Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg købte en Park Lite FS11 hos Thansen for ca. 6 måneder siden og har sat helt nyt batteri i den. Den udvendige skærm viser kun halvdelen af displayet på grund af en teknisk fejl, selvom den... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig effektiv hjælp fra kundeservice. I forbindelse med at Park Life viste en halv time senere end jeg parkerede, skrev jeg til kundeservice. Et par timer efter fik jeg hjælp til at rette fejlen på... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ich benutze seit einigen Jahren die Parkscheibe needit micro. Plötzlich und unerwartet gab es ein Problem mit der Parkscheibe. Nach der Suche nach Abhilfe wurde mir von einem freundlichen Support-Mita... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Needit (Parklife p-skive) leveret sammen med min Volvo for 3 år siden, har nu svigtet ved at det lille display på bagsiden (stort set usynligt) står og blinker samt at der intet vises på displayet for... Ver mais

A empresa respondeu

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 71% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Super service

Havde en uåbnet p-skive liggende i handskerummet i et par måneder. Pakker dine op og finder ud af den ikke virker. Har mistet kvittering.
Ringer til park one, de beder om bevis for køb - sender dem et kontoudtog hvor man kan se jeg har handlet hos T-hansen.

Derefter sender jeg dem den defekte p skive og modtager nu en helt ny. Det er over forventning ift kundeservice, tusind tak herfra :)

6 de dezembro de 2022

Fantastisk kundeservice

I oktober 2021 købte jeg en Parkone Solar til min nye bil. Forleden opdagede jeg, at den var holdt op med at virke. Jeg skrev til kundeservice hos Needit og spurgte om de kunne hjælpe. De ville gerne erstatte min Parkone Solar hvis jeg sendte billeder af den og et billede af kvitteringen. Desværre opdagede jeg, at jeg ikke havde gemt kvitteringen og ovenikøbet havde betalt kontant. Jeg sendte billederne alligevel og erkendte også at jeg ikke havde en kvittering og forventede derfor ikke at de kunne hjælpe mig.
Stor var min overraskelse da de alligevel valgte at sende mig en ny Parkone Solar.
Det kan man da kalde fantastisk kundeservice og en herlig julegave før tid :-)

Mvh

Bjarne Mark

4 de dezembro de 2022

Fornem ekspedition i kundeservice

Fredag var der problem med min Park Live p-skive og jeg kontaktede derfor kundeservice med problemet.
Det blev hurtigt ordnet således, at jeg kunne få tilsendt en ny og den modtog jeg om søndagen.
Stor ros til kundeservicen for hurtig aktion på sagen.

30 de novembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Park Life kan ikke anbefales!!

Park Life p-skive indstillede ikke rigtigt og vi fik en bøde. Tog et billede af P-skiven med klokkeslæt for dokumentere det. Needit konkluderede, at skiven ikke fejlede noget, og at vi selv måtte være skyld i det. Deres tilbagemeldinger var ikke særlig logiske. Så deres lange garanti er intet værd. Så lige som andre har anbefalet - køb et andet produkt.

10 de novembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Super service og produkt.

Super service og produkt.
købte en parkone for noget tid tilbage, kom hurtigt igennem til kundecentret og fik en super service af medarbejderen. nu er jeg helt fri for P-bøder som jeg ellers har fået en del af ved at benytte andre produkter. Nu vil min hustru også have en i sin bil.
Med venlig hilsen
Frank L. Østergaard

28 de novembro de 2022

Gratis klæbepuder x 2

Spurgte efter klæbepuder til min ParkOne, der skulle flyttes til ny bil, og de sendte dem uden beregning. De kom dog aldrig frem (pga fejl hos DAO), men så sendte de bare en pakke mere uden beregning. DET er god service 😀👍

14 de novembro de 2022

Øv-firma

Vi er simpelthen så skuffede over, hvordan et egentlig rigtig godt omtalt firma, kan vise sig at være så uprofessionelle.

Tilbage i april investerede vi i en ParkOne Solar, som har virket upåklageligt lige siden - lige indtil 27/10/2022, hvor vi får en parkeringsafgift med den årsag, at klokkeslættet har sat sig en time frem.
Vi forsøger selvfølgelig at sætte klokkeslættet tilbage til oprindelig tid, hvorefter den igen rykker sig en time frem. Dette forsøger vi at gøre gentagne gange, men klokkeslættet flytter sig igen og igen, og vi er derfor nødsaget til at gå ud at købe en ny p-skive. Vi kontakter jer ang. problematikken, hvilket I, i telefonsamtalen, er meget uforstående over for og proklamerer, at vi formegentlig selv er kommet til at indstille klokkeslættet forkert. Efter at have forklaret jer, at klokkeslættet rykker frem gentagne gange efter, at vi har forsøgt at indstille det korrekte klokkeslæt, går I modvilligt med til, at vi kan sende p-skiven ind til jeres værksted. Fire dage senere modtager vi en mail om, at I ingen fejl finder i p-skiven, og I skriver tilmed, at jeres "bud" på fejlen er, at vi nok selv har indstillet den forkert. I afslutter mailen med, at I vil sende den tilbage til os. Det er både direkte usandt, og den dårligste kundeservice jeg nogensinde har mødt. I kan simpelthen beholde jeres skrammel - hvad skal vi helt ærligt med en p-skive, som ikke virker? Jeres uærlige tilgang til kunder synes jeg derimod I skal få med i jeres markedsføring for ingen fortjener da at møde jer.

14 de novembro de 2022
Classificada 2 em 5 estrelas

Lang ventetid på telefonen!

Har siddet i kø, til kundeservice som nr. 1 i 25 min. Ikke imponerende!

I dag svigtede min p-skive, hvilket resulterede i en gul seddel. Da produktet er mindre end 2 år gammel ser jeg frem til bedre service end ventetiden!

12 de outubro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Best investering en bilist kan gøre...

For det først vil jeg gerne sige at produktet i sig selv er rigtig god, jeg kan ikke huske hvor mange bøder jeg har fået fordi jeg gik i Føtex og glemt lige at sætte skiven til eller sat den omvendt (fordi den sider omvendt indefra). Mit ParkOne FS17 var det bedst investering jeg lavede. Siden jeg har den, har jeg ikke fået bøde for forkert opsat tid. Produktet udover at den er vel fungerende og praktisk så er den også æstetiske. Den er nemt at sætte op og hvis dette ikke var nok allerede til at købe en af Needit.dk modeler saa har de også en fremragende eftersalgsservice.

22 de setembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Fik bøde da uret registrerer parkering forsent.

Fik bøde da uret registrerer parkering i kvarteret EFTER at man har parkeret. Dvs den viser parkering kl xx:00, xx:15, xx:30 og xx:45. Såfremt jeg parkerer et sted kl. 13:02, så viser den at jeg har parkeret kl 13:15 og risikerer nu en bøde i det næsten kvarter jeg har forladt bilen. Har været nødt til at indstille uret et kvarter tilbage for at undgå de bøder der ffs ikke burde være mulige med jeres skod produkt. Kan varm anbefale at købe alt andet.

18 de março de 2022

Billigt møg

Billigt møg!
Har haft en nanopark den lille, under et år, gentagne gange har den stået og blinket kl 12. Har fået en p bøde på grund af det, selvom jeg tjekket at den stod rigtigt!
Det er virkelig dårlig kvalitet! Synes de burde betale bøden, for det er deres dårlig produceret produkt som ikke virker optimalt! Kan se der er flere som har haft samme problem

1 de setembro de 2022

0-bødegaranti = FALSKE LØFTER

0-bødegaranti lyder flot - Desværre er det bare tom salgsgas.

Jeg modtog d. 2/8-2022 en p-bøde pga. fejlindstillet p-skive. Dette undrer mig, da min ParkOne skal registere parkeringstidspunktet automatisk.

Parkeringen er ikke registeret korrekt og de 2 displays viser ikke det korrekte tidspunkt for parkeringen. Bilen er på billederne (fremsendt til Needit) parkeret kl. 19:11 og displayet til aflæsning på ydersiden viser 20:30. Jeg kontakter Needit, som siger at jeg skal forbi forhandleren, hvilket jeg gør. Her parkerer jeg bilen d. 8/8 kl. 17:52 og afmonterer p-skiven for at tage den med ind i butikken. Her viser displayet på ydersiden at parkeringen er registeret kl. 10:00. Forhandleren konstaterer at p-skiven må være defekt og siger at jeg selv skal sende den til Needit.

P-skiven sendes til test, hvor mit krav vedr. 0-bødegaranti afvises blankt, til trods for både billede- og video dokumentation af fejlvisningerne på p-skiven.

I øvrigt bliver jeg oplyst, at jeg kan have manipuleret med billederne og de kan ikke konstatere nogle fejl på skiven. I øvrigt oplyser Needit, at det slet ikke er muligt, at p-skiven kan vise forskellige tidspunkter, på trods af den fremsendte dokumentation.

Det bliver absolut 0 stjerner til Needit herfra, men desværre SKAL de have en enkelt. Udover at beskylde mig for billedemanipulation, lever de absolut heller ikke op til deres løfte om bødegaranti på nogen måde.

Det er i øvrigt ret usmageligt, at reklamere med 5 stjerner på Trustpilot på sin hjemmeside, når det langt fra stemmer overens med anmeldelserne på Trustpilot.

18 de agosto de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Har lige fået en p-bøde grundet uret…

Har lige fået en p-bøde grundet uret min Park Life går for hurtigt, vil skyde på at der bliver lagt et ekstra minut på hvert måned. Så hvis man ikke er obs og tjekker skiven så kan det med tiden ende med en bøde

5 de agosto de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

If we have to check time whenever we park, why do we need a ParkOne device?

I got this as a present when I got my car and the selling point was that I never have to remember to set the time when I park or worry about changing from Winter/Summer time. That has been erratic and I have gotten a few parking fines due to summer/winter time updates failing!
there was even a time, when I manually had to update the time, only for the damn device to update itself a few days later!
I have written to customer service and they wrote:

"Hi Femi,

Can unfortunately cannot do further to help you as there is only a 2 year warranty on all parking discs.

In all our manuals it is also described that it is the user's responsibility to both change the battery and check that the time is correct.

Med venlig hilsen / Best Regards
Kristina
Kundeservice/ Customer Advisor

needit_mail"

Please tell me:
1. why I need an electronic device, if I still need to check if the time is correct everytime, I park?
2. It is very bad service to say after 2 years, you do not care if the disk updates time or not.

I wrote parking company to explain and get parking fine, overturned but they want none of it.

Why then do we need a ParkOne?

20 de julho de 2022

ParkOne exclusive.

ParkOne exclusive.

Fik dette produkt i gave til Jul, monteret kort efter med helt nye batterier.

6 måneder blev det til, nu har jeg fået en bøde grundet “defekt” parkeringsskive.
Brugermanualen siger ca. 2 års levetid med batterier, så jeg var selvfølgelig ikke opmærksom på dette..

Så vil du undgå at kontrollerer at din Skive står rigtigt hver gang du parkerer? Vælg da et andet produkt end dette.

30 de junho de 2022

4 x P-bøder pga fejl i P-skiven

Hold jer langt væk fra Needit's P-skiver. Vi har 2 biler med Park Mini, som begge har fejlet på at de pludselig ikke kunne registrere at bilen blev parkeret. Det er blevet til 2 P-bøder. Før havde vi Park Lite,hvor det udvendige display pludselig forblev blankt - det gav også 2 P-bøder. Det er blevet til ialt 3000kr i P-bøder pga dårlig kvalitet, så jeg kan kun anbefale at man holder sig lang væk - det gør vi fra nu af.

21 de junho de 2022
logótipo da Needit

Resposta da Needit

Hej Ulrik,

Tak for din anmeldelse på Trustpilot.

Vi sendte en mail til dig d. 22-06-2022, omkring vi gerne ville hjælpe dig videre, hvis du ville indsende de defekte parkeringsskiver, således vi kunne få dem testet på vores værksted. Vi skrev også at hvis der kunne konstateres fejl, ville vi sende nye erstatningsprodukter, og ligeså dække for din p-afgift.

Men vi har aldrig hørt fra dig igen, og vi har heller ikke fået disse p-skiver indsendt. Så vi er lidt kede af denne anmeldelse.

Du kan stadig indsende dem som skrevet i vores mail til dig d. 22-06-2022, så vi derved kan få dem undersøgt.

God sommer.

Mvh Needit Denmark ApS

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais