Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Onze ervaring met iXL hosting is zeer positief. Door een server migratie van onze vorige hosting provider ontstond er een hele reeks aan performance issues die niet werden opgelost. Na telefon... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

IXL Bedankt! Wij zijn zeer tevreden met jullie dienstverlening, flexibiliteit en het snelle contact. Dankzij jullie is onze website weer helemaal in orde. Wij zijn er echt super blij mee. Met vriendel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Geboden oplossing c.q. informatie was precies wat ik nodig had. Geen lange wachttijd of eindeloos doorverbinden zoals zo vaak het geval is bij "helpdesks".

Informações sobre a empresa

1. Consultoria de informática
  2. Empresa de hospedagem na Web

Proserve is de Managed Service Provider voor de zakelijke markt. Met een team van specialisten leveren wij Managed Services vanuit betrouwbare datacenters in Nederland. Het is onze missie om bedrijven te laten groeien en innoveren met de kracht van Managed Services. Wij realiseren dit met specialisten, snelle service en een oplossingsgerichte mentaliteit. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact, korte communicatielijnen en snelle reactietijd voor een optimale samenwerking. Dankzij deze aanpak hebben we al meer dan 500 klanten voorzien van betrouwbare oplossingen en krachtige digitale tools.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

129 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Proserve: betrouwbare partner voor Europese cloudsoevereiniteit

IBANXS heeft bewust gekozen voor Proserve als hosting partner om volledige controle te hebben over data en te voldoen aan Europese regelgeving. De migratie van AWS naar de Nederlandse soevereine cloud van Proserve verliep soepel dankzij de directe samenwerking en technische expertise van hun team. Hierdoor zijn performance, betrouwbaarheid en compliance verder verbeterd, terwijl voorspelbare kostenmodellen zorgen voor financiële transparantie.
Proserve biedt ons de zekerheid en flexibiliteit die essentieel zijn voor een innovatieve en toekomstgerichte open banking provider. Wij bevelen Proserve van harte aan voor organisaties die waarde hechten aan datasoevereiniteit, compliance en een persoonlijke samenwerking.

3 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Internet bedrijf voor o.a hosting

Internet bedrijf voor o.a. hosten van websites.
(ook ixlhosting.nl)
Dit bedrijf heeft er geen problemen mee frauduleuze sites te hosten.
Zoals 'www ondeugende.date'
Deze site troggelt mensen geld af met nepprofielen.
en maakt gebruikt van gestolen foto's.
Maar dat maakt proserve niet uit.
Denk dus even na of u bij dit bedrijf een dienst afnemen.

3 de dezembro de 2025

Prima club

Prima club. Support is meer dan excelent.
Prijzen kunnen wel iets scherper zijn.
Aanrader, zeker een dikke JA !

28 de fevereiro de 2025

Uitmuntende klantenservice!

Uitmuntende klantenservice! Proserve/IXL hosting heeft fantastiche medewerking verleend aan het verhuizen van mijn klant van hun eigen servers naar die van mijn eigen hostingpartij. Terwijl ze er dus financieel alleen maar bij te verliezen hadden, hebben ze ons meerdere malen voor langere tijd met alle geduld bijgestaan. Ben nog steeds onder de indruk van hun onbaatzuchtigheid. Chapeau!

3 de janeiro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.