Relatie Lab Opiniões

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

13 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

13 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Individuele relatietherapie

Ik heb bij Relatie Lab individuele relatietherapie gevolgd, dus therapie zonder je partner, en dat heeft mij enorm veel inzichten gegeven. Elise helpt je niet alleen om anders naar jezelf te kijken, maar ook om beter te begrijpen hoe relaties werken, hoe mannen denken en hoe wij als vrouwen vaak reageren en handelen.

Door de gesprekken ben ik op een hele andere manier naar onze relatie gaan kijken, wat uiteindelijk een heel positief effect heeft gehad. Elise geeft praktische tips die makkelijk toepasbaar zijn in het dagelijks leven. Juist die kleine veranderingen zorgden bij ons voor een hele positieve wisselwerking. Wat je geeft, krijg je echt terug.

Ik vond het heel waardevol dat individuele relatietherapie ook echt mogelijk is zonder dat je partner mee hoeft te gaan. Soms begint verandering juist bij jezelf, en dat heb ik hier echt ervaren. Een aanrader voor iedereen die wil werken aan zijn of haar relatie, maar wil starten met therapie zonder je partner of als je, zoals in mijn geval, een partner hebt die het onzin vindt en de urgentie niet ziet!

24 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb bij Elise Janssen…

Ik heb bij Elise Janssen relatietherapie gehad maar dan zonder dat mijn partner meedeed want dat wilde ze niet. Omdat ik hier zo weinig reviews las van mannen dacht ik het wordt tijd dat ik als man laat weten dat ik het echt wil adviseren om alleen in relatietherapie te gaan. Elise heeft mij tijdens onze 1 op 1 sessies zoveel inzichten gegeven en ook de tools hoe ik hiermee kan dealen dat ik echt vooruit ben gegaan. En mijn vrouw is nu ook weer echt blij met mij, dus Happy wife happy life klopt echt. Nogmaals dank Elise

10 de abril de 2026

Individuele relatietherapie - Aanrader

Door individuele relatietherapie te volgen bij Elise Janssen ben ik echt naar mezelf gaan kijken — naar wie ik ben, waar ik vandaan kom en hoe dat allemaal doorwerkt in mijn relatie en mijn leven van nu.
Elise heeft me geholpen om die verbanden te zien en te begrijpen en mij daarbij veel waardevolle inzichten gegeven. Ze werkt met fijne, open gesprekken en praktische opdrachten zoals schrijfoefeningen, ander huiswerk en meditatie.
Haar aanpak heeft mij geholpen patronen te herkennen en te begrijpen hoe het verleden het heden beïnvloedt.
Daarnaast heeft ze me handvatten en advies meegegeven om hier ook mee aan de slag te gaan — heel persoonlijk, want we hebben gekeken naar wat mij helpt en wat niet, en waarom.
Ik heb Elise al aan anderen aanbevolen en zal dat zeker blijven doen.

13 de maio de 2026

Verrassende inzichten

Wij zaten echt in een fase waarin alles gedoe was. Kleine dingen werden groot en gesprekken liepen bijna altijd uit op irritatie of ruzie. Ik was er helemaal klaar mee.

In de Relatie Reset werd pijnlijk duidelijk hoe we elkaar steeds vastzetten. En ja daar had ik zelf ook een aandeel in.

Door dat te doorbreken veranderde de dynamiek vrij snel. Minder strijd, minder spanning en gewoon weer normale gesprekken zonder dat het meteen escaleert.

Dat had ik eerlijk gezegd niet meer verwacht.

6 de março de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Ik twijfelde echt of ik nog verder wilde

Ik twijfelde echt of ik nog verder wilde met mijn relatie. Niet omdat er iets groots speelde maar omdat ik me al zo lang niet meer gezien voelde.

Deze training gaf me vooral helderheid. Over mezelf, over ons en over wat ik eigenlijk wil.

Dat was misschien nog wel het belangrijkste. Die duidelijkheid alleen al is het geld waard geweest 😀

31 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had echt het gevoel dat ik de enige…

Ik had echt het gevoel dat ik de enige was die nog moeite deed. Hij leek prima zo en ik liep me alleen maar op te vreten.

Deze training was wel ff slikken want ik zag dingen van mezelf waar ik niet zo blij van werd. Maar daardoor veranderde er wel wat. Minder irritatie en vooral minder gedoe in m’n hoofd.

En als ik kijk wat dat me oplevert, dan is dit het echt dubbel en dwars waard geweest.

1 de abril de 2026

Alleen

Ik voelde me al heel lang degene die de relatie draaiende hield. Ik regelde, dacht vooruit en probeerde het steeds goed te houden terwijl hij achterover leek te leunen.

De Relatie Reset liet me inzien wat dat met mij deed en wat het effect was op ons samen. Dat was even slikken.

Toen ik daarmee stopte veranderde er iets. Hij pakte meer verantwoordelijkheid en ik hoefde niet meer alles te dragen.

Dat gaf zoveel rust. Niet omdat alles ineens perfect was maar omdat het weer gelijkwaardiger voelde.

8 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben serieus op het punt gestaan…

Wij hebben serieus op het punt gestaan om uit elkaar te gaan. We zagen het allebei niet meer zitten en het voelde alsof alles al kapot was.

Ik ben toen gestart met de Relatie Reset omdat ik voor mezelf helderheid wilde. Wat er daarna gebeurde had ik niet verwacht.

Er kwam weer beweging. We gingen anders met elkaar om en de scherpe randjes gingen eraf. Voor het eerst in lange tijd hadden we weer gesprekken zonder strijd.

We zijn er nog niet maar we zijn wel weer samen aan het bouwen in plaats van afbreken.
Annemieke

2 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik zat echt op het punt dat ik dacht ga…

Ik zat echt op het punt dat ik dacht ga ik hier nog mee door of niet. We hadden geen grote ruzies maar het voelde leeg en afstandelijk. Ik miste hem terwijl hij gewoon naast me zat.

De Relatie Reset heeft me geholpen om daar doorheen te kijken. Ik snap nu wat er speelde en wat ik zelf anders kon doen zonder mezelf te verliezen.

Er kwam weer contact. Geen toneelstukje maar echt. Dat gaf mij weer rust en duidelijkheid.

Voor mij heeft dit het verschil gemaakt tussen blijven uit angst of blijven omdat het weer klopt.

4 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik dacht dat het klaar was tussen ons, maar dit hielp echt

Ik zat echt op het punt dat ik dacht dit gaat hem niet meer worden tussen ons. We leefden langs elkaar heen en ik voelde me niet alleen maar ook gewoon boos op hem. Alles wat hij deed irriteerde me en ik had het gevoel dat ik de enige was die nog moeite deed.

Ik ben met de Relatie Reset gestart zonder al te hoge verwachtingen. Meer omdat ik dacht oké ik wil later niet denken dat ik het niet geprobeerd heb.

Wat voor mij het verschil maakte was dat ik ineens doorhad hoe vast we zaten in dezelfde discussies. Steeds weer hetzelfde gedoe, zelfde verwijten, zelfde einde. En ik zag ook dat ik daar zelf net zo goed aan meedeed.

Vanaf het moment dat ik dat anders ging aanpakken veranderde er echt iets tussen ons. De spanning liep minder snel op, gesprekken bleven rustiger en we schoten niet meer bij alles meteen in de aanval.

Het is niet ineens perfect maar het voelt weer alsof we in hetzelfde team zitten in plaats van tegenover elkaar.

Als je merkt dat je steeds in dezelfde ruzies belandt en daar gek van wordt dan is dit echt de moeite waard. Maar je moet wel bereid zijn om ook naar je eigen aandeel te kijken anders blijf je rondjes draaien.

5 de novembro de 2025
logótipo da Relatie Lab

Resposta da Relatie Lab

Wat jij hier beschrijft is precies waarom ik de Relatie Reset heb gemaakt. Niet voor vrouwen die hopen op een wonder, maar voor vrouwen die denken: oké, ik wil later niet denken dat ik het niet heb geprobeerd.
Dat je zag dat jij zelf ook meedeed aan die rondjes draaien? Dat is het keerpunt. Dat moment is zeldzaam, want het is veel makkelijker om te blijven wachten op hem.
Bedankt dat je dit deelt. Echt.
En voor de vrouwen die dit lezen en denken: misschien is dit ook voor mij, maar ik weet het niet zeker. Dat is precies het moment om te beginnen. Niet als je het al zeker weet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een geweldige ervaring en inzicht!

Ik dacht eerst: dit zal wel weer zo’n training zijn waar je even gemotiveerd uitkomt en daarna terugvalt. Niet dus.
De Relatie Reset training heeft me vooral laten zien waar ík zelf vastzat. Confronterend, maar precies wat nodig was. Ik ben gestopt met wachten op mijn partner en ben zelf anders gaan handelen en dat veranderde meteen de dynamiek tussen ons.
Geen zweverig gedoe, maar praktisch, helder en direct toepasbaar.
Mijn relatie voelt rustiger, echter en minder zwaar. En ik sta zelf ook een stuk sterker.

Aanrader als je voelt dat er meer in je relatie zit, maar niet weet hoe je daar komt.

30 de março de 2026
logótipo da Relatie Lab

Resposta da Relatie Lab

"Ik dacht eerst: dit zal wel weer zo'n training zijn."
Die gedachte ken ik. En ik begrijp hem ook.
Er is zoveel aanbod dat belooft je relatie te redden met drie stappen en een ademhalingsoefening. Dus die scepsis is niet raar, die is terecht.
Wat jij beschrijft is waar de Relatie Reset voor gemaakt is. Niet om je even op te peppen, maar om je te laten zien waar jij zelf vastzit. En dan te merken dat bewegen in die ruimte ook écht iets verandert.
Geen zweverig gedoe. Dat klopt. Bedankt dat je dat zo neerzet.

Betere communicatie

Voor mij (ons) heeft de relatie-reset veel over elkaar duidelijk gemaakt. Hierdoor zijn we beter in staat om met elkaar over elkaars wensen en behoeften te communiceren. Voelt veel fijner nu.

30 de março de 2026