom der ikke er gået mere end en uge skal jeg nu vente på en reklamationsproces.
Sikke noget bøvl. Derfor blev jeg også nødt til at købe en ny p-skive.
Fordi I ikke kan finde ud af at leve op til jeres påstande med "10 år uden fejl", så skal jeg betale ekstra......
Jeg havde mistet batteriholderen til min elektronisk P-Skive, så jeg skrev til kundeservice og fik tilsendt 2 nye. God kundeservice:)
BETRÜGER HOCH 10!!!
Am liebsten gar keinen Stern gegeben. Ich habe auf eigene Kosten die gekaufte Ware wieder zurück geschickt. Das war Mitte Januar. Bisher habe ich meine Rückerstattung NICHT erhalten! Natürlich hab ich denen mehrere Emails zugeschickt. Es wird einfach nicht reagiert. Ich habe den Fall nun bei Paypal gemeldet!!! Schämen solltet ihr euch!!!
Ich wollte am liebsten eine 0 geben, könnte man aber nicht! Niemanden zu empfehlen!😡😡😡
Beim wechseln der Batterie meiner Park Lite ist mir die Halterung ausgebrochen. Ein kurzer Anruf beim Kundendienst und mir wird eine als Ersatz geschickt. Besser kann man sich den Kundendienst nicht wünschen. Herzlichen Dank
0 Sterne wären angebrachter anstatt 1 Stern
Leider muss ich einen Stern abgeben, verdient wären 0 Sterne!!! Die reinste Abzocke der Laden.
Wehe, Sie widerrufen rechtzeitig und möchten einen Artikel zurück geben und schicken diesen ungeöffnet auf eigene Kosten zurück. Zurückbezahlt wird nichts, da der Artikel angeblich geöffnet wurde.
Nie wieder!!!! Nur Lügen beim Kundenservice. Ich habe 84 Euro + Mahnung bezahlt trotz Retoure der Ware. Nie wieder. Gar nicht zu empfehlen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.