nettotrailer Opiniões 3866

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Lett å finne den aktuelle delen (baklys eldre modell) og fine bilder som viser detaljer nok til å se at det er riktig del. Kort tid på levering, god informasjon under veis. Ved oppakking finner jeg pa... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte en del deler til min tilhenger, bla.a ny påløpsbrems som kom veldig raskt. Det viste seg at jeg hadde bestilt en del som jeg ikke trengte pga. ny utførelse på på bremsen. Sendte mail ang. det... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Før jeg bestilte deler hos dere, hadde jeg kontakt på Mail med deres kundebehandler Henrik, som prøvde å hjelpe, han fant ut att traileren jeg hadde ikke var i produksjon lenger. Vi hadde veldig god k... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

God nettbutikk med greie priser. Snar til å sende varer. Største trekket er at PostNord er distributør av varene. Da blir hjemlevering endret av PostNord, til henting på utleveringssted. For ikke... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de fornecimento de reboques

Escrito pela empresa

I 30 år har vi solgt deler til tilhengere, og vi kan aller mest sannsynlig hjelpe deg å finne nettopp den tilhengerdelen du trenger. Hvis du har problem med å finne ut hvilken del som passer din henger så ta kontakt med oss så hjelper vi deg. Med Nettotrailer.no er det enklere, raskere og billigere å reparere din tilhenger med kvalitetdeler. Vi lagerfører det meste tilbehør og reservedeler til tilhengere og kan oftest sende samme eller neste virkedag. Alle reservedelene og tilbehør til tilhengere er fra de beste og mest kjente produsentene, og vi er stolte over å kun tilby skikkelige kvalitetsprodukter. Her finner du alt fra påløpsbremser, bremsedeler, komplette tilhengerdekk, støttebein og mye mer. I tillegg får du godt tilbehør til din tilhenger: alt fra presenninger, bunnplater, tilhengerlåser til verktøykasser. Du får deler til planhenger, skaphenger, båthenger, bilhenger og til og med ATV henger. Mange av delene som brukes til blant annet til Gaupen, Tredal, Al-Ko, Tysse, Brenderup med flere er originalt fra en av de største deleprodusentene i verden, og dermed er det i stor grad originaldeler du kan få her. Alle priser er inkl norske avgifter, og vi sender varer daglig.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Sto ikke at dekkene var i…

Sto ikke at dekkene var i rest,forsinket leveranse
Fikk beskjed at dekkene ikke kunne lveres hjem til meg,no jeg hadde bedt om
Ble levert feil sted,
Fikk dekkene lev 2 dg etter påske…!!!!
IKKE FØRNØYD

7 de abril de 2026

Hei,

Takk for din anmeldelse - og vi er veldig lei oss for å høre om din opplevelse.

Dette er absolutt ikke den standarden vi ønsker å levere. Vi beklager både manglende informasjon om restordre, forsinkelsen samt problemene med leveringen.

Takk for at du gjør oss oppmerksomme på dette - det hjelper oss med å bli bedre.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har ikke hørt noe om leveransen…

Jeg har ikke hørt noe om leveransen enno. Har funnet ut med sporing at de er gått igjennom toll i Norge. Syns det har vært en treg prosess.

24 de março de 2026

Hej Svein

Jeg beklager den længere leveringstid, men fejlen ligger desværre ikke ved os.. det er fragtselskabet som har været langsomme eller har haft for travlt og derfor har været bagud.. vi sendte ordren ud samme dag som du lavede den. Jeg tror at den har været langsom fordi at det er gået ind over en weekend hvor de ikke kører osv.

Men den er til levering idag

Classificada 3 em 5 estrelas

Skriver det er fri frakt!!!¡!! Men måtte betale frakt 🤮

For eksempel kan du lese

13 de março de 2026

Hej Roger.

Vi skriver at der er fri fragt for køb over 4000 NOK. Og dette skal være i produkt værdi. Det gælder ikke hvis du f.eks. køber for 3850 NOK og fragten er 200 NOK så man kommer over 4000 NOK. Selve værdien af det du køber skal altså derfor være over 4000 NOK. Det vises også i indkøbskurven hvor meget man mangler af værdi i sin kurv før man få fri fragt :)

Håber det gav lidt afklaring

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais