Nespresso Netherlands Opiniões 1005

TrustScore: 1.5 em 5

1,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

What a horrible website. When I want to resubmit my previous order, I only get 1 package of that order. And in the orders, nothing is clickable. And you can't have two pages open to manually select al... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben ontzettend tevreden. We hadden een bestelling gedaan en deze werd meteen de volgende dag bezorgd. Echter super. Alleen bleek de bestelling incompleet, alsof er iets uit was gehaald. Meteen met... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Got the sage creatista pro 3 years and 5 days ago. Just after 3 years the unit is leaking water when using the steam pipe. No problem untill the machine mandates it needs to use the steam pipe, fo... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Nespresso levert een open verpakking in een gesloten doos, waarin 5 capsules te weinig zitten en geen recycle zak, nu moet ik wachten op mijn volgende bestelling om 5 capsules er extra bij te leveren,... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Coffee Shop
  2. Fornecedor de máquinas de café
  3. Grossista de café

Sobre Nespresso Netherlands

Nespresso offers a range of exceptional coffees, machines and services tailored to every preference, and developed to meet the strictest quality standards.

Sustainability is rooted in the heart of everything. The company, products and practices are built on one simple premise: that every cup of Nespresso should have a positive impact.

Get in touch with us

Informações de contacto

1,5

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

1 mil opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

De voorwaarden blijken niet overeen te…

De voorwaarden blijken niet overeen te komen met wat wordt beloofd en beloofde korting voeren ze niet door. Daarnaast heb ik de klantenservice als onvoldoende en weinig oplossingsgericht ervaren. Dit is teleurstellend, zeker gezien het feit dat ik jarenlang klant ben geweest. Om deze reden heb ik besloten geen gebruik meer te maken van hun diensten want er zijn veel andere betere bedrijven

8 de janeiro de 2026

Dinsdagochtend bestelling geplaatst

Dinsdagochtend bestelling geplaatst. Zou s’avonds door Trunkrs bezorgd worden om 17:15 schoof 4 x op. 22:15 krijg je dan een melding dat de chauffeur het niet gered heeft.
Kan gebeuren, volgende werkdag zou er alsnog een bezorging plaatsvinden. Nou was ik vrij op de 31ste. Maar is het wel voor sommige een werkdag. Je krijgt dan geen enkele update te zien! En uiteraard geen bezorging. Nu met chatFred gesproken. Gaan over 5 werkdagen kijken wat er mis is gegaan top! Conclusie in het laatste half jaar geen enkele verbetering bij online bestellen en de bezorging ervan.
Gewoon maar weer naar de winkel gaan, en daar kopen. Lekkere koffie maar ruk service!

30 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Machine kwijt klantenservice om te janken

Al langer als een maand mijn machine van €800 kwijt.
Veel te dure koffiemachine aangeschaft welke binnen een jaar al lekt. Aangemeld ter reparatie en zonder te repareren terug gekregen en nogmaals aangemeld en na eindelijk reparaties uit te voeren zou deze 18 december geleverd worden. Na 20x bellen met de klantenservice in suriname die je uitmaken voor leugenaar, 2 x een harde ( maar valse)beloften voor een oplossing en ultimatum. Conclusie bestolen van mijn apparaat, veel te veel frustratie, kerst zonder koffie en onmogelijk om je klachten hogerop te gooien, vragen naar een manager oid wordt gewoon afgedaan alsof ze de hooggeplaatste zijn. Het is ronduit schandalig en op dit moment gewoon diefstal. Enige vorm van excuses wordt nooit gemaakt en je wordt zeer vervelend te woord gestaan. Voor het geld wat je maandelijks en voor een machine betaald bespottelijk.

31 de dezembro de 2025

Bjjzondere klantenservice

Bjjzondere klantenservice. De helft verstaat mij of begrijpt mij gewoon niet goed door een taalbariere en dan worden er dingen beloofd die ze niet nakomen, dan krijg je wel iemand aan de telefoon die nederlands spreekt en wordt je uitgekafferd, omdat er een grote miscommunicatie geweest is en mij dingen beloofd zijn die mij helemaal niet beloofd horen te worden en wordt het probleem bij ons neergelegd terwijl dingen zwart op wit staan. Nespresso had goede sevice en goede klant vriendelijkheid, maar dat is verdwenen.

29 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte service problemen worden niet…

Slechte service problemen worden niet opgelost, worden dingen beloofd voor compensatie en dat word nooit geleverd. Achteraan gebeld en word gewoon gezegd dit hadden wij niet mogen bieden en word ook niet verzonden naar u.

29 de dezembro de 2025

Facturen die niet kloppen

Nespresso stuurt regelmatig GEEN factuur. Soms zit deze in de verpakking bij de cups en soms komt er eentje per post. Klantenservice gebeld. Daar wordt beweerd dat de facturen via Mail worden verstuurd. Klopt niets van. Dame van Klantenservice verstond en sprak zeer slecht Nederlands. Moest iedere keer vragen en herhalen. Triest.
Ook verkeerde factuur gestuurd. Heb 147,00 voldaan moest zijn 171,50? Account geblokkeerd. Dame zou mail.met correcte factuur sturen. Niets ontvangen. Het is al jarenlang één grote puinzooi bij Nespresso Nederland.

18 de dezembro de 2025

Tot 3 keer toe een verzoek gedaan om

Tot 3 keer toe een verzoek gedaan om recyclezakken. ik had ze vergeten toe te voegen aan een bestelling.
Ondanks alle mooie beloften helemaal niks ontvangen. Zo moeilijk kan het toch niet zijn.
Ik heb het idee dat ze handelen uit een machtspositie..
Ik vind dat daar zo snel mogelijk vetandering in moet komen. NIET meer bestellen bij Nespresso.
Er zijn genoeg alternatieven. Ik ben in ieder geval helemaal klaar met Nespresso

15 de novembro de 2025

Bad service

Ons nespresso apparaat kreeg afgelopen zomer kuren. Wij de klantenservice gebeld. Ons apparaat was toen 2jr en 4 mndn en waar wij zelf dachten dat er geen garantie meer op zat, bleek dat wel t geval, dit omdat wij een apparaat met melkopschuimer hebben, volgens de klantenservice- medewerker. Apparaat werd netjes opgehaald, gemaakt (er bleek iets lek waar de cupjes ingaan) en teruggebracht. Helemaal blij tot de melkopschuimer na een aantal weken kuren kreeg. Gebeld en omdat we niet zeker wisten wat het probleem was kregen we onder garantie een nieuwe opschuimer gestuurd. Dit werkte prima, dus weer helemaal blij met de goede service. Tot de melkopschuimer weer begon te haperen, meerdere keren gebeld en samen met de technische dienst gekeken, na een aantal keer leek hij het weer te doen en er werd gezegd dat mocht het probleem niet weg zijn dat we dan zeker terug moesten bellen. Dus dat deden we afgelopen week nadat de hele melkopschuimer ermee stopte. Nu weer iemand anders en zij gaf aan anders dan haar collega’s dat het apparaat echt buiten de garantie is en dat ze niks gaan doen. Zij bood excuus aan namens haar collega’s er was verkeerd naar ons gecommuniceerd dit was hun fout. Wij moesten eigenlijk al blij zijn dat ie de eerste keer is gerepareerd, want dat had toen ook al niet gemogen. Ze wilden m wel ophalen en laten maken voor 115euro. Onbegrijpelijk wij zijn klant hè gaan ervanuit dat zij allemaal weten waar ze over praten, kennelijk zijn wij door hun verkeerd geïnformeerd en nu hebben we en een kapot apparaat en geen service meer. De klantenservice medewerker werd ook nog eens boos toen wij aangaven dat we t niet begrepen, ze praatte continue door ons heen, heel onbeschoft. Je wilt toch je klanten helpen denk ik dan. Wij zijn zo zwaar teleurgesteld! Wij snappen het hè als er geen garantie meer op zit dan zit er geen garantie meer op, maar we zijn door meerdere medewerkers verteld dat we 3 jaar hadden en dat is dan heel raar als dat ineens niet zo is en dat ze dan vervolgens ook niks meer willen doen, terwijl zij zelf ons verkeerd hebben ingelicht. Wij zijn de dupe omdat ze daar op de klantenservice niet weten hoe t zit en nu kunnen ze ineens niks meer voor ons doen, zelfs niet onder coulance
(omdat de fout bij hun ligt) Dat is toch onbegrijpelijk. Zo jammer, maar deze klant zijn ze kwijt!!!

16 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

We kregen een kaart in de bus dat

We kregen een kaart in de bus dat, als we 200 capsules zouden bestellen, we er twee cappuccino kopjes bij kado zouden krijgen.
Ik bestel altijd 200 cups dus nu ook weer
Helaas….. geen cappuccino kopjes erbij geleverd!!!
Hopelijk komen ze nog 😂

15 de dezembro de 2025

Slechte service!!!

Beste Nespresso,

Zeer slechte service die verleend word aan de telefoon!
Heb mijn apparaat laten ophalen die defect was en de afspraak werd meerdere malen geannuleerd door jullie opdrachtgever!
Na een paar pogingen hebben ze uiteindelijk het apparaat opgehaald en een paar dagen later weer niet op de geplande data gebracht.
Uiteindelijk is mijn machine gearriveerd en blijkt dat het probleem niet is opgelost!
Vandaag gebeld en weer moet het apparaat terug voor reparatie schandalig hoe jullie te werk gaan teleurstellend!!!

15 de dezembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Kinda wild how a "premium" brand can…

Kinda wild how a "premium" brand can make buying coffee feel like a side quest. Delivery is inconsistent, tracking is useless half the time, and when something goes wrong the support loop is basically vibes and no answers. I'm not asking for much, just the order I paid for and a customer service team that doesn't treat badic questions like quantum physics. The product itself is good, which is the only reason this isn't a 1-star meltdown. But the whole experience needs a serious reality check.

3 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Nespresso Vertuo levensduur niet langer dan 5 jaar

12-12 contact gehad en onderstaand is super opgelost
Dus dat verdiend wel een 5 *

Voor mijn Nespresso Plus apparaat (aangeschaft in 2020) blijft de aan/uit-knop constant rood/geel aangeven, ondanks correcte ontkalking en nauwkeurig onderhoud. De machine functioneert verder wel, maar blijft in een foutmodus hangen. De medewerker gaf aan dat reparatie €115 zou kosten, zonder duidelijke oorzaak.

Aangezien de machine wel koffie zet, wijst dit doorgaans op een defect in onderdelen die normaal gesproken niet onder ‘slijtage’ vallen. Dit duidt eerder op een constructief of elektronisch defect dan slijtage.
Er is door de medewerker niet e
onderbouwd waar dit “ probleem “ vandaan komt. Maar kosten waren wel gelijk duidelijk. Ik verwacht wel van Nespresso een langere levensduur van 5 jaar. Maar blijkbaar houd het op na 5 jaar.

9 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Wel betalen maar niks leveren

Koffiecups besteld blijkbaar was de betaling niet helemaal voldaan. Geen idee of er die dag iets van vaste lasten is afgeboekt maar ik heb ook geen melding of iets ontvangen.. bestelling was succesvol kreeg zelfs bericht dat het de volgende dag opgestuurd zou worden maar nee.. contact opgenomen de bezorging had vertraging nou allemaal geen probleem paar dagen later krijg in een keer een mail dat de bestelling geannuleerd is en een email dat ik maar opnieuw moet betalen ondat het bedrag van 91 euro niet voldaan was. Ben er bang voor dat ik die 42 euro nooit meer terug zie. Sta er echt van te kijken dat een premium merk met fancy george clooney reclames zijn klanten zo ontzettend oplicht. Ik heb daarna gecheckt saldo was gewoon toereikend ze hebben dus de helft afgeschreven en niks opgestuurd status staat op bezorgd.

6 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Nooit meer koffie van Nespresso na slechte online service

Wederom geen koffie ontvangen na een online bestelling en betaling. Bestelling blijft in behandeling staan en na telefonisch contact met de klantenservice is alleen de mogelijkheid om een nieuwe bestelling te plaatsen en te betalen. De eerste bestelling zou geannuleerd worden de betaling zou terug gestort worden. Besloten geen nieuwe bestelling te plaatsen en na een week op eens een email ontvangen dat er een bestelling geplaatst was (niet door mij). Wederom de klantenservice recontact en die konden niets meer annuleren en ik moest de koffie aan de deur maar weigeren waarna ik waarschijnlijk wel me geld terug zou krijgen. Helaas is dit niet de eerste keer dat dit bij me gebeurt het is zelf een keer zo ver geweest dat ik een incassobrief kreeg voor een bestelling die ik gewoon betaald had. Ik had de hoop dat het deze keer goed zou gaan maar helaas dit was dus echt de laatste keer koffie van Nespresso.

4 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

I am a frequent customer of Nespresso…

I am a frequent customer of Nespresso for many years now.

This month my parcel with coffee capsules has still not been delivered. After contacting the nespresso team I have been truly dissatisfied and disappointed with this company. So if your parcel gets lost , they send you a reshipment BUT they send you an invoice for the reshipment , in case your original parcel gets delivered you have to pay that invoice. I am sorry but never in my whole life I have dealt with a company this big that asks for a customer , that has wasted their time to solve this issue have to also go out of their way to either pay for the reshipment OR go to the post office to send it back. How embarrassing nespresso as well established company , this policy is truly out of touch with reality.

24 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Leveren producten goed, service daarna super slecht

Nespresso is om goed te beginnen goed in het leveren van iets wat je besteld. Snel en keurig geleverd. Heb je daarna een probleem dan is die goede service volledig verdwenen. Temperatuur koffieapparaat zo laag dat je het meteen moet opdrinken en volgens Nespresso is dat hoe het hoort. Nu eerst heet water tappen in het kopje om een beetje hete koffie te verkrijgen. Nog steeds meteen drinkbaar.
Klacht ingediend en vervolgens dien je een technische service te bellen. Eerste maal 20 minuten lang de wacht waarna verbinding wordt verbroken! Na verzoek van Nespresso toch nog een keer gebeld en vervolgens een medewerkster die nergens vanaf weet en als je het etiket voorleest om het type door te geven de verbinding verbreekt. Weer gemeld bij Nespresso maar het woord excuses komt niet voor deze zeer klantonvriendelijke behandeling. Toch weer gevraagd te bellen met technische service, aangegeven dat ik hier klaar mee ben vanwege de zeer slechte organisatie van deze service. Via de e-mail verder gecommuniceerd. De insteek van Nespresso is zo veel mogelijk de bal bij de klant te laten, zo min mogelijk feitelijk te zijn en aan het eind geen oplossing bieden.

14 de novembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.