Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg købte en komplet pakke, og modtog det ganske kort tid efter. Det hele er nemt at få koblet til appen, men det slutter så også der. Appen og opsætningen af de forskellige kameraer og sensorer... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Indtil videre virker det hele som det skal - er dog enig med en del af de anmeldelser her ligger omkring manglende kundeservice - den stinker BIG time. Jeg mangler også en app på Mac fremfor kun på... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Har 4 stk Air af de “gamle” kamera med magnet opsætning, som jeg er rigtig glade for her 3 år efter køb… Købte så 2 nye Air 3 som virkelig er noget billigt Kina bras, ingen reaktion før man nærm... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har i 2 år haft Air3 camera opsat - alle 4 har fungeret perfekt indtil i fredags hvor 1 stk gik totalt død. skrev til firmaet med reklamation mandag den 3.11 og den 5.11 lå der et nyt camera i mi... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Hold jer langt væk

Har en blandet oplevelse hos dem.
Havde købt et møg dyrt overvågnings kamera, som efter kort tid ikke optog trods folk gik frem og tilbage foran kameraet. Jeg kontaktede Nextsmart og de reageret hurtig, de tilbød at sende 2. Styk. Air kamera som kompensation, det accepteret jeg. Ingen problemer.
Ca. 10 mrd. Efter kan begge Air kameraer ikke oplade mere, jeg kontakter dem igen og straks modtager 2. Nye Air 2 modeller.
Disse nye har samme problem som det første jeg købte, jeg kontakter dem og ønsker at finde en anden løsning, gerne mod betaling for at få nogle bedere kameraer.
Jeg har nu skrevet 3 mails uden nogen for tilbagemeldning den seneste måned, så nu er det jo at gå videre til Forbrugerombudsmanden, så vi kan for stoppet denne virksomhed i at være blevet ligegyldig overfor henvendelser af dårlige produkter.

11 de setembro de 2023

Super service!
Har 4x Air kamera.
Nem opsætning, god kvalitet.
Det ene er gået i udu, skrev til dem
Om problemet og uden bøvl og ballade, sender de straks et nyt Air 2.
Der er aldrig problemer når man skriver til dem. Stor anbefaling herfra

16 de julho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Super nemt og det virkede med det…

Super nemt og det virkede med det samme.
Tog måske lidt længere tid end 60 sek., måske 5 min at forbinde 4 stk. kamera med wifi.
Det eneste der egentlig mangler er en ordentlig beskrivelse af alle mulighederne i appèn, det ville være rart.
Lars

10 de julho de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Jag har köpt kameror för 10 000 kr som inte fungerar!!!

Jag har köpt kameror för 10 000 kr, när jag ska installera den första så går plastbiten för batterierna bak på kameran av och den går inte att använda, baksidan går inte att öppna.
Jag mailar kundtjänst som dumförklarar mig ”det är bara att dra bort plastbiten” eh ja precis - men den gick av och baksidan går inte att öppna! Då skriver nextsmart ” If you still cannot get access to the batteries, we can arrange a return and replacement for a new BELL device.” Så jag mailar tillbaka och säger att vi kan fortfarande inte öppna den NEJ men nu helt plötsligt så får jag inte byta eller returnera kameran!!!! Betalat flera tusen för kamera och tillbehör som inte går att använda! Har haft mailkontakt sedan 3 APRIL för detta och det är inte löst!
Så dåligt!!!!!! Jag hoppas resten av kamerorna fungerar då de ännu inte är installerade i vår nya lokal som vi flyttar till men om inte så anmäler jag till Konsumentverket och skriver min upplevelse på all social media och överallt där jag kan ge omdömen!!!
Så dåligt!!!!!!

3 de abril de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Havde købt 4 kamera for halvanden år…

Havde købt 4 kamera for halvanden år siden som kun fungerede et par dage af gangen inden de skulle genstartes - havde også en anden model Look som virker perfekt - jeg havde bare ikke fået gjort noget ved det. Skrev til firmaet som straks var konstruktive og kom med løsningsforslag - det endte med at jeg fik Look kameraerne til dif-prisen - super god service

16 de maio de 2023

Har købt 2 produkter hos dem

Har købt 2 produkter hos dem.
Det ene er jeg mega glad for, det andet levede desværre ikke op til forventningerne.
De var super hurtige til sende returlabel og refundere pengene 👍🏻

31 de março de 2023

Ingen service

Ingen service. Ingen hjælp når du første gang prøver at installere deres kamera, og det ikke virker. Har brugt en hel dag på at følge deres “60 sekunders” opstilling.

18 de fevereiro de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais