Elendig kvalitet og fungerer dårligt. Købte en juicer og den er alt for lille og sorterer ikke skrald og juice. :-( Lav kvalitet, når man sammenligner andre produkter fra Ninja. Trykknapper vi... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Hej Ninja, Jeg skriver for at klage over leveringen af min ordre 121000027863, som skulle leveres med hjemmelevering via Bring. Jeg arbejder hjemme i dag netop fordi jeg afventer denn... Ver mais
Bestilte en grill, men kunne ikke finde ud af at få min 15 % rabat. Skrev til kundeservice som svarede inden et par timer, at det kunne vi ordne, når jeg fik grillen. (Hm). Men sørme om ikke det var... Ver mais
Vedr levering via Bring
Hej Ninja,
Jeg arbejder hjemme i dag netop fordi jeg afventer denne levering. Alligevel har jeg modtaget en mail om, at jeg nu kan hente pakken i en pakkeshop, fordi der angiveligt er blevet forsøgt leveret uden held. Det undrer mig meget, da jeg har været hjemme hele dagen og ikke har modtaget nogen form for ring på dørtelefonen eller bank på døren.
Jeg har betalt for hjemmelevering, og det er derfor meget utilfredsstillende, at pakken – som vejer næsten 18 kg – i stedet blot er blevet sendt til en pakkeshop. Det er efter min mening ikke acceptabelt, når man har betalt ekstra for levering til døren.
Jeg vil derfor bede jer undersøge sagen og tage en dialog med jeres samarbejdspartner Bring, da denne oplevelse er meget skuffende. Det er en ærgerlig start på købsoplevelsen, når leveringen ikke lever op til det, der er betalt for – og jeg har endda endnu ikke haft mulighed for at prøve produktet.
Jeg håber, I vil følge op på sagen og vende tilbage med en forklaring samt en løsning.
På forhånd tak.
Med venlig hilsen
Frederik Jensen
Elendig kvalitet og fungerer dårligt
Elendig kvalitet og fungerer dårligt.
Købte en juicer og den er alt for lille og sorterer ikke skrald og juice. :-( Lav kvalitet, når man sammenligner andre produkter fra Ninja. Trykknapper virker ikke, før man trykker hårdt på den og gennemtænkt er maskinen bage lav kvalitet, som kunne være fra Temu.
Kundeservice virker ikke til at være interesseret, andet end et standard svar og deres egen løsning med anmeldelser på deres hjemmeside, hvorde skjuler de dårlige anmeldelser.
Underligt måde at drive virksomhed på.
Slut på Ninja produkter hos mig
Jeg har kontaktet Ninja ang. min blender hvis blenderkande over tid er krakeleret så den er utæt. Et for Ninja kendt problem iflg. det man finder på nettet. Da garanti er udløbet vil de ikke udskifte kanden men vil give mig 30% rabat på en ny kande som de så åbenbart aldrig får på lager!
Så får jeg en besked om at de vil tilbyde at udskifte enheden, da jeg spørger hvad de mener med dette siger de at det er en fejl og jeg kan få 30% rabat på en ny blender. Sikke en kundeservice eller rettere mangel på samme!
Alt gik godt.
Bestilte en grill, men kunne ikke finde ud af at få min 15 % rabat. Skrev til kundeservice som svarede inden et par timer, at det kunne vi ordne, når jeg fik grillen. (Hm). Men sørme om ikke det var rigtigt.
Har lavet vores første røgede mørbrad på smoker funktionen og den var lækker. Har ikke grillet endnu, men grillen virker som kvalitetsvare.
SUPER
Bestilte en elkedel og en knivblok. Hurtig levering. Man får ikke mulighed for under bestilling at vælge om det skal hjem eller til udleveringssted, men det får man efter bestilling. Alt forløb godt og fede produkter!
Muligvis det værste produkt jeg…
Muligvis det værste produkt jeg nogensinde har haft. Den transportable blender, som burde være nem og hurtig at bruge, ender altid ud i at bruge en evighed på at lave en enkelt smoothie. Bladene er blokerede af ingenting og når man endelig for den i gang, så skal den sgu bruge mere strøm, selvom den har været til opladning hele natten. Fuldkommen til grin.
Første gang -nok ikke sidste. Fede produkter, stærke tilbud
Første gang? Første bestilling! Fede produkter. Priser er lidt skøre og man lokkes med tilbuds-koder, som så ikke virker, men virker gør så kundecenteret. Nu venter jeg spændt på at modtage familiens første airfryer. Så må vi se om det kan noget. Brandet skulle være det bedste på den bane.
Jeg havde en virkelig god oplevelse
Jeg havde en virkelig god oplevelse. Bestilte en kaffemaskine med deres velkomstrabat / nyhedsbrev og fik 15%. Koden virkede ikke, men de ville lave en refusion når jeg havde modtaget maskinen.
Kundeservice svarede med det samme over e-mail under hele forløbet og dagen efter jeg havde modtaget kaffemaskinen var min refusion på min konto.
Jeg har ikke en finger at sætte på kundeservice og super fed maskine.
Kundeservice robot er til grin.
Kundeservice robot er til grin.
Min ninja maskine gik i stykker.
Det er kun en mail man kan skrive til.
Jeg sender en meget grundig mail med alt der er gået galt med info og det hele.
Nu er jeg på noget der ligner 10 mail med en AI robot der ikke fatter bare at give mig en liste over alt de skal bruge. Den kan heller ikke huske ting fra tidligere mail, så jeg er i gang med 3 runde af at give oplysninger.
Helt til grin når virksomheder vil automatisere kundeservice, men ikke sørge for at kunne levere på minimum samme niveau.
Ville hellere have købt til fuld pris og have undgået dette.
Jeg bestilte en Ninja Swirl fra CREAMi…
Jeg bestilte en Ninja Swirl fra CREAMi 13-i-1 softice- og ismaskine NC701EU den 1.12.2025 og modtog den 10.12.2025 men jeg har fortrudt så jeg sendte den retur til dem den 12.12.2025 men har stadigvæk ikke fået mine penge retur her den 31.12.2025
Jeg har ringet og skrevet men der sker ikke noget.
Nu er der gået 1 måneder og ingen ting sker der.
Jeg troede at det var et godt firma jeg handlede men nej.
Hurtig levering og fejlfrit produkt
Hurtig levering og fejlfrit produkt. Varme anbefalinger herfra.
Ninja crispie svær at gøre ren og den knækker i plasten.
Ninja crispie er ikke alene noget nær umulig at gøre ren på flere steder (mellem glasskål og holder, som ikke kan ages af) og ved varmelegeme. Da den knækkede efter en uge, lovede Ninja at bytte den i tide til jul ... Da jeg ikke har en ovn, er dette min eneste måde at lave jule mad... Dette gjorde jeg opmærksom på og fik at vide at der var "god tid til jul". Nu den 24/12 står jeg så uden....
Det kunne godt betale sig at bestille…
Det kunne godt betale sig at bestille direkte fra leverandøren. Sparede ca. halvdelen af prisen og varen kom et par dage senere uden nogen problemer.
God kommunikation
God kommunikation, fik min vare inden for rimelig tid, tiltrods for jule-travlheden. Alt i alt en god oplevelse.
Very very bad customer service
Very very bad customer service, my package was sent to a wrong place and then returned to sender. I asked to ship another one to me, but they were out of stock and what ever solution I thought of they said it was not possible, like to send the same one that is returned or to send a different model that I also would be ok with. They kept saying no and offered me a refund plus 15% on a new air fryer, the thing is that I bought it on a black friday with a newsletter deal and the 15% wouldn't cover even half of the discount. We are still under discussions, it's been three days now arguing and almost two weeks without a product.
You would think you should get what you paid for, but aparently nothing is possible according to the customer service. Worst shopping experience ever! Never ever ever will I buy anything from them again.
Virkelig dårlig oplevelse med dette…
Virkelig dårlig oplevelse med dette firma.
Modtog en pakkede is maskine. Pakke. var meget beskadiget efter transport. Maskinen indeni havde også taget skade.
Jeg kontaktede dem, da den skulle gives i gave. De var lang tid om at svare.
De kan ikke sende en ny, men keg Lan gå 15 procent i rabat?
Det er slet ikke nok, såfremt jeg skal beholde denne maskine. Den har ridser, bule, selve glad beholder er hanken smadret på.
Har skrevet jeg kan beholde varen, hvis de tilbyder halv pris. Intet svar fået.
Skuffet over kundeservice eller manglende på samme
Jeg er meget glad for maskinen, MEN da efter jeg har modtaget den, ser jeg den er sat 1000,- ned i pris, hvilket er rimelig øv. Skriver derfor til dem og høre om jeg kan få den til tilbudsprisen eller om jeg skal sende maskinen tilbage og bestille igen for at få den 1000,- billigere. Men har intet svar fået overhovedet, hvilket jeg syntes er dårlig service.
Elendig kundeservice.
Elendig kundeservice.
Jeg ejer en ninja airfryer, en ninja ismaskine og en kaffemaskine 701 hedder den,til den kan man få rensetabeletter, stor kaffekande, ting som ninja dk ikke sælger, ting som amazon.de heller ikke sender til Danmark, så man kan ikke få de originale rensetabeletter til sin maskine, det er da virkelig dårligt,at man sælger et produkt, men uden at sælge tilbehør, jeg har så skrevet til ninja Danmark, og de skriver bare.
"Tak fordi du kontaktede SharkNinja Kundeservice Denmark.
Vi beklager virkelig den situation, du oplever med din enhed.
Bemærk venligst, at vi i øjeblikket ikke har nogen reservedele til denne model."
Aldrig mere Ninja i denne husstand, det er for dårlig at sælge produkter uden tilbehør,som er tilgængelig fx fra USA.
Hilsen Kim.
Jeg bestilte en airfryer torsdag og den ankom mandag.
Jeg kunne dig godt tænke mig, at firmaet sendte en ordrebekræftelse på mail eller sms. Det fik jeg nemlig ikke og tænkte derfor at min bestilling ikke var gået igennem. Fredag bestiller jeg så endnu en airfryer, men får heller ingen ordrebekræftelse.
Jeg kontakter kundeservice ang min dobbelt bestilling og de er hurtige til at svare, at min seneste ordre er annulleret.
Så 4 stjerner herfra.
ISSUES
Hi
I have a partial refund waiting on ticket #21763610 but waiting 1 month for the money.
Now i don't get an answer from your services department.
I don't expect to wait 1 month for my money you owe me, that is to long.
Please priorities this ticket.
Best Regards
Rasmus Drachmann
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.