Nightflash Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde et mindre issue med et af produkterne, skrev til nightflash og allerede samme aften var der svar. To nye lygter sendt og nu modtaget, kun to dage efter henvendelsen. Fantastisk service,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kanongod lygte, som jeg havde med til Sydafrika. Perfekt til nightdrives pga. relativt smal kegle, der kan komme ind i hullerne mellem træer og buske. Kraftigere lys end de lygter, rangeren selv kørte... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super lommelygte på 1180 lumen. Virkelig skarpt lys. Genial opladning med usb kabel, samt at den kan bruges som power bank til opladning af feks. mobilen. Bælteclips samt bæltetaske medfølger også. Vi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte lygte lige før juleaften (i sidste øjeblik som sædvanlig ;-) -og var rigtig glad for den gode betjening og hurtige afsendelse, som betød, at jeg alligevel i fin tid stod med julegaven. Min m... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og super kundeservice

Rigtig hurtig levering fra dag til dag og super god kundeservice.

27 de outubro de 2020

Hej Karin

Tak for din flotte anmeldelse. Skønt at høre at du var glad for den hurtige levering, og min kundeservice på din ordre.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig ekspedering af min ordre

Hurtig ekspedering af min ordre, gode lommelygter og et hurtigt svar på mail.

16 de outubro de 2020

Hej Tove

Tak for din skønne anmeldelse. Fantastisk at høre at du var tilfreds med ekspedering, lommelygten og min service.

Godt køb/hurtig levering😊

Bestilte Lommelygte Nightflash G 700 Søndag d. 4.10., modtog den med pakkepost d. 6.10.👍

Fremragende lygte👍😊

8 de outubro de 2020

Hej Claus

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre at du var tilfreds med lommelygten og den hurtige dag til dag levering.

Særdeles hurtig levering

Særdeles hurtig levering, en fin vare, der lever op til bekskrivelsen.

7 de outubro de 2020

Hej Peter

Tak for din positive anmeldelse. Fantastisk at høre at alt var som det skulle være, og at du er glad for varen på din ordre.

What´s not to like.

Super pris og hurtig levering, kan kun anbefales.

25 de setembro de 2020

Hej Niels Erik

Tak for din fine anmeldelse. Skønt at høre at du var tilfreds med den gode pris og den hurtige levering af din ordre.

Classificada 4 em 5 estrelas

Varen kom hurtigt.

21 de setembro de 2020

Hej

Tusind tak for din positive anmeldelse. Jeg er super glad for at høre at varen kom hurtig frem på din ordre.

Godt køb :)

Informativ annoncering + rimelig pris + hurtig levering + tilsvarende godt produkt = fuld tilfredshed

8 de setembro de 2020

Hej Annette

Mange tak for din fine anmeldelse. Skønt at høre at du var tilfreds med hjemmesiden, prisen, leveringen og produktet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte kl 12 mandag og varen var…

Bestilte kl 12 mandag og varen var leveret næste dag kl 11. Nemt hurtigt og varen er lige så god som lovet. Så kun lovord her fra til night flash.

21 de agosto de 2020

Hej Jan

Tak for din gode anmeldelse. Skønt at høre at du oplevede en hurtig levering, og at alt var som det skulle være.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering, produktet lever op til beskrivelsen

16 de agosto de 2020

Hej Bess

Tak for din flotte anmeldelse. Jeg er glad for at gøre at du oplevede en hurtig levering, og at du er tilfreds med produktet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte lygten lige inden kl 17:00 og fik…

Købte lygten lige inden kl 17:00 og fik den leveret med posten dagen efter.
Lygten, en nightflash G 700 er som beskrevet en kvalitets lygte der lever helt op til tekst og mine forventninger. Super service, kan kun anbefale shoppen

25 de julho de 2020

Hej Tonni

Mange tak for din anmeldelse. Skønt at høre at oplevede en hurtig levering af din lommelygte, og at den levede op til dine forventninger.

Hurtig og effektiv levering

Hurtig og effektiv levering - og prisen i orden.

9 de julho de 2020

Hej Michael

Tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at høre at høre at du oplevede en hurtig og effektiv levering af din ordre.

Classificada 5 em 5 estrelas

Lever op til det lovede.

Hurtig levering, god pris og kvalitet, der lever op til det lovede.

8 de maio de 2020

Hej Peter

Tak for din flotte anmeldelse. Fantastisk at høre at du oplevede en hurtig levering, god pris og en tilfredsstillende kvalitet.

Her handler jeg igen;-)

Her handler jeg igen;-). God og hurtig service.

20 de abril de 2020

Hej Henrik

Mange tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre at du var glad for den gode og hurtige service. Du er velkommen en anden gang.

5 stjerner ud af 5

Jeg kan kun sige at alt fungerede upåklageligt !

18 de abril de 2020

Hej Ken

Tak for din anmeldelse. Jeg er super glad for at høre, at alt har fungerede upåklageligt, på din bestilling hos mig.

Fedt produkt

Fedt produkt ! super pris og service
Lars

26 de fevereiro de 2020

Hej Lars

Tusind tak for din gode anmeldelse. Skønt at høre at du var tilfreds med produktet, prisen og min service på din ordre.

Enestående service

Forsendelsen var blevet væk, men Nightflash svarede med det samme og sendte en ny + en gratis pandelampe.

Det er usædvanlig god service og kan på det varmeste anbefale at købe hos dem.

22 de fevereiro de 2020

Hej Ulrich

Tak for din flotte anmeldelse. Jeg er super glad for at vi fandt en tilfredsstillende løsning på problemet med din pakke. Tak for anbefalingen.

Godt produkt

Godt produkt
Let at bestille - informativ hjemmeside

7 de fevereiro de 2020

Hej Morten

Mange tak for din fine anmeldelse. Skønt at høre at du er tilfreds med hjemmesiden, og at produktet levede op til dine forventninger.

Top service!

Hurtig og fri levering - og alt var som det skulle være, super godt produkt 😊

29 de dezembro de 2019

Hej Jacob

Tak for din flotte anmeldelse. Jeg er super glad for at høre at alt var som det skulle være, og at du er tilfreds med produktet.

Aske

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais