Skrev til kundeservice vedr et spørgsmål på en jakke. Fik hurtigt svar så jeg kunne bestille jakken. Den blev leveret hurtigt. Super med hurtigt kundeservice og levering. Flot jakke, så ikke sidste... Ver mais
A empresa respondeu
Bestilte en jakke , og pengene blev selvfølgelig trukket med det samme , hvilket er ulovligt , Får ingen opdatering eller lign før jeg selv kontakter N’goodso hvor de så skriver de regner stærk... Ver mais
A empresa respondeu
N’goodso får toppoint herfra. Ikke bare er det spot on med trends så teenagerne i husstanden er begejstrede også det ældre segment har nydt godt af de skønne varer fra solbriller, t-shirts til jakk... Ver mais
A empresa respondeu
N'goodso leverer lækre produkter, god kvalitet, hurtig levering, nem ombytning og god kundeservice. What's not to like :) Tak for en god købsoplevelse! Det betyder alt når jeg handler på net... Ver mais
A empresa respondeu
Velkommen til N'goodso – hvor fashion og fest forenes. Vi hedder Filip & Gustav, spiller begge professionel fodbold, og er ikke bare forretningspartnere; vi er to gode venner, der har skabt N'goodso ud af vores fælles passion for at forfølge drømme og søge oplevelser - og gøre det med stil. N'goodso er ikke bare en virksomhed; det er en fejring af glæde, begejstring og de poppin' øjeblikke i livet. Vi tror på, at livet er en fest, og vores produkter afspejler den energi og entusiasme, vi selv har og giver hinanden. Fra vores unikke designs til vores kvalitetsprodukter stræber vi efter at indfange ånden af glade dage og uforglemmelige øjeblikke. Vores inspiration kommer ikke mindst fra vores rejser rundt i verden, hvor vi ikke kun har spillet fodbold, men også har absorberet kulturer, traditioner og den pulserende atmosfære, der findes i hvert hjørne af kloden. Hver N'goodso kollektion fortæller en historie, og vi vil gerne invitere dig med, der hvor fest og farver forenes. Vi tror på, at vores fælles lidenskab for at udforske verden kan inspirere mennesker til at omfavne livets magi. N'goodso er ikke bare et brand; det er en livsstil, der hylder glæden ved at hygge sig, udforske og skabe minder, der varer livet ud. Tak, fordi du tager med os.
Virum Stationsvej 124, 2830, Virum, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
En syning var gået op på min vindjakke, og der var intet problem med at få en ny:)
Super service!

Resposta da N'goodso
Hurtig levering, fedt tøj og god kvalitet.
Ikke sidste gang jeg har handlet her.

Resposta da N'goodso
Kæmpe anbefaling! Hurtig levering, super service og skarpe priser på kvalitetsprodukter.
Derudover står der også et meget dedikeret team bag virksomheden, der i den grad fortjener stor ros og succes :))

Fantastisk butik.
Venlig og god service.
Mine varmeste anbefalinger.

Resposta da N'goodso
Hurtig levering og produktet er god kvalitet. Kæmpe anbefaling herfra🤙

Resposta da N'goodso
Klasse kvalitet på alt tøjet og hurtig levering. Jeg fik tøjet samme dag, som jeg bestilte det:)

Resposta da N'goodso
Helt ærligt. Så er det den bedste oplevelse, jeg nogensinde har haft. Levering kom piv hurtigt, og jeg var i kontakt med kundeservice igennem hele processen. Top virksomhed må man sige, det kunne deres konkurrenter lærer lidt af.

Resposta da N'goodso
Hurtig levering, super fede jakker!

Resposta da N'goodso
Ordentligt lækkert tøj ærligt. Fik jakken samme uge som jeg bestilte og den var latterlig god kvali. Lover! Det hygge nok

Resposta da N'goodso
Bestilte en jakke, som er virkelig fed er meget glad for mit køb!

Resposta da N'goodso
Lige nu er jeg ikke helt tilfreds.. jeg har bestilt en 3-pak boxershorts hos jer. I har kun leveret 1 par til mig. Jeg har skrevet en mail til jer i fredags og det fair nok i arbejder nok ikke i weekenden. - men ville rigtig gerne have de varer jeg har betalt for. Varen er super fed og fed hue jeg har købt, bare lidt ærgerligt jeg ikke har fået mine resterende varer ..

Resposta da N'goodso
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.