New Rebels Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een mooi assortiment heeft New Rebels! Het was even lastig kiezen, maar toen ik de knoop had doorgehakt en een mooie tas voor mijn nieuwe studie had uitgekozen, hoefde ik niet lang te wachten, wan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Keurige afhandeling van een klacht. Rits was kapot na 3 maanden gebruik, 1 mailtje en er werd overwogen om het retour te zenden of dat het wellicht vanuit duurzaamheidsoverwegingen niet nodig was. Dat... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tot 2x toe een tas terug gestuurd omdat we het net niet mooi genoeg vonden, dus niet onze smaak, de 3de tas was het! Het was geen probleem, kreeg elke keer netjes m'n geld terug en kon weer een nieuwe... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We hebben de Ceres Milwaukee Roze 18L Rugzak Waterafstotend Laptop 15.6" besteld en zijn supertevreden! De tas werd snel en netjes geleverd, en ziet er niet alleen mooi uit maar is ook stevig, rui... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de malas e malas de viagem
  2. Loja de malas e bolsas

New-Rebels.com is de officiële webshop van New Rebels. Bij ons vind je rugtassen, roll-top tassen, laptoptassen, reis- en sporttassen, telefoontasjes en nog veel meer in leuke kleuren, prints, materialen en voor een verrassend mooie prijs. Voor 16:00 besteld is vandaag verzonden. Wij leveren in meer dan 20 landen.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

704 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

127 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Super goede service!!

18 de março de 2026

Resposta da New Rebels

Beste Edwin, dank je wel voor je review! Goed om te horen hoe je het product ervaart, daar doen we het voor.

Classificada 5 em 5 estrelas

My daughter keeps wanting my NR bags

My daughter fell in love with my new Rebels shoulder bag and requested on in grey she loves it. I added a mini crossbody in the rainbow and may now need another for my daughter after she saw I had bought it for our big city trip.

13 de março de 2026

Hi Katherine,
We appreciate your review! It helps us improve and helps other customers as well.

Very fast and accurate

Very fast and accurate!
Products are top quality, and very useful - rain proof and good looking. Quite addictive!

17 de março de 2026

Resposta da New Rebels

Hi Monique, we appreciate your review! It helps us improve and helps other customers as well.

Classificada 5 em 5 estrelas

Prachtige tas! Blij mee …

Snelle verzending met een prachtige handige tas als resultaat! Tot de volgende keer

10 de março de 2026

Resposta da New Rebels

Hartelijk dank voor je feedback!
Altijd fijn om te lezen wat klanten ervan vinden.

Prachtige laptoptas gekocht

Prachtige laptoptas gekocht, helaas bleek de rits kapot te zijn en er werd snel en adequaat gereageerd en nieuwe laptoptas gestuurd. Top en de laptoptas bevalt uitstekend!

2 de março de 2026

Resposta da New Rebels

En zo hoort het, wanneer er een probleem is moet het snel opgelost worden. Fijn om te horen dat je tevreden bent.

Mooie tas

De tas is goed aangekomen en hij is heel mooi en precies groot genoeg
Dit zocht ik
Heel blij met deze tas!

11 de março de 2026

Resposta da New Rebels

Super dat je je mening hebt gedeeld!
Wordt hier zeker gewaardeerd.
Veel plezier met je nieuwe tas!

Classificada 3 em 5 estrelas

Slechte rits!

Ik heb bijna een jaar de grote en kleine Rolltop rainbow rugtas in gebruik. Krijg veel complimenten want zien er prachtig uit. De grote gebruik ik het meest en een flink minpunt vanaf dag 1 is de rits. Ziet er robuust uit (stevig kunststof/plastic) maar gaat 9 van de 10 keer niet (in 1 keer) helemaal dicht, blijft hangen halverwege. Wat ik ook doe. Bij regen en volle tas dus echt een probleem. Had er al over gelezen in andere reviews en ja dus helaas structureel probleem. Heel jammer want met een goede rits zou ik 5 sterren geven.

13 de março de 2026

Hallo Marieke,

Al eens gedacht om dit via ons retour portal te melden?
Alle informatie staat op onze website bij het kopje retouren en Garantie.

Correcte afhandeling

Had zelf per ongeluk verkeerde type tas besteld. Na 1 mailtje werd dit direct recht gezet. Wel juiste type...maar verkeerde kleur ontvangen. Na 1 mailtje werd ik direct gebeld door Luuk. Volgende dag juiste tas ontvangen en retour label voor terugsturen foute tas.
Mijn ervaring dus TOP. En super mooie tas!!!

10 de março de 2026

Hallo Simone,

Fijn om te horen, wij wensen je heel veel plezier met de tas.
En bedankt voor de leuke review!

Classificada 4 em 5 estrelas

7 de março de 2026

Hallo,

Classificada 5 em 5 estrelas

Hier een zeer tevreden klant

Hier een zeer tevreden klant! De rits van de tas van mijn dochter was kapot gegaan en na email contact en het sturen van foto's kregen we een nieuwe tas. Mocht ook een andere kleur zijn. Adres werd gecheckt of dit nog juist was en hadden snel een nieuwe tas. Top service!

9 de março de 2026

Hallo Kelly,

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn tas was helaas kapot

Mijn tas was helaas kapot. Ik kreeg direct een nieuwe toegestuurd! Binnen 1 dag was hij al binnen. Zeer tevreden. Bedankt.

25 de fevereiro de 2026

Hallo Roxan,

Dank voor de review, veel plezier met je tas.

Rits tas was kapot binnen 1jaar

Rits tas was kapot binnen 1jaar, kreeg zonder gedoe snel een hele nieuwe tas opgestuurd. Goede service!

4 de março de 2026

Classificada 4 em 5 estrelas

Makkelijk om te bestellen

Makkelijk om te bestellen, snel geleverd en precies wat ik besteld had

27 de fevereiro de 2026

Geweldige tas!

Mooie website en snelle levering. er is zoveel keus dat je de neiging krijgt om meer tassen te bestellen omdat ze zo leuk zijn.

24 de fevereiro de 2026

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, goede mooie tas

19 de fevereiro de 2026

Hallo Ingeborg,

Dank voor de review, veel plezier met je tas.

Goede klantenservice

Na enkele maanden gebruik was de rits van de tas stuk. Dit heb ik via de klantenservice gemeld en dezelfde dag kreeg ik een nette reactie en de volgende dag had ik al een nieuwe tas in huis. Keurig afgehandeld!

12 de fevereiro de 2026

Hallo,

Esperienza fantastica

Esperienza fantastica, ordine attivato in soli 5 giorni compreso sabato e domenica. Il sito è di facile comprensione e fruizione, i prodotti sono davvero belli e pratici. Ho acquistato lo zaino da 7lt modello mart- Los Angeles, verde scuro, completamente impermeabile sia all'esterno che all'interno, tasca principale e tasca frontale protette da un aggancio, antifurto, la parte posteriore è leggermente imbottita e traspirante e ha spallacci regolabili. Con l'iscrizione alla newsletter ho ricevuto anche uno sconto del 10%. Non potevo desiderare di più, sono soddisfattissima

6 de fevereiro de 2026

Resposta da New Rebels

Sono felice che tu sia soddisfatta, ti auguro di divertirti con la borsa.

Saluti,
Anna New Rebels