Ninjakitchen Opiniões 5

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

5 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

På rekommendation köpte vi Ninjas…

På rekommendation köpte vi Ninjas airfryer direkt från ninjakitchen. Snabb och enkel kommunikation och snabb leverans. Vi använder den mycket och är helnöjda. Nu råkade vi ut för att en av gummifötterna pä grillgallret gick sönder. NinjaKirchen löste det helt föredömligt och återigen supersnabbt. Tack för det!

23 de fevereiro de 2026

De har värdelös support

De har värdelös support. Jag har beställt en dyr ny air fryer från de och de vägrar skicka den. Flera gånger har jag ringt och pratat med de och de svarar inte på mail. På telefon så säger de bara att man ska vänta. Känns som att det är ett scam-företag om man beställer direkt från dera sida.

3 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jag är extremt besviken på min…

Jag är extremt besviken på min upplevelse med en av deras multicookers. Efter bara en diskomgång i diskmaskinen blev både korgen och skålen skadade – något jag inte förväntade mig av en så dyr produkt.

Jag kontaktade kundtjänst för hjälp, och även om de till en början svarade att ärendet hade eskalerats eftersom min produkt inte kunde registreras, har inget hänt på 20 dagar. När jag följde upp ärendet fick jag bara ett kopierat och inklistrat standardsvar.

För en produkt med premiumpris är kvaliteten låg, och kundtjänsten är inte hjälpsam. Det känns som att jag blivit lurad – jag betalade ett högt pris för något som gick sönder direkt, utan något riktigt stöd från företaget.

Jag rekommenderar starkt att titta på andra märken som faktiskt står bakom sina produkter. Jag ångrar detta köp och kommer inte att köpa från dem igen.

Uppdatering efter 1 månad:
Jag försökte lösa problemet på ett vänligt sätt och väntade en hel månad utan att få någon riktig hjälp från Ninja Kitchen. Till slut informerade jag dem om att jag skulle anmäla ärendet till Konsumentverket och ARN. Först då svarade de, och erbjöd mig en uppgraderad produkt som ersättning.

Jag accepterade erbjudandet, och därefter meddelade de att jag var tvungen att returnera den defekta enheten. De skickade en returetikett i PDF-format för utskrift, men jag informerade dem direkt om att jag inte kunde skriva ut den. Deras svar var att jag kunde gå till ett UPS-ombud där de skulle kunna skriva ut den åt mig. Jag gick dit, men UPS-ombudet kunde inte skriva ut etiketten.
Jag förklarade detta för Ninjas kundtjänst och nämnde även att jag inte kunde resa till ett annat ombud eftersom paketet väger 10 kg och jag inte har bil. Jag bad dem om ett alternativ, som en QR-kod. De ignorerade mig.

En vecka senare följde jag upp igen och påminde dem om att enligt EU-regler måste företaget erbjuda en returmetod som inte utgör en orimlig börda för kunden. Jag bad återigen om en QR-kod, ett byte av transportör eller upphämtning hemma.
Till slut gick de med på att ordna upphämtning hemma. Jag gav dem två datum då jag var tillgänglig med god framförhållning, så att de skulle kunna planera, och bad om att få veta när jag kunde förvänta mig upphämtning. Än en gång: total tystnad. En hel vecka har gått, båda föreslagna datumen har passerat utan att någon kurir dök upp, och jag har inte fått något svar från dem.

Detta har utan överdrift varit den sämsta kundtjänstupplevelsen jag någonsin haft. Jag ångrar djupt att jag litade på detta företag. Jag hoppas att detta hjälper framtida kunder att göra ett mer medvetet val och välja ett mer pålitligt och serviceinriktat varumärke.

25 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

VÄLDIGT dålig kundservice på mail

VÄLDIGT dålig kundservice på mail. Känns som en robot. Frågat 2 gånger om orderbekräftelse till min nya mail då det gått till en mail via Klarna som ej fungerar. Även fått fylla i en massa uppgifter. Och ändå så fattar de ingenting.

25 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Otrolig grill!

Otrolig grill! Genomgående, från när man börjar packa upp sin grill, så känns det kvalitativt. Väldigt bra förpackat, ingenting riskerar att gå sönder under leverans. Instruktionerna för att sätta upp grillen var tydliga och fanns på flera språk (bl.a. svenska).

Man fick med ett par woodpellets så att man får testa lite olika.

Jag grillade första gången idag, där jag körde airfryer med woodpellets på ett par frysta kycklingburgare som jag tidigare har stekt. Blev ett supertrevligt resultat, med en ganska rökig och "grillig" smak på burgarna.

Ett par negativa:
- Jag hade önskat att ett överdrag följde med grillen, i och med att den planeras (och enligt företaget bör) att stå utomhus alltid.
- Recepten som följer med är otroligt uppskattade, men jag hade nog önskat något mer varierat. Recepten är 4 st olika kötträtter, men saker som potatis eller pommes eller liknande framgår inte hur man gör och med vilka inställningar.

24 de junho de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.