Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Såhär i julklappstider shoppas det ju en del online och den digitala shoppingupplevelsen på Bagaren och Kocken slår många om inte alla upplevelser jag haft i år. Det är sömlöst på ett sätt som gör att... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hade en kniv från Mareld som gick sönder. vid kontakt med BAGAREN OCH KOCKEN hittade dem ordern direkt trots att det var över två år sedan inköpet. Fick en länk till reklamation som fylldes i och nå... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Något bristfällig paketering då min vara var i storlek med ett 12-pack äggkartong men levererades i en låda stor som en flyttkartong. Detta utan någon form av fyllnadsmaterial (bubbelplast, packchips... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de utensílios de cozinha

Bagaren och Kocken är en av Sveriges största nätbutiker inom köksmaskiner och köksredskap och har spridit köksglädje sedan 2005. Vi jobbar för att du ska kunna förverkliga dina köksdrömmar och lyckas i köket. I vårt sortiment hittar du produkter som gör matlagning och bakning enklare och bättre, med fokus på kvalitet, funktion och design.

Informações de contacto

4,0

Bom

TrustScore: 4 em 5

9 mil opiniões

Respondeu a 87% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag är så missnöjd med detta företag. Köpte en bakmaskin

Jag är så missnöjd bagaren och kocken. Köpte Steba bakmaskin i november 2025, lång leveranstid. I mars slutade den att fungera, blandar inte och ett högt ljud hörs. Gjorde en reklamation via deras hemsida. Först skulle man skicka in ett foto på apparaten, vänta flera dagar. Sedan kom ett meddelande om att skicka in en film, vilket jag gjorde för 5 dagar sedan. Istället för att direkt skicka en paket lapp och begära in apparaten för lagning. Långsam kundtjänst. Den äldre person som inte har en mobil med kamera kan inte reklamera en vara från dem. Jag kommer aldrig att handla något från er igen och kommer att misskreditera er överallt.

24 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Kundtjänsten svarar väldigt långsamt…

Kundtjänsten svarar väldigt långsamt och när jag reklamerade en wok som började flaga efter bara några användningar fick jag istället höra att det var mitt fel. Produkten stämmer inte med beskrivningen, men reklamationen godkändes ändå inte direkt. Väldigt besviken på hur ärendet hanterades.

13 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Ville reklamera en stekpanna med 5 års…

Ville reklamera en stekpanna med 5 års garanti som var helt kass efter 9 månader. Efter en lång mailkonversation där dom till slut bad mig rengöra min Non stick panna med Svinto vilket medförde att beläggningen skadades och pannan blev totalförstörd. När jag begärde en ny panna eller pengarna tillbaka blev deras svar
Tyvärr kan vi inte bistå dig mer i detta ärende.
Bagaren och Kocken, så dåligt, skäms!!!

17 de março de 2026

Mycket serviceminded

Mycket serviceminded. Har ett par gånger beställt produkter som det varit fel på. Det har aldrig varit några problem att få det åtgärdat vare sig det handlat om återköp eller reparation. Snabba och personliga svar. Känner mig trygg med att beställa från Bagaren och Kocken och kan varmt rekommendera!

16 de março de 2026

Packar varor som krattor

Packar varor som krattor, en Moccamaster i en stor flyttkartong utan något som helst skydd i lådan. Bryggaren har farit runt i kartongen och kannan gått sönder. Oerhört långsam återkoppling på reklamationen, väntat i snart en vecka. Skulle nog hålla mig borta från denna sida och gå till cervera.

6 de março de 2026

Hej Alexander,

Tack för ditt omdöme.

Jag beklagar verkligen att kannan ankom trasig. Så får det givetvis inte gå till. Du får gärna återkomma med bildunderlag på kannan och kartongen till mig direkt på bagaren@bagarenochkocken.se, så hjälper jag dig direkt.

Tack! /BOK, Emma

Classificada 2 em 5 estrelas

Bristfälligt emballage

Skickar ni paketen utan emballage blir det att handla hos er konkurrent i framtiden... Vem vet vilken skada min köksmaskin tagit pga ert inkompetenta förhållningssätt.

Sedan använder ni fel storlek på kartongen när produkten enbart tar upp 1/4. Köp in fler storlekar eller utbilda er personal.

6 de março de 2026

Hej Olle,

Tack för ditt omdöme och för att du informerar oss om detta.

Vi får verkligen beklaga att du mottagit din leverans på detta sätt.
De flesta av våra paket skickas utefter volym och packas i en av våra automatiska packmaskiner. Detta för att minska på papper och extra emballage.

Tyvärr förekommer det ibland mindre bra paket, där onödig luft skeppas ut.

Har du tagit bilder på emballaget så tar vi gärna emot dessa så att vi kan ta detta vidare till vår logistikavdelning. Mejla mig gärna direkt på bagaren@bagarenochkocken.se.

Gjutjärnsgryta MARELD

Köpt gjutsjärnsgryta med keramisk insida. Maten bränner fast hela tiden så den går inte att använda.
Köpnågon annan och spara dig besväret att få maten fastbränd.

Allt bränner fast. Reklamation gjord men inget gensvar ännu förutom att dom undrar vilken effekt jag har på ugnen och hur jag steker.....

28 de dezembro de 2025

Hej Fredrik,

Tack för ditt omdöme.

Jag beklagar att du upplever bekymmer med din gjutjärnsgryta.
Vi hjälper dig gärna vidare genom att kika på ärendet.

På nedan länk registrerar du din reklamation;

Classificada 1 em 5 estrelas

Otroligt dålig service och hantering av…

Otroligt dålig service och hantering av order där de själva skickat en vara fel och vi fick ta konsekvenserna. Vi har bollats runt och ingen tar ansvar. Nu sitter vi med en trasig vara och utan någon hjälp från Bagaren och kocken eller PostNord.

23 de fevereiro de 2026

Hej Camilla,

Tack för ditt omdöme.

Vad tråkigt att höra att du upplevt situationen på detta vis gällande ärendehanteringen.

Jag ser att ni kommit fram till en lösning med vår kundservice, och jag hoppas att vi kunnat mötas där.

Jag önskar dig en fortsatt fin dag! /BOK, Emma

Bra kundbemötande

Bra utbud av fina tillbehör. Köpte en stekpanna och ett par skärbrädor, varav en av de sistnämna tyvärr hade gått sönder i frakten. Kundtjänst var dock väldigt smidig att kontakta gällande detta, och de kändes också intresserade av att såväl att lösa problemet snabbt som att göra mig nöjd, så blir ett toppenbetyg.

20 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Fått godkänt på reklammation på defekt…

Fått godkänt på reklammation på defekt vara av er. Men får ingen återbetalning. Kundtjänst börjar igen med att fråga om varan fast dom fått bilder och video. Aldrig varit med om så dåligt bemötande.

16 de fevereiro de 2026

Hej Karin,

Tack för ditt omdöme.

Jag beklagar att du upplevt bekymmer gällande reklamation och återbetalning.

Återkom gärna till mig direkt på bagaren@bagarenochkocken.se , så skall jag se över detta.

Classificada 1 em 5 estrelas

Värt att veta om kundservicen, innan du handlar här

Det ska först sägas att Bagaren och kocken säljer en massa bra köksföremål som jag har haft bra användning av, men...

...deras kundservice, speciellt när något du köpt inte fungerar som du kan förvänta dig, är tyvärr av det obefintliga slaget.

I mitt fall handlade det denna gång om en typ oanvändbar pepparkvarn från Peugeot. Vid förfrågan om Bagaren och kocken hade möjlighet att ge mig rabatt på en ny pepparkvarn av ett fungerande märke så svarade de, efter tre påstötningar om det dåliga köpet köpet, typ att de inte håller på med rabatter till besvikna kunder.

13 de fevereiro de 2026

Hej Per,

Tack för att du hör av dig.

Jag beklagar att pepparkvarnen inte levde upp till förväntningarna. Är det så att pepparkvarnen inte fungerar som den skall, kikar vi givetvis väldigt gärna på detta. Du är varmt välkommen att registrera en reklamation på länk nedan;

Självklart skall vi hjälpa dig vidare på ett så bra sätt som möjligt.

Önskar dig en fin dag. /BOK, Emma

Köttkvarn fungerar inte

Köttkvarn fungerar inte. Försöker mala fin kött utan sena.
Varje dag har dem avstängd telefon, varför?

Får svar via mejl: "Detta är vanligt förekommande."
Maskin som kostar 12000kr!!!!????

Aldrig mer handla från Bagaren och Kocken.

12 de fevereiro de 2026

Hej Ivi,

Tack för ditt omdöme.

Jag beklagar att du upplever bekymmer med din köttkvarn.
För närvarande har vi öppet våra telefoner mellan 09-15.
Du är också varmt välkommen att mejla till oss på kundservice@bagarenochkocken.se , så hjälper vi dig vidare den vägen.

Fruktansvärt dåligt

Fruktansvärt dåligt. Får faktura på något som redan är betalt

9 de fevereiro de 2026

Hej Margareta,

Tack för ditt omdöme.

Jag beklagar att du mottagit en faktura trots att din order varit betald. Så skall det givetvis inte vara.

Du får gärna mejla mig direkt på bagaren@bagarenochkocken.se, så att jag kan kika på hur detta kan ha skett.

Very disappointed

Very disappointed, i bought a Smeg blender and before garanti was due started leaking , i contact customer service and rhey were very slow and kept asking for pictures and stupid questions, I sent pictures but i didn't get any info about if i was getting money back or If I should send the blender. It was really bad product for the money I payed. No more Smeg abd no more Bagaren och Kocken!

4 de fevereiro de 2026

Hi Belen,

Thank you for sharing your experience.

I am sorry to hear about this, and I understand that it is frustrating when the product is not working as it should.

We sometimes need documentation to ensure we follow the correct process, but we understand that this can feel repetitive from a customer perspective.

We truly regret that the overall experience left you disappointed, as that is never our intention.

I wish you a nice day further on. /BOK, Emma

Fikk ingen ordrebekreftelse

Fikk ingen ordrebekreftelse. Måtte purre på tlf og ventet 22 min i tlf. Dårlig kundebehandling

3 de fevereiro de 2026

Hej Berit,

Tack för ditt omdöme.

Jag beklagar att du inte mottog någon orderbekräftelse och att du dessutom behövde vänta länge i telefon – så ska det självklart inte fungera.

Vi tar med oss din feedback i vårt förbättringsarbete.

30% vid retur av produkt

Vid uppenbart fel på melittahållaren till Moccamasters OneCup insisterade Bagaren och Kocken på att jag skulle skicka dem hela produkten för "genomgång" i verkstaden, istället för att skicka en ny melittahållare. (Min OneCup var använd ytterst få gånger.) Kundtjänsten var omständig och oerhört långsam på återkoppling via mejl. Efter flera veckor i verkstaden ansåg Bagaren och Kocken att det inte var något fel på produkten. - Då vill jag inte behålla den. Jag får ju inget inget kaffe, eftersom vattnet fastnar i melittahållaren.
Bagaren och Kocken behöll då 30% av mitt pris. De tog 600 kr, helt enkelt, för retur av en nyinköpt produkt som inte fungerade. Aldrig mer Bagaren och Kocken.

18 de dezembro de 2025

Hej Sanna,

Tack för ditt omdöme.

Jag beklagar verkligen ärendet känts både långdraget och omständligt.

Jag tittar gärna över ditt ärende igen. Mejla mig direkt på bagaren@bagarenochkocken.se

Tack på förhand! /BOK, Emma

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.