Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Denk dat de verpakking beter kan. Zowiezo de mogelijkheid om een navulverpakking oid te bestelling in plaats van telkens een grote pot met weer een plastic schepje Misschien kan er nagedacht worde... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik was al heel snel te vrede 🎉zag binnen een korte tijd verandering van me haar nagels en huid 🥳ongelofelijk voel me lekker in me vel ik gebruik het gewoon dagelijks🎊 het hoort nu een beetje bij m... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Nu bezig aan de 5e pot, mijn huid is verbeterd en heeft zeker meer glow. Had zelf gehoopt wat meer verbetering te zien/voelen in gewrichten, dit is na behandeling van borstkanker en bijbehorende medi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Aan de 2de pot begonnen en heb het idee dat ik resultaat begin te zien. Mijn huid ziet er beter uit, m'n haar glanst meer en mijn stoelgang is ten goede veranderd. Zowel de smaak Mango als Ananas zij... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fábrica de cosméticos
  2. Fabricante de cosméticos
  3. Fornecedor de cosméticos e perfumes
  4. Fornecedor de produtos de beleza
  5. Loja de cosméticos
  6. Loja de vitaminas e suplementos

NINÔME onderscheidt zich door haar geavanceerde collageenformule die is samengesteld uit 11 actieve ingrediënten, waaronder collageen, hyaluronzuur en vitamine C. Deze zorgvuldig geselecteerde bestanddelen werken synergetisch samen om optimale resultaten te bieden voor jouw gezondheid en schoonheid. De unieke combinatie van deze ingrediënten zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd blijft, je collageenproductie wordt gestimuleerd en je huidstructuur wordt versterkt. Daarbij heeft het ook vele voordelen voor de nagels, het haar en de gewrichten. Dit maakt NINÔME tot een alles-in-één oplossing, waardoor je niet meerdere supplementen hoeft te kopen. In tegenstelling tot veel andere producten op de markt, biedt NINÔME een complete en hoogwaardige oplossing voor een betaalbare prijs. De kosten van losse ingrediënten kunnen al snel oplopen tot meer dan €200, terwijl NINÔME slechts €45 per pot kost, wat neerkomt op een investering van slechts €2,25 per dag in jezelf. Dit bespaart niet alleen geld, maar zorgt er ook voor dat je dagelijks een consistente en effectieve dosis van elk ingrediënt binnenkrijgt. Daarnaast is NINÔME ontwikkeld met het oog op gebruiksgemak. Eén dosering per dag is voldoende om te profiteren van alle voordelen die onze formule te bieden heeft. Onze klanten waarderen het gemak en de effectiviteit van NINÔME, wat blijkt uit de vele positieve reacties die we al hebben ontvangen. Door te investeren in jezelf ervaar je al snel de unieke voordelen die NINÔME te bieden heeft. NINÔME, het gloednieuwe innovatieve beautymerk waar kwaliteit, zuiverheid en resultaat centraal staan. Timeless beauty, Endless you!

Informações de contacto

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Mooi product

Ik gebruik Ninome nu sinds een paar weken. Merk het meteen aan mijn nagels en haar. Mijn dochters zeggen ook mama je hebt een glow

11 de novembro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Geen resultaat na 4mndn

Inmiddels bijna 4 maanden verder maar helaas geen resultaat. Merk geen verschil met nagels, huid, haar en/of darmen.

Smaken zijn lekker en verfrissend maar helaas geen resultaat. Ik verwacht na 4 potten dat dit ook niet meer gaat gebeuren. Zonde van het geld dus.

20 de novembro de 2024
Opinião espontânea
Classificada 4 em 5 estrelas

Denk dat de verpakking beter kan

Misschien kan er nagedacht worden over platte sachets/zakjes waar de dagelijkse hoeveelheid in zit (die ze bijv. bij Oslo skin lab hebben). Kan ook fijn door de brievenbus.
Daarnaast vind ik de combi van de fles(opening) en de te grote 'scoop'/maatlepel geen succes.
De smaak -grapefruit- is super!!!!

20 de outubro de 2024

Super service

Een bestelling geplaatst maar ik had naar een paar dagen nog niets ontvangen, een e-mail gestuurd en ik werd vervolgens gebeld en is mijn bestelling diezelfde dag nog verzonden met een gratis fles erbij. Super service!

8 de novembro de 2024

Aanrader!!

Haar, huid, nagels, gewrichten alles heeft een boost gekregen. En ik slaap heel diep waardoor ik vaak fit wakker wordt. En dat gecombineerd met een snelle levering, top!

15 de outubro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Nog steeds fan van Ninome!!

Sinds mei 2024 gebruik ik dit product. Inmiddels heb ik alle smaken geprobeerd en heb een aantal favorieten. Het zit nog steeds in mijn dagelijkse routine en wat mij betreft blijft dat zo. Met de gewrichtspijntjes valt het ook mee. Een half jaar na de start ben ik nog steeds fan!

4 de novembro de 2024

Heerlijk verfrissende dorstlesser

Wat een heerlijke manier om al het goede (hoop ik) binnen te krijgen. Nu tweede pot bijna op merk nog niet veel maar voorlopig even blijven gebruiken. Meestal neem ik het na het sporten smaakt fantastisch

7 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb ondertussen mijn derde pot

Ik heb ondertussen mijn derde pot. En ben echt tevreden over mijn huid. Ook de oneffenheden worden minder en trekt weg en komt vooral ook niet weer. Merk ook dat mijn nagels sterker zijn.
Ik hen nu al 3 keer Mango gekocht en deze smaakt ook gewoon heerlijk (durf dan ook niet snel over te stappen naar andere smaak).

9 de outubro de 2024

Dat het echt werkt

Ik was al heel snel te vrede 🎉zag binnen een korte tijd verandering van me haar nagels en huid 🥳ongelofelijk voel me lekker in me vel ik gebruik het gewoon dagelijks🎊 het hoort nu een beetje bij mij 😮‍💨🥹❤️
Als ik een trofee 🏆 zou kunnen uitreiken aan NINOME zou ik dat zeker doen 💯% dik verdiend ✌🏻😘

25 de setembro de 2024