Lookfantastic Opiniões 1525

TrustScore: 2 em 5

2,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Absolutely shocking service from look fantastic! Order was lost in Evri’s system. They are trying to make every excuse not to refund me. Even using clearpay as an excuse because I opened a dispute! A... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

I have left glowing reviews about this company before, but over the last few purchases I’ve made I’ve noticed a decline. Products unavailable, waiting awhile for a refund because they have put it for... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Never ever again purchasing anything from this website! Years ago, a package was lost and I spent HOURS trying to figure out how to contact customer service. Now? Experiencing the same exact issue wit... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Fant en limetid edition vare jeg hadde leta etter en stund . Super glad ! Men skuffelsen kom raskt da krav om toll og pakken lot vente på seg . Ikke VOEC registrert så du vet . Trodde en no registre... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Beleza e bem-estar

Informação fornecida por diversas fontes externas

Lookfantastic Norge har alt i luksus skjønnhetsprodukter , og er en offisiell forhandler av kjente produkter som: Aveda, Redken, L'Oreal, Decléor, Ole Henriksen og mange flere. Ved å være en verdensomspennende merkevare har Lookfantastic den kompetansen du trenger for å finne nye favoritter.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veldig bra

Lett å bestille og rask tilbakemelding

25 de outubro de 2023

Det er alltid en glede å motta denne tilbakemeldingen fra våre lojale kunder.
Tilbakemeldingen din hjelper oss alltid med å opprettholde og forbedre tjenestene våre, og teamet vil bli så glade for å høre dine hyggelige kommentarer.
Skulle du tilfeldigvis ha spørsmål eller spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss, så hjelper vi deg gjerne.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ikke noe styr å bestille.

Ikke noe styr å bestille.
Fylte inn navn ,adresse osv. That's it.
😊

13 de outubro de 2023

Dere gjør bra

Jeg hadde bra , jeg vil si takk

14 de outubro de 2023

Skuffet opplevelse !

Hei
Jeg har bestilt order fra lookfantastic.no
Nrs makeup !
Jeg blitt overrasket at jeg må betale moms
Det kaller side (lookfantatisk.no )
Da blir veldig dyrt aldri tenkte at kommer toll avgitt i tillegg !!!
420 +69 frakt +250 Toll moms !!!!
(((Nb! ))))De skriver svar i trustpilot at de hjelper deg med saken men tull ingen ting skje!
Sender deg linken at du må betale Toll avgifter !
Det står (((lookfantisk.no ))) men du må betale dobbelt pris hvis man bestiller der fra !!
Advarsel !!!!! Folkens
Hun svarer at Jeg løste problemet for deg og sendte meldingen til din online konto.
Bare tull !!!!!

3 de outubro de 2023

Hei Aseel.
Kan du logge på nettkontoen din for å se meldingen i meldingssenteret?
Hvis du trenger ytterligere hjelp, er du velkommen til å kontakte oss, så hjelper vi deg.

Veldig fornøyd!😀

Websiden fungerer knallbra. Alt var bare bam-bam-bam rett igjennom til alt var gjort, lett som bare det. Jeg skreiv feil på avslagskoden, fikk en feilmelding om det, og har vært med på at man da noen steder må gjøre hele bestillingen om igjen Her var det bare å fortsette, gudskjelov ☺️
Veldig fornøyd, og gleder meg til produktene kommer!

8 de outubro de 2023

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har kjøpt Nars liquid fra…

Jeg har kjøpt Nars liquid fra loockfantisk .no
Jeg må betale frakt 69 + toll viste ikke det !
Aldri bestiller igjen fra den luring side !
Order nr 519192299

8 de outubro de 2023

Hei As Ng,
Jeg beklager å høre om frustrasjonene i denne saken.
Jeg vil gjerne løse problemet for deg. Skriv inn bestillingsnummeret ditt eller kontakt oss via kontoen din, så kan vi løse problemet umiddelbart.
Med vennlig hilsen, Lookfantastic.

Estafa total 🤬🤬🤬🤬

No compren en esta tienda🤬🤬🤬. Es una estafa total. Encargue unos tratamientos para el pelo y nunca llegaron. Contacte con ellos y siempre me respondio una persona distinta. No recibí dinero de vuelta. Le llegó a mi antigua dirección una caja destrozada. Es una vergüenza.

22 de agosto de 2023

Hola Raymir

Lamento la decepción causada por este asunto.

Estaré encantado de resolver este problema para usted.

Por favor, facilite su número de pedido o póngase en contacto con nosotros a través de su cuenta y podremos resolverlo inmediatamente.

Un saludo

Equipo de atención al cliente de Lookfantastic

Rask og grei bestilling😊

7 de outubro de 2023

Rask respons!

5 de outubro de 2023

Hello,

Thank you for leaving your review!

It is always a pleasure to receive this feedback from our loyal Customers.

Your feedback always helps us to maintain and improve our services, and the team will be so pleased to hear your kind comments.

Should you happen to have any questions or queries, please don't hesitate to contact us and we will be happy to assist.

Take care and have a lovely day.

Kind Regards,

Fikk skadet vare I posten

Fikk skadet vare I posten. Tok kontakt og en stund senere var nummer vare I postkassen
Kjempebra

4 de outubro de 2023

Classificada 1 em 5 estrelas

Får ikke refundert produktet mitt

Fikk problemer med rabattkode innløsningen, forsøkte å få refundert pengene umiddelbart etter handelen gikk gjennom. Får ikke pengene tilbake fordi produktet har allerede ''blitt sendt ut''. Igjen, 5 minutter etter handelen gikk gjennom kl 23:00 så påstår lookfantastic at produktet er blitt sendt ut, for noe tull. Jeg vil ha pengene tilbake...

2 de outubro de 2023

Hei Jonas.

Classificada 1 em 5 estrelas

I want my money back because the parcel…

Ordrenummer: 497972561

9 de julho de 2023

Hello,

Thank you for taking the time to leave your review.

I am sorry to hear of this matter and I want to get this looked into.

At present I cannot locate your account, can you please update your review or contact us via your account.

Kind regards,
Jess

OBS PÅ TOLLAVGIFT!!

OBS PÅ TOLLAVGIFT!!
Posten säger att jag måste betala 500 kr i toll trots att jag beställde varor till 1500 kr hos er. Står ingenstans när man beställer att man måste betala detta. Står endast ”gratis frakt när du beställer över 1000 kr” framkommer inte heller att varor skickas från utlandet, utan det är info man måste ta reda på själv. Sjukt dåligt då jag trodde att jag sparade pengar men istället hade jag lika gärna kunnat köpt dessa varor billigare hemma!!
Dessutom så saknas det en vara i ordern, en vara som jag definitivt inte ska betala någon tull eller frakt för när den nu kommer.

27 de setembro de 2023

Hej J.E.
Jag är ledsen att höra om den frustration som uppstått i detta ärende.
Jag är glad att kunna lösa problemet åt dig. Ange ditt ordernummer eller kontakta oss via ditt konto så kan vi lösa detta omedelbart.
Kungliga hälsningar, Lookfantastic.

Classificada 4 em 5 estrelas

Det var lett å bestille varen.

Det var lett å bestille varen.
En ting som dere jan se på er måten som man fyller opp skjema. Det er et par ekstra rubrikker..

26 de setembro de 2023

Hallo,

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse, vi verdsetter og setter pris på kommentarene dine.

Vi streber alltid etter å forbedre og bedre handleopplevelsen din, og vi ville ikke vært i stand til å gjøre dette uten din verdifulle tilbakemelding.

Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har flere spørsmål eller spørsmål, da vi mer enn gjerne hjelper deg.

Classificada 1 em 5 estrelas

Tollavgift ble ikke opplyst.

30 de agosto de 2023

Hei Gitte.

Enkelt å finne produktet

Enkelt å finne produktet.
Grei og oversiktlig nettside.
Gode priser.
Rask levering.

16 de setembro de 2023

Det er alltid en glede å motta denne tilbakemeldingen fra våre lojale kunder.

Tilbakemeldingen din hjelper oss alltid med å opprettholde og forbedre tjenestene våre, og teamet vil være så glade for å høre dine hyggelige kommentarer.

Claire

Mangel på vare

Hei
Dette er kanskje det verste selvskapet jeg har handlet hos noen sinne. Jeg har bestilt en vare for flere måneder siden og enda ikke fått den. Ordrenummeret er 483305937.

13 de setembro de 2023

Hei Guled.

Hei dere.

Hei.
Dette er ingen anmeldelse, men mer en etterlysning!
Pakken min med ordrenummer 511025973 ble sendt 22.08.23 og den har ikke dukket opp enda.
Bør jeg bli bekymret?

Mvh. Marit Anita Nygård-Eide
Regeberget 10 - 4076 Vassøy
Norge

22 de agosto de 2023

Hei Marit.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg må betale frakt på ordre som de har kansellert!

Min ordre ble kansellert av Lookfantastic uten forklaring. De refunderte raskt beløpet hos Klarna, men ikke for frakten på kr 62,50. LF påstår de har refundert det de skylder meg, og jeg risikerer nå at beløpet går til inkasso. Klarna tilbyr kun én klagemulighet, så de ba meg opprette sak hos Forbukertilsynet og sende dem ref.nr. så de kan stoppe inkasso. Det er nå gjort, og de har fått stoppet fakturaen. Regner med det ordner seg, men å måtte gå så langt for å få slettet en faktura på kr 62,50 er hinsides latterlig! Aldri mer Lookfantastic for min del.

Oppdatering til LF:

All info er sendt til LF sin e-postadresse, oppgitt av Klarna. Ordrenummer: 493185157

6 de setembro de 2023

Hei Elisabeth.
Jeg beklager å høre om frustrasjonene i denne saken.

Pris

Sammenlignet med flere firmaer og pris og tilgjengelighet avgjorde at jeg bestilte hos dere

1 de setembro de 2023

Claire

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais