nettotrailer.se Opiniões 4262

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Fick delarna på 1 vecka, allt var med. Faktura på klarna. Helt i sin ordning. 4/5 bara p.g.a. Fick beställning i 3 olika paket och 1 axel med trumma var packad bra med skumm skydd. Medans andra axel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Lättöverskådlig hemsida där det är lätt att hitta bra och rätt produkter. Väldigt snabb orderhantering, vid dom två tillfällen jag beställt har det endast gått ca 2 timmar från orderläggning tills... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra pris, okej-snabb leverans! Ett litet missöde med försändelseloggarna i PostNord-appen, men det hjälpte kundtjänst till med jättebra och direkt. Hjulen till båttrailern motsvarade våra förväntninga... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kvalitet,snabbt leverans.... Dock ni skulle kunna stå för frakten själva på allt som är över 1500kr. Nöjd med allt jag fick även att det var inte biligaste på marknaden så tycker det var värt!

Informações sobre a empresa

1. Loja de peças automóveis

Sveriges största utbud av släpvagnsreservdelar och tillbehör Hos NettoTrailer.se är det enkelt, snabbt och billigt för dig att reparera din släpvagn med högkvalitativa släpvagnsdelar. Vi har de flesta släpvagnstillbehören i lagret, även släpvagnsaxel och dylika delar, och kan oftast leverera från en dag till en annan.

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

4 mil opiniões

Classificada 2 em 5 estrelas

Varning för det finstilta där du som…

Varning för det finstilta där du som köpare måste stå för en svindyr returfrakt till utlandet om något blir fel. Extremt långsam kundtjänst via mail och omöjligt att få tag i per telefon. Också dålig information på delarna på hemsidan.

16 de abril de 2026

Resposta da nettotrailer.se

Vi beklagar att din upplevelse inte har varit tillfredsställande hos oss. Detta är så returpolicy ser ut. Vi kan inte hålla med om att vi inte har svarat dig inom rimlig tid via mejl och vi finns tillgängliga på telefon alla dagar måndag-fredag. Har man frågor eller är osäker kring vilka delar som passar till sin släpvagn, är man alltid välkommen att kontakta oss. Vi hjälper gärna till för att säkerställa att du får rätt produkter.

Classificada 3 em 5 estrelas

Lång frakt tid

Lång frakt tid, inga klämmor med -måste köpas separat borde varit med som ett paket.
Annars var det ok

3 de abril de 2026

Hej

Vi beklager den længere leveringstid.. den har desværre lagt ved PostNord..

Det plejer oftest at tage 2-4 hverdage

Classificada 3 em 5 estrelas

Hej Ulf

Det er normalt ikke sådan det plejer at være..

Jeg kan se at PostNord har været helt vildt langsomme.. men det er desværre ude at vores hænder.. Vi har gjort vores for at få den afsted hurtigst muligt

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.