Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Sowieso heel vlotte verzending en keurige levering. Helaas ging het product omdat wij het lieten vallen kapot, maar ook dit is weer heel vlot en correct opgepakt. Dus grote complimenten

Classificada 5 em 5 estrelas

La réalisation est impeccable et rapidement exécutée. Merci pour ce beau travail. Je sais que c’est une entreprise flamande, mais j’aurais aimé recevoir la recette, qui accompagnait le colis, en fr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Nadat ik dit bedrijf online had gevonden, besloot ik een bestelling te plaatsen. Het was een spannende ervaring, omdat ik nog geen eerdere ervaring met dit bedrijf had. Maar zodra mijn bestelling binn... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Elke bestelling is steeds tot in de puntjes afgewerkt, terug producten met de designstudio gemaakt, zo'n fijne toevoeging, nu kan je het echt helemaal naar je eigen smaak maken. Altijd snel geleverd... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Decoração e Design de Interiores
  2. Designer gráfico
  3. Empresa de design de modelos

Gepersonaliseerde geschenken en feestartikelen, gemaakt in eigen atelier in België

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

742 opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Supervriendelijk

Supervriendelijk, heel behulpzaam, vlotte levering, topmensen 👌

3 de fevereiro de 2026

Resposta da Nice Little Things

Zo fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je vijf sterren en lieve woorden. Tot snel! 🌟🙌

Classificada 2 em 5 estrelas

Zakdoekdoos in hout mooi…

Zakdoekdoos in hout mooi afgewerkt!Enkel groot probleem om er mooi een zakdoekdoes erin te krijgen.Maak de doos wat groter qua afmeting dat de zakdoekdoos er mooi invalt

1 de fevereiro de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Goeie site met veel leuke producten

Goeie site met veel leuke producten !
Helaas verzending met DPD. Wederom hele slechte ervaring met DPD.

1 de fevereiro de 2026

Resposta da Nice Little Things

Super bedankt voor de vier sterren en je fijne woorden over onze site en producten! 😊
Jammer dat je een minder goede ervaring had met DPD. Bij het afrekenen kan je ook kiezen voor levering via Bpost, zodat je zelf je voorkeur kan bepalen. 💬✨

Leuk en uniek

Leuke, unieke artikelen, vlotte en correcte service!

25 de janeiro de 2026

Resposta da Nice Little Things

Dank je wel voor je positieve beoordeling! We waarderen je feedback enorm. Hoe kunnen we je ervaring nog beter maken? Laat het ons weten! 🤔🌟

Goede service. Snel geleverd. Vind hem alleen iets te fel als nachtlampje 🤭

15 de janeiro de 2026

Resposta da Nice Little Things

Dank je wel voor je fijne beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent.

Was zoals beschreven

Was zoals beschreven. En zeker het geld waard!

11 de janeiro de 2026

Resposta da Nice Little Things

Dank je wel voor de vijf sterren! We zijn zo blij dat je tevreden bent. Tot snel! 😃🚀”

Classificada 5 em 5 estrelas

Super snelle levering van een mooi…

Super snelle levering van een mooi product! De jarige was er heel blij mee en de zoon wil nu ook zo'n lampje. Fijne eerste ervaring.

11 de janeiro de 2026

Mooi product

6 de janeiro de 2026

Super

Parfait de très bonne qualité je suis satisfaite de ma commande 😁

Resposta da Nice Little Things

Quelle fantastique critique, merci ! Nous apprécions énormément votre soutien. Vous donnez un sens à notre travail ! 🙏✨

Vlotte service

1 de janeiro de 2026

Resposta da Nice Little Things

Wat een top beoordeling! We zijn blij dat je onze service waardeert. We blijven ons best doen! 💪❤️

Heel tevreden!

4 de janeiro de 2026

Topcadeau

Mijn zoon is super mij met zijn gepersonaliseerde nachtlamp😊 vakmanschap en een persoonlijke boodschap er ik,we zijn heel erg tevreden.
Snelle levering en zeer goed verpakt zodat de breekbare onderdelen perfect geleverd werden!

7 de dezembro de 2025

Resposta da Nice Little Things

Wat een geweldige feedback, dank je wel! Het doet ons echt plezier om te horen dat je tevreden bent met onze service. 🎉😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn adresgegevens waren niet correct…

Mijn adresgegevens waren niet correct doorgekomen via de website. Ik heb dan een vriendelijk mailtje ontvangen om mijn gegevens nog eens door te geven. De verzending gebeurde snel en het aangekochte artikel was zeer mooi!

Heel mooi en tof

Heel mooi en tof , ze waren heel blij met hun geschenkje

Resposta da Nice Little Things

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.