N'goodso Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Skrev til kundeservice vedr et spørgsmål på en jakke. Fik hurtigt svar så jeg kunne bestille jakken. Den blev leveret hurtigt. Super med hurtigt kundeservice og levering. Flot jakke, så ikke sidste... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte en jakke , og pengene blev selvfølgelig trukket med det samme , hvilket er ulovligt , Får ingen opdatering eller lign før jeg selv kontakter N’goodso hvor de så skriver de regner stærk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

N’goodso får toppoint herfra. Ikke bare er det spot on med trends så teenagerne i husstanden er begejstrede også det ældre segment har nydt godt af de skønne varer fra solbriller, t-shirts til jakk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

N'goodso leverer lækre produkter, god kvalitet, hurtig levering, nem ombytning og god kundeservice. What's not to like :) Tak for en god købsoplevelse! Det betyder alt når jeg handler på net... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa
  2. também em
  3. Loja de estampagem de roupa
  4. Loja de moda feminina
  5. Loja de moda masculina

Escrito pela empresa

Velkommen til N'goodso – hvor fashion og fest forenes. Vi hedder Filip & Gustav, spiller begge professionel fodbold, og er ikke bare forretningspartnere; vi er to gode venner, der har skabt N'goodso ud af vores fælles passion for at forfølge drømme og søge oplevelser - og gøre det med stil. N'goodso er ikke bare en virksomhed; det er en fejring af glæde, begejstring og de poppin' øjeblikke i livet. Vi tror på, at livet er en fest, og vores produkter afspejler den energi og entusiasme, vi selv har og giver hinanden. Fra vores unikke designs til vores kvalitetsprodukter stræber vi efter at indfange ånden af glade dage og uforglemmelige øjeblikke. Vores inspiration kommer ikke mindst fra vores rejser rundt i verden, hvor vi ikke kun har spillet fodbold, men også har absorberet kulturer, traditioner og den pulserende atmosfære, der findes i hvert hjørne af kloden. Hver N'goodso kollektion fortæller en historie, og vi vil gerne invitere dig med, der hvor fest og farver forenes. Vi tror på, at vores fælles lidenskab for at udforske verden kan inspirere mennesker til at omfavne livets magi. N'goodso er ikke bare et brand; det er en livsstil, der hylder glæden ved at hygge sig, udforske og skabe minder, der varer livet ud. Tak, fordi du tager med os.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

62 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

Tøj for stort ass kvalitet…

Tøjet er alt for stort og det går nemt i stykker, ass kvalitet

30 de setembro de 2024

Kære Nicklas,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du ikke har haft den bedste oplevelse med vores produkter. Vi sætter stor pris på din feedback og vil gerne lære af den.

Hvis tøjet ikke lever op til dine forventninger, vil vi gerne hjælpe dig med en ombytning eller en løsning, der passer bedre til dig. Kontakt os gerne på vores kundeservice, så vi kan finde en løsning på kontakt@ngoodso.dk.

Vi håber at få muligheden for at forbedre din oplevelse fremover!

12/10

Leveringen var super hurtig og produktet er monster fedt. Både god kvalitet og vildt stilet. 12/10

30 de setembro de 2024

Hej Joachim,

Tusind tak for din utrolig flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du er så tilfreds med både vores hurtige levering og kvaliteten af produktet. Det betyder meget for os, at du oplever både stil og kvalitet, som vi altid stræber efter at levere. Vi gør en stor indsats for at sikre, at vores kunder får den bedste oplevelse fra start til slut, så det er fantastisk at høre, at det hele levede op til dine forventninger – og mere til! Din feedback giver os virkelig motivation til at fortsætte med at gøre det, vi gør. Vi ser frem til at handle med dig igen snart!

N'goodso teamet

Classificada 2 em 5 estrelas

Dårlig kval

Vil godt give dem ret i at vindjakken er stilet, men den er overhovedet ikke vind- eller vandafvisende. Det er sygt koldt at have den på selv hvis du har en hættetrøje under, og der kommer ALTID regn igennem. Tror oprigtigt aldrig jeg har følt mig så ubehagelig efter at havde været ude i dårligt vejr som jeg har når jeg har den på

19 de fevereiro de 2024

Hej

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at jakken ikke har levet op til dine forventninger. Vores vindjakker er designet med stil og funktionalitet for øje, men det lyder som om, at denne model måske ikke passer til dine behov under barske vejrforhold.

Vi vil meget gerne hjælpe med at finde en løsning. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@ngoodso.dk, så vi kan tilbyde dig en erstatning eller refundering. Vi sætter stor pris på din ærlighed og ser frem til at gøre din oplevelse bedre.

N'goodso Team

Classificada 3 em 5 estrelas

Tryk på jakken falder af

Tryk på jakken falder allerede af inden vask

3 de setembro de 2024

Hej Mirkan

Vi er kede af at høre om din oplevelse med vores vindjakker. Kan du ikke skrive en mail til vores kundeservice på kontankt@ngoodso.dk, så vil vi selvfølgelig gerne tilbyde jer en ny jakke, hvis trykket er begyndt at falde af.

Classificada 5 em 5 estrelas

Passer mig perfekt og så pænt

6 de setembro de 2024

Kære Emilie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du er så tilfreds med dit køb hos os, og at produktet passer dig perfekt. Det glæder os også at vide, at du oplevede en hurtig og problemfri levering – det er noget, vi lægger stor vægt på.

Din tilfredshed betyder virkelig meget for os, og vi ser frem til at kunne byde dig velkommen igen hos N'goodso. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tak fordi du valgte os, og vi håber, du fortsat vil nyde dit køb!

N'goodso teamet

Sender ødelagte vare

Sender ødelagte vare, og siger man ikke kan få en ny, og de penge du har betalt, står som kredit til dit næste køb…

5 de setembro de 2024

Hej Jesper

Vi er kede at høre om din oplevelse. Kan du ikke sende en mail til vores kundeservice, så vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget hurtigt svar på reklamation og…

Meget hurtigt svar på reklamation og god service😊

30 de julho de 2024

Kære Nanna

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at vi hurtigt kunne hjælpe dig med din reklamation. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse, og vi er altid her for at sikre, at du får den bedste service.

Hvis du nogensinde har brug for hjælp igen, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sætter stor pris på, at du valgte N'goodso, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

De bedste hilsner

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig fin service i forbindelse med…

Rigtig fin service i forbindelse med reklamationen og hurtig levering. Vi vil anbefale N’goodso.

29 de julho de 2024

Hej Rikke

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service, især i forbindelse med reklamationen. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig godt behandlet, og vi sætter en ære i at levere hurtig og effektiv service.

Det betyder meget for os, at du vil anbefale N’goodso videre, og vi er meget taknemmelige for din støtte. Hvis der nogensinde er noget, vi kan hjælpe dig med, eller hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at sikre, at du fortsat får en god oplevelse som kunde hos os.

Endnu en gang tak, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

De bedste hilsner

Så fedt brand

Så fedt brand! Hurtig levering og fantastisk service. Jeg havde spørgsmål om et af produkterne og fik med det samme hjælp og hurtigt svar ved brug af chat-funktionen. Kan klart anbefales 😁

1 de agosto de 2024

Hej Anna

Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med N'goodso. Vi stræber altid efter at levere produkter af høj kvalitet, og det glæder os at vide, at vores hurtige levering og kundeservice har levet op til dine forventninger.

Det er især skønt at høre, at vores chat-funktion har været til gavn for dig, og at du hurtigt har fået svar på dine spørgsmål. Vi gør vores bedste for at sikre, at vores kunder altid føler sig godt taget hånd om, og vi er glade for, at du har oplevet det sådan.

Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage hos N'goodso igen. Har du brug for noget andet, eller har du flere spørgsmål, står vi altid klar til at hjælpe.

Classificada 5 em 5 estrelas

Man får noget for pengene!

27 de junho de 2024

Hej Pelle

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er utrolig glade for at høre, at du føler, du får noget for pengene hos os. Det er vores mål at levere produkter af høj kvalitet og en service, der lever op til vores kunders forventninger, så din positive feedback betyder virkelig meget for os.

Din anmeldelse motiverer os til at fortsætte med at forbedre og sikre, at vi altid giver vores kunder den bedste oplevelse. Hvis du har nogen spørgsmål, feedback, eller har brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe dig og sikre, at du er tilfreds med dine køb.

Endnu en gang tak for din støtte, og vi ser frem til at betjene dig igen snart!

Dårlig kvalitet

Jeg købte en t-shirt derfra som var meget dårlig kvalitet! Der gik kun 2 dage og så var der hul i.

17 de junho de 2024

Hej Hubert

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores produkt. Vi stræber altid efter at levere tøj af høj kvalitet, og det er klart, at vi ikke har levet op til vores standarder i dette tilfælde.

Vi vil meget gerne rette op på fejlen. Kan du kontakte vores kundeservice på kontakt@ngoodso.dk med dit ordrenummer og nogle billeder af t-shirten? Vi vil sørge for at finde en løsning, hvad enten det indebærer en erstatning eller en refundering.

Endnu en gang, vi beklager ulejligheden og takker dig for at gøre os opmærksomme på problemet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og god kvalitet

Hurtig levering, fedt tøj og god kvalitet

3 de junho de 2024

Kære Julie

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! 🌟

Vi er utroligt glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med både vores hurtige levering, det fede tøj og kvaliteten af vores produkter. Det er netop denne type feedback, der motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service og de bedste produkter til vores kunder.

Hos N'goodso arbejder vi hårdt på at sikre, at hver kunde får en førsteklasses oplevelse, fra det øjeblik de bestiller, til de modtager deres varer. Din ros er en stor anerkendelse af vores indsats, og vi er så taknemmelige for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage snart og håber, at du fortsat vil finde glæde i vores kollektioner. Hvis du har nogen spørgsmål eller har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte os.

Kære Tania

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse på Trustpilot! Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores hurtige levering og kvaliteten af de varer, du har modtaget. Din feedback er virkelig værdsat og motiverer os til at fortsætte med at levere god service og produkter til vores kunder.

Hos N'goodso stræber vi altid efter at give vores kunder den bedste oplevelse, både med hensyn til produktkvalitet og kundeservice. Vi er glade for, at vi har kunnet leve op til dine forventninger, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hvis du nogensinde har spørgsmål, brug for hjælp, eller ønsker at give yderligere feedback, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Endnu en gang tak for din tillid og støtte!

N'goodso Team

Luksus jakke

Luksus jakke, god kvalitet og kom hurtigt

13 de maio de 2024

Hej Joakim

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Vi er utrolig glade for at høre, at du er tilfreds med din luksusjakke og kvaliteten af vores produkter. Det betyder meget for os at levere høj kvalitet og sikre en hurtig levering til vores kunder, så vi er begejstrede for at vide, at vi levede op til dine forventninger.

Din feedback motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service og produkter til vores kunder. Vi håber, at du får stor glæde af din nye jakke, og at den vil holde dig varm og stilfuld i mange år fremover.

Hvis du har nogen spørgsmål eller brug for yderligere assistance, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte en rigtig lækker jakke til min…

Købte en rigtig lækker jakke til min søn, den kom hurtigt! Vi køber gerne her igen🤩

2 de maio de 2024

Hej Heidi

Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! 🌟 Vi er virkelig glade for at høre, at du og din søn er tilfredse med den lækre jakke og den hurtige levering. Det betyder meget for os at vide, at vores kunder har gode oplevelser, og din feedback er utrolig værdsat.

Vi stræber altid efter at tilbyde produkter af høj kvalitet og en service, der lever op til vores kunders forventninger. Det er dejligt at høre, at vi har kunnet leve op til dine. Din kommentar om, at I gerne vil handle hos os igen, gør os meget glade og motiverede til at fortsætte det gode arbejde.

Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage i vores webshop, og vi håber, at vi kan hjælpe dig med endnu flere gode køb i fremtiden. Hvis du har nogen spørgsmål eller har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Endnu en gang tak for din støtte og de venlige ord! 🤩

Bestilte en vindjakke

Bestilte en vindjakke. Fantastisk kvalitet!
Den kom inden for 2 dage efter jeg havde bestilt den. Og ekstrem god kundeservice, deres rabat kode virkede ikke så skrev en mail og de svarede lyn hurtigt med en løsning. Kan klart anbefales

9 de maio de 2024

Hej Alex

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er utrolig glade for at høre, at du er tilfreds med din nye vindjakke. Det er skønt at vide, at kvaliteten lever op til dine forventninger, og at du modtog din bestilling hurtigt.

Vi er også meget glade for, at du havde en positiv oplevelse med vores kundeservice. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig godt behandlet og får hurtige og effektive løsninger, hvis der opstår problemer. Vi beklager ulejligheden med rabatkoden, men vi er glade for, at vi kunne løse det hurtigt for dig.

Din feedback betyder meget for os, og vi sætter stor pris på, at du vil anbefale os til andre. Det er vores mål at sikre, at alle vores kunder er fuldt ud tilfredse med både vores produkter og vores service.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden. Hvis du har yderligere spørgsmål, forslag eller har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe!

God kvalitet i top

1 de maio de 2024

Hej Betina

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af vores produkter. Det er vores mål at levere produkter, der lever op til vores kunders forventninger, og din positive feedback bekræfter, at vi er på rette vej.

Hos N'goodso går vi meget op i at tilbyde varer af høj kvalitet og yde en god kundeservice. Det betyder meget for os at høre, at du oplever vores kvalitet som værende i top. Din ros og støtte motiverer os til at fortsætte med at forbedre os og sikre, at alle vores kunder får den bedst mulige oplevelse.

Hvis du har brug for hjælp, har spørgsmål eller bare vil dele flere oplevelser, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Klasse service

Klasse service! Helt klart noget jeg vil anbefalde:)

7 de abril de 2024

Kære Martin

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Hos N'goodso stræber vi altid efter at levere en førsteklasses service, og det betyder utroligt meget for os at vide, at vi har opfyldt dine forventninger.

Din anbefaling betyder meget for os, og vi sætter pris på, at du deler dine gode oplevelser med os. Det er vores mål at fortsætte med at give dig og vores andre kunder en fremragende oplevelse hver gang.

Skulle du nogensinde have brug for yderligere assistance eller har spørgsmål, er vores team altid klar til at hjælpe dig. Endnu en gang, tak for din tillid og støtte!

Classificada 4 em 5 estrelas

meget fin

der var kommet lim ind i min jakke så den sad fast i hindanden. Blev nød til at Hove det fra hindanden men ellers god service og levering🥹👌🏽

27 de março de 2024

Kære Frederikke

Tak for din ærlige feedback, og vi beklager dybt den ulejlighed, du har oplevet med din jakke. Det er ærgerligt at høre, at der var et problem med limen, men vi er glade for at høre, at du kunne løse det. Vi sætter pris på din anerkendelse af vores service og levering.

Vi vil gerne sikre os, at sådanne problemer ikke gentager sig i fremtiden, så vi vil straks undersøge dette nærmere, så det aldrig sker igen.

Endnu en gang tak for din feedback og for at vælge N'goodso. Vi håber at kunne tjene dig bedre ved din næste oplevelse.

Fed jakke hurtig levering

27 de março de 2024

Kære Noah

Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du er begejstret for din jakke og den hurtige levering, du oplevede med os.

Vi lægger stor vægt på kundetilfredshed, og din positive feedback er virkelig opmuntrende for os. Det er altid vores mål at levere produkter af høj kvalitet og en førsteklasses service til vores værdsatte kunder som dig.

Vores team er utroligt taknemmelige for din støtte, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden. Hvis du har nogen spørgsmål eller har brug for yderligere assistance, er du altid velkommen til at kontakte os.

Endnu engang, tusind tak for din tillid til os, og vi ønsker dig alt det bedste!

N'goodso-teamet

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais