Jätte dålig kvalitet på skärmen fick skicka tillbaka först och byta sen nu är den helt förstörd och funkar knappt köpte bara för några månader sen och får inte hjälp, ni måste uppdatera skärmkvaliten... Ver mais
Verkligen ett företag att lite på! Köpte en mycket fin iPhone till kanonpris, trodde först att det var fel på den och krävde då ångerrätt. Dom var helt med på att jag skulle skicka tillbaks den och få... Ver mais
Jag har köpt en IPhone som var klassad A+ och den var som ny med ett nytt batteri gick inte att se att den var begagnad och extremt bra priser och mycket trevlig personal!. Jag rekommenderar detta... Ver mais
Så nöjd med mitt köp! En återanvänd MacBook Air i ett jättefint skick, för ett väldigt bra pris. Trevligt bemötande i mail. Normaltid (några dagar) för leverans till en norrlandsort. Rekommenderar bå... Ver mais
Netzone.se en Cirkulär Webbutik som drivs av Mobizone AB. köp iPhone mobiltelefoner, iPad surfplattor och MacBook datorer med 12 månaders garanti och 14 dagars öppet köp till fantastiska priser Passa även på att sälja din gamla enhet och cirkulera med oss
Sveavägen 2A, 702 14, Örebro, Suécia
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Fantastisk service. Tillmötesgående och snabb leverans.
Här handlar jag igen.
//Jonas

Resposta da Netzone.se
Mycket bra service. Enkelt att få svar på sina frågor både via mejl och telefon! Dessutom super nöjd med min produkt!

Resposta da Netzone.se
Datorn kom utan funktion, efter dåligt angagemang av support och ingen information om hur jag skulle återsända den.

Resposta da Netzone.se
Riktigt bra service - både snabb och kundinriktad. Var inte nöjd med den första mobilen, så supporten hjälpte mig snabbt avseende retur och köp av en annan.
Rekommenderas!

Resposta da Netzone.se
Jag erkänner att jag är inte van vid SwedBank Pay men jag upplevde att det var svårt att få tag i fakturan efter köpet hade avslutats och det var först när jag fick påminnelsen att jag kunde betala. Det är främst ett klagomål mot Swedbank Pay men det hade hjälpt om Netzone skrev på sitt kvitto att betalning sker genom Swedbank Pay.

Resposta da Netzone.se
Köpte en MacBook Pro i fint skick till ett mycket rimligt pris.
Bra kontakt över telefon och fick dessutom extra bilder tagna och skickade till min mail.
5/5

PERFEKT ++++++
Bra råd och lyssnande!
PARFAIT +++++
Des bons conseils et une écoute!

Resposta da Netzone.se
Väldigt bra service och Ipaden jag köpte var i toppskick till ett bra pris
Köpt beg laptop, mycket bra skick ”som ny”.
Är mycket nöjd.
Göran
Mycket nöjd men saknar laddare
Många vi från mig till er
Köpte begagnad laptop. Väldigt fint skick på datorn. Snabb leverans. Toppen bra kundsupport. Kan verkligen rekommendera Netzone. / johnny
Snabb leverans av telefoner och som stämde överens med beskrivningen på annonserna. Även snabba att svara vid mailkontakt.
++++++++++ toppen bra service å kommunikation ++++++
Telefonen är i sämre skick än väntat. Ganska dåligt batteri med. Annars nöjd med snabb leverans.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.