Fik fremvist en stue lejlighed Sagde den vil vi gerne leje Det var i orden det kunne vi godt men da vi ringede om hvornår vi kan få den blev der sagt at den var lovet til andre svineri da de havde l... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Var boligsøgende i Aalborg og fik kontakt til NextKey. Laura var super, super sød & meget professionel. Der blev lyttet så fint til mine behov, ift beliggenhed, budget og størrelse og der gik faktisk... Ver mais
A empresa respondeu
Da vores familie skulle finde ny bolig, var vi ikke i tvivl om at prøve Nextkey. I en travl hverdag som børnefamilie, hvor tiden er sparsom, var det super nemt at Nextkeys boligagenter undersøgte... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Find ny bolig med Nextkey. Vi matcher dig med boliger baseret på dine unikke boligønsker. Uanset om du er køber eller lejer. Helt gratis.
Informações de contacto
Lyngvej 2A, 9000, Aalborg, Dinamarca
- + 4570605970
- info@nextkey.dk
- nextkey.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Til nar
Fik fremvist en stue lejlighed
Sagde den vil vi gerne leje
Det var i orden det kunne vi godt men da vi ringede om hvornår vi kan få den blev der sagt at den var lovet til andre svineri da de havde lovet os den
Nextkey gjorde det virkelig nemt for…
Nextkey gjorde det virkelig nemt for mig at finde en lejebolig. Platformen er overskuelig, flot og let at bruge – og det var et stort plus, at alle boliger var præsenteret med gode billeder og klare informationer.
Jeg oplevede hurtig respons fra nextkey og hele processen føltes tryg og professionel. Det bedste er, at man kan finde boliger gratis uden skjulte gebyrer.
Kan klart anbefales, hvis du er på boligjagt 👍
De tager altid telefonen og hjælper med…
De tager altid telefonen og hjælper med at find den bolig vi skal bo i. Super service og en betaling med af fremvise boliger. Kan anbefale nextkey.
Super god service
Super god service, det var søde og hjælpe os med at finde vores drømme bolig. Kan kun anbefale at bruge nextkey
Never use the services of this company
Never use the services of this landlord. Never.
All your complaints or requests will be ignored.
You will be left alone with your problems, for which the landlord will be responsible.
Once the contract is signed, NextKey simply disappears, considering its mission accomplished.
You will be forced to use, for example, shared washing machines with black fungus, defective washing machines that stop washing due to water pumping problems, and NextKey will tell you that it is your own fault.
So, I pay the deposit, move out, and I will never use NextKey again and I don't wish it on anyone.
Godt samarbejde med NextKey Aalborg
NextKey I Aalborg hjalp os med at udleje vores hus. Hele processen var rigtig god og med god service. De hjalp både med markedsføring på nettet, fremvisning, kontrakthåndtering og kommunikation med de potientielle lejere. Vi har været rigtig glad for samarbejdet.
Fantastisk service og tryg…
Fantastisk service og tryg boligsøgning!
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Nextkey. De er super søde og yder personlig hjælp hele vejen i boligprocessen. Man føler sig tryg, og de gør virkelig en indsats for at finde den rette bolig. Kan varmt anbefales!
et år med dette firma...
Since this company took over our residential complex, consisting of three buildings, everything has gone topsy-turvy. Dirt and desolation on the floors, in the corridors, on the stairs. The laundry is not cheap, but everything constantly leaks and breaks. Our numerous complaints are followed by formal replies. I do not recommend anyone to deal with this company.
very helpful clarified all our doubts…
very helpful clarified all our doubts simply loved her service!!

Resposta da Nextkey
Super god oplevelse med hende der…
Super god oplevelse med hende der skulle vise os lejlighederne, og nem kommunikationsproces!

Resposta da Nextkey
Tj Bolig --> Seimann --> Nextkey.
Tj Bolig --> Seimann --> Nextkey.
Den ene stjerne der kan gives er for den direktør der gerne vil lytte og samarbejde.
Det er dog lidt uheldigt, når en medarbejder skælder ud og behandler lejere dårligt.
Generelt bliver tingene ikke ordnet, og det er svært at komme igennem.
Ved indflytning vær obs på at tingene ordnes. "Det må du lære at leve med", kan være en besked.
Vi fandt en super dejlig lejlighed i…
Vi fandt en super dejlig lejlighed i aalborg igennem Julie på Facebook og må sige vores oplevelse er 100% perfekt. Vi havde lidt specielle behov som blev mødt med samme, man får svar på spørgsmål med det samme, tårnhøj service og total gennemsigtighed hele vejen igennem.

Resposta da Nextkey
Jeg fik den lækreste lejlighed i…
Jeg fik den lækreste lejlighed i Aalborg øst. Faldt over den på Facebook hvor Julie som er ved nextkey, fremviste til os vi var solgt på stedet og Julie fik hurtigt lavet kontrakt til os. Det var en hane der løb opdagede vi efter en dag og hun fik hurtigt nogle håndværkere på det. Så det var super god service.
- Så jeg ja. Varmt anbefale nextkey 👍🏻

Godt, men…
De var super søde og hjælpsomme, og det var meget nemt - dog fik jeg kun foreslået to boliger, og ingen af dem opfyldte helt vores krav. Vi fik at vide, at det var nærmest umuligt at finde, det vi ønskede til den pris, men vi fandt selv masser af boliger, der passede til, hvad vi søgte. Så vi endte med en anden løsning end Nextkey:)

Resposta da Nextkey
Jeg vil til hver en tid anbefale…
Jeg vil til hver en tid anbefale Nextkey, de er utrolig hjælpsomme og serviceminded - og kan sætte sig ind i hvad man søger i en bolig.
Meget nemt og ukompliceret :-)

Resposta da Nextkey
Jeg har kun gode anmeldelser til…
Jeg har kun gode anmeldelser til Nextkey!
Virkelig et godt koncept, hvis du ikke gider at betale en formue til en af alle de boligsider på nettet! Professionel og hurtig hjælp for man af Nextkey! Mange tak Nathalie 🙏🤩!!

Fremragende og effektiv service
Fremragende og effektiv service! Jeg har så heldig at modtage en masse boligforslag fra Laura. Hun var god til at spore sig ind på, hvad jeg gerne ville have.
Jeg endte dog med at finde en bolig igennem en anden kanal, men Nextkey.dk kan helt sikkert anbefales, og jeg vil garanteret kontakte dem, næste gang jeg skal flytte. Så 5 stjerner og en kæmpe anbefaling herfra!

Mega søde og hjælpsomme
Mega søde og hjælpsomme! Jeg tilmeldte mig i weekenden, og ugen efter havde jeg underskrevet en lejekontrakt, med hjælp fra Nextkey! De lytter og ønsker, og finder straks noget som passer!

Awesome experience
Great concept realized through attentive service! The team is super sweet, helpful and respectful of your wishes for the new home as well as your personal schedule. Really appreciate the help in finding a new place – the hunt for a new apartment was made a more easygoing experience for me🌞🙌

Resposta da Nextkey
Bedste bolig udlejer ever!
Laura og Julie er 2 meget kompentente og lydhøre medarbejdere der gjorde alt og mere til for at boligsøgende som min kone og jeg var fandt en bolig.
De lyttede til vores ønsker og var utroligt flinke til at vende tilbage med nye foreslag på boliger såfremt den viste bolig ikke lige matchede , kan på det varmeste anbefale dem, her går i ikke galt i byen .

Resposta da Nextkey
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.