Nightflash Opiniões

216
TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Havde et mindre issue med et af produkterne, skrev til nightflash og allerede samme aften var der svar. To nye lygter sendt og nu modtaget, kun to dage efter henvendelsen. Fantastisk service,... Ver mais

Kanongod lygte, som jeg havde med til Sydafrika. Perfekt til nightdrives pga. relativt smal kegle, der kan komme ind i hullerne mellem træer og buske. Kraftigere lys end de lygter, rangeren selv kørte... Ver mais

A empresa respondeu

Super lommelygte på 1180 lumen. Virkelig skarpt lys. Genial opladning med usb kabel, samt at den kan bruges som power bank til opladning af feks. mobilen. Bælteclips samt bæltetaske medfølger også. Vi... Ver mais

A empresa respondeu

Bestilte lygte lige før juleaften (i sidste øjeblik som sædvanlig ;-) -og var rigtig glad for den gode betjening og hurtige afsendelse, som betød, at jeg alligevel i fin tid stod med julegaven. Min m... Ver mais

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

(216)

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Hurtig ekspedition.....

Hurtig ekspedition. Varen lever op til forventning. Prisen var okay - inkl. fragt. Og så fik vi lige 15% rabat ved næste køb. Det er okay. Alt i alt en positiv oplevelse.

5 de setembro de 2022
logótipo da Nightflash

Resposta da Nightflash

Hej Hans,
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre du fik din pakke hurtigt og varen lever op til dine forventninger.

De bedste hilsner
Mads, Team Nightflash

langt bedre end forventet lygter!

har ikke handlet her udover en enkelt gang, men ordren var i orden da den ankom. produktet er langt over forventning, og i sær til prisen, har købt lygter til højre pris der kunne det halve andre steder. kommer jeg til at mangle en lygte igen så kommer jeg hvert fald igen.

3 de setembro de 2022
logótipo da Nightflash

Resposta da Nightflash

Hej Thorfinn,
Tak for du tog dig tid til at anmelde os. Vi er glade for at høre du er tilfreds med vores produkter og lave pris :-)

De bedste hilsner
Mads, Team Nightflash

Super nightflash

Super lampe. den er god til mange ting af lys. Jeg er meget innovativ, så hvis de info ønskes kan i skrive/ringe.

11 de março de 2022

Supergod lygte

Supergod lygte, skal bruge en til at lufte hund om aftenen, da vi bor ved skoven. Giver et godt lys og sidder godt.

24 de janeiro de 2022

Hurtig levering

En rigtig god pandelampe, endelig kan jeg se noget når jeg er ude med mine hunde om aftenen 👍

12 de dezembro de 2021