Eerst had ik een klein probleempje met iets daarna maakte ik een hulp ticket en binnen 5 minuten deed alles het gewoon weer
Leia as opiniões dos outros
Goedenavond, ik ben heel erg tevreden over de service dit is nou mij 2de keer dat ik een game server hier heb altijd als er wat is heb je bijna altijd de zelfde dag nog antwoord zo niet bieden ze... Ver mais
hele goede ervaringen mee wij hebben hier onze palworld server. netjes eerst contact gezocht of dit wou aangezien er memory pieken in palworld zijn en ze hebben gezegt van niet en dat is ook zo we h... Ver mais
Informações sobre a empresa
Bij Netbela maken we het je makkelijk om online te gaan en je te focussen op wat echt belangrijk is. Wij nemen de technische kant voor onze rekening, zodat jij kunt doen waar je goed in bent. Waarom kiezen voor Netbela? - Gebruiksvriendelijk en betrouwbaar platform: Direct aan de slag met onze eenvoudige tools. - Ondersteuning: We staan altijd klaar om je te helpen wanneer je dat nodig hebt. - Essentiële functies inbegrepen: Automatische back-ups en SSL-certificering zonder extra kosten. Onze Diensten - Webhosting en WordPress webhosting: Perfect voor het opzetten van jouw website. - E-mailhosting: Zorgeloos en professioneel je e-mail beheren. - Domeinnaamregistratie: Kies de perfecte naam voor je online aanwezigheid. - Geweldige VPS hosting: Draai je applicaties op de nieuwste beschikbare hardware voor optimale prestaties. - Gamehosting: Speel en host games op de snelste en meest betrouwbare servers. Bij Netbela ben je aan het juiste adres voor al je online behoeften.
Informações de contacto
Hoornblad 67, 7772 MJ, Hardenberg, Holanda
- +31 523 882 700
- info@netbela.com
- netbela.nl
Hele goede hulp service
Er was een issue met mijn Palworld…
Er was een issue met mijn Palworld server. In de Discord server contact opgenomen met de eigenaar. Ik kreeg binnen 15 min een reactie en dat op een zaterdag avond!
vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar met top customersupport!
Tot dusver zeer tevreden over Netbela…
Tot dusver zeer tevreden over Netbela Hosting. Snelle servers, stabiele uptime en support reageert vlot en professioneel. Zeker een aanrader.
Geweldige service
Van het weekend heeft Netbela mij uitstekend geholpen met het upgraden van mijn server. Het hele proces verliep soepel, zonder gedoe of restricties, en alles werd duidelijk en transparant uitgelegd. Ik waardeer vooral hoe fijn en professioneel het team werkt – het voelt alsof ze echt met je meedenken. Ze maken het makkelijk om je server naar wens aan te passen, en dat geeft veel rust en vertrouwen. Absoluut een aanrader!
Klasse service!
Ik had wat vragen voordat ik de aanschaf zou doen. Uitstekend geholpen en na die tijd nog even ingecheckt of alles was gelukt.
Goedenavond,
ik ben heel erg tevreden over de service dit is nou mij 2de keer dat ik een game server hier heb altijd als er wat is heb je bijna altijd de zelfde dag nog antwoord zo niet bieden ze excuus aan.er word altijd naar een passende oplossing gezocht daarom weet ik ook zeker 100 procent dat als ik weer een server nodig zou hebben het hier zou doen
vriendelijke groet
vivianne
Zeer tevreden
Snelle server, snelle + goede support en een goede prijs. Wat wil je nog meer. Aanrader!
alleenmaar goede ervaringen
hele goede ervaringen mee wij hebben hier onze palworld server.
netjes eerst contact gezocht of dit wou aangezien er memory pieken in palworld zijn en ze hebben gezegt van niet en dat is ook zo we hebben een server zonder problemen 😁en als je contact met ze opneemt helpen ze je snel en hebben geduld alleen maar top
😁
Prijs Kwaliteit 10/10
Liep tegen een issue aan met mijn public key voor het server ip adres, hier een whatsappje over gestuurd en kreeg zelfs op de zondag ochtend snel een reactie terug! Netbela heeft mij verder geholpen en inmiddels werkt alles uitstekend! Zo'n scherpe prijs voor uitstekende service, is voor mij 5 sterren waard.
Great hosting
Great hosting. Good prices and hardware use is good.
Support of the owner is fast and good.
Snelle klantenservice
Makkelijk benaderbaar via Discord. Hulp binnen 5 minuten en probleem snel opgelost!
Super host
Super host! Na wat persoonlijke problemen met een andere host heeft de team van netbela mij super geholpen. Ze keken perfect naar mijn situatie en hebben me daar zeer goed ondersteund.
Ik zal netbela zeker aanraden!
Klantenservice is top
Klantenservice is top, ik werkt gelijk goed geholpen

Snelle Customerservice & Goede Hosting Service
Mijn emails werden geblokkeerd door gmail waardoor ik geen password reset request kon aanvragen. Gelukkig was er door de snelle customer service een snelle oplossing gekomen. Waardoor ik snel weer terug kon inloggen en verder kon spelen op mijn netbela minecraft server.
De hosting is erg betrouwbaar en de gameplay is erg smooth. Ik overkom geen lag en de spelers dat met mij op de server speelden waren erg blij met de goede serverhost. Verder zijn de prijzen best goedkoop voor zo'n goede host.
Als je een goede server host wilt zoeken met veel keuzes in betaalmethodes, snelle customer service, geen lag, veel plugins om uit te kiezen & met vrienden samen spelen. Zou ik deze serverhost zeker kiezen!

Resposta da Netbela
Goede en snelle service bij problemen!
Goede en snelle service bij problemen!
reageert snel! en komt met goeie oplossingen!

Resposta da Netbela
Fijne en directe support.
Fijne en directe support bij vragen over DNS en domeinen koppelen. Setup voor de server was erg gemakkelijk. Bij vragen kreeg ik een zeer duidelijk en inhoudelijke uitleg. Verder heb ik nog geen problemen ondervonden met mijn server.

Resposta da Netbela
Ik vind dat het een goede server!
Ik vind dat het een goede server hosting is, ze hebben me top geholpen toen ik een vraag had hoe ik de server kon upgraden. Als je een hosting zoek zou ik deze host kiezen!

Resposta da Netbela
Het is allemaal erg onduidelijk en ook…
Het is allemaal erg onduidelijk en ook de ‘service’ laat te wensen over! Een vraagt stellen heeft geen zin want antwoord komt er niet.

Hele goede customer support
Hele goede customer support, zelfs in hit weekend bereikbaar via whatsapp. Helaas loopt wel eens de ram over van palworld maar met een reset zo gefixt.
Top!
Na zelf zo stom te zijn geweest om de verkeerde editie te bestellen werd dit zeer snel kosteloos hersteld. Top service!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.