Hos Nina Rønde Jewelry er der et stort udvalg af spændende og smukke smykker og samtidig faglig viden. Servicen er venlig og professionel. God stemning, med mulighed for at gå rundt og se alt det s... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg kontaktede virksomheden inden jeg handlede, da jeg havde brug for, at smykket blev sendt samme dag. Det sørgede de for og smykket kom frem dagen efter. Jeg har flere smykker fra virksomheden... Ver mais
Jeg skrev en bemærkning vedr. manglende rabat kode, og blev efterfølgende ringet op og fik fin og meget venlig hjælp. Modtog hurtig meget smukke øreringe.
Smukke smykker - super oplevelse 😉 Vi er til vand. Alt fra krabber til søpindsvin. Derfor var Nina Røndes forgyldte søpindsvin øreringe, den rette gave til min datter . De var nemme at bestil... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Håndlavede smykker i eget design - organiske og autentiske kreationer. Et stilistisk udtryk, der fører dig på en rejse til Det antikke Rom og Fjernøsten. Som en skattekiste der er fundet på bunden af havet. Smykkerne er rustikke og samtidig feminine. De fremhæver din personlighed diskret og stilfuldt.
Informações de contacto
Dinamarca
- ninaroende.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Hos Nina Rønde Jewelry er der et stort…
God stemning, med mulighed for at gå rundt og se alt det smukke i forretningen.
Hilsen
Anne
Handlen fungerede så fint og perfekt.
Rigtig fine smykker
Rigtig fine smykker. Er meget glad for dem jeg har købt hos Nina.
Hurtig levering og god information.
Super service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fine smykker
Hurtig levering. Grundig indpakning.
Fine smykker som jeg er rigtigt glad for.
Virkelig god service og smukke, holdbare smykker
Det sørgede de for og smykket kom frem dagen efter.
Jeg har flere smykker fra virksomheden og de lever fuldt ud op til mine forventninger.
Tak for virkelig god service og smukke, holdbare smykker.
Rigtig god oplevelse
Modtog hurtig meget smukke øreringe.
Det lader til at alt virker fint
Det lader til at alt virker fint. Fik dog aldrig tilsendt voucher på 10% på mit første køb, men det lever jeg med.
Mvh
Thomas
Super flotte smykke
Købte et par meget smukke øreringe 😍og modtog dem efter 2 dage, super service ❤️
Fine ting og hurtig handel
Der er det skønneste udvalg af smykker
Der er det skønneste udvalg af smykker, som har et særligt udtryk.
Udvalget er stort, og der er noget i mange prisklasser.
Jeg købte det fineste, lille hjerte i forgyldt sølv med kæde. Varen kom fint frem i løbet af få dage.
Hurtig levering - smuk halskæde et er billederne et andet er at modtage super glad og godt tilfreds .. Glæder mig til at give gaven videre ❤️
Elegant design og høj kvalitet
Elegant design og høj kvalitet.
Behagelig, sikker og hurtig forsendelse.
De store søpindsvin øreringe er…
De store søpindsvin øreringe er superflotte. Fik armringen i gave. Det sæt er klassisk/ elegant . Har allerede fået mange komplimenter.
God oplevelse
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.