Noblepaw Opiniões 32

TrustScore: 1.5 em 5

1,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Den 12.12.25. oplyser firmaet, tak for din ordrer, nu efter nu to rykker om varen er den endnu ikke dukket op, vi bad dem om at sætte pengene til bage på vores konto, ny beskede nu ville den komme mel... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte 6.12.25. Har ikke modtaget endnu, den er fortsat i forsendelse, men pengene er trukket for længst. Siden 26.12 har den været på terminal i DK jf tracking. Firmaet reagerer ikke på mail. Der... Ver mais

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

FUSK og humburg

Jeg har bestilt en såkaldt hindbær bold i november 2025 og har endnu ikke set skyggen af den. Jeg har skrevet utallige mails, og får ikke svar

2 de dezembro de 2025

Kæmpe svindel

Kæmpe svindel!

Jeg har efter sød vejledning købt en bold. Nu da jeg vil anvende tilfredshedsgarantien fordi min hund kunne bide den i stykker svarer de hverken på Messenger eller mail efter utallige forsøg

18 de janeiro de 2026

SCAM ...FUP-firma

Meeeeget lang leveringstid. Bestilte produkt som julegave og jeg nåede ikke at få den.
Ville returnere og iht. deres politik inden for 14dg, MEN har intet modtaget - og når jeg ringer, så tages telefonen, men ingen siger noget og de afbryder.
Så uden tvivl fup-firma!

1 de janeiro de 2026

Kinavarer

Jeg bestilte Hindbærbolden hos dette firma, da jeg forventede at jeg købte hos et nordisk firma og varen derfor ville komme i løbet af et par dage.

Dagen efter bestillingen får jeg en mail på bestillingen fra et kinesisk firma :(
Jeg kunne derfor se at varen kan købes direkte fra Temu til 1/10 af prisen.

Hvis jeg havde et ønske om købe varen fra Kina havde jeg gjort det.

23 de dezembro de 2025

Bestilte for 5 uger siden, ingen vare endnu

Der er intet i bestillingen eller på hjemmesiden der indikerer at varen bliver sendt fra Kina !

11 de janeiro de 2026

Fupfirma

Fupfirma. Fik ikke leveret inden jul, skrev at jeg ikke ville hente pakken, så dem automatisk blev sendt retur. De svarede hurtigt, at jeg skulle sende, og så ville de hjælpe mig med at sende retur. Min nysgerrighed på produktet overgik min fornuft, så jeg hentede, kiggede på varen, der kan købes fuldstændig magen til til 1/3 af prisen på Temu, skrev, at ville sende retur….hørte ikke mere….

3 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Skrev efter 2 bolde ved noblepaw d8…

Skrev efter 2 bolde ved noblepaw d8 dec 25 og da jeg så de havde hævet penge skrev jeg til dem at de var hurtig til at hæve penge når jeg ikke havde modtaget noget og det har jeg stadig ikke og har prøvet at skrive flere gang og de svare ikke så vil stærk advare mod at handel der de tager penge men om du modtager vare ja det må herre hvide

8 de dezembro de 2025

Total scam

Total scam. Varen fåes til 1/10 af prisen på Temu.
Bliver sendt fra Kina og man modtager ikke afhentningsnummer eller besked om hvor man kan hente pakken.
De svarer heller ikke på mails.
Hold jer væk!

8 de dezembro de 2025

KØB IKKE fra NoblePaw

KØB IKKE herfra - NoblePaw er scam
Vare bestilt 6/12 og ikke leveret.
Firmaet oplyser at vare er på vej men tracking viser ingenting.
Har bedt om refusion af beløb men det sker ikke.

6 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Hold jer væk fra det firma!

Bestilte i starten af december- der står afsendelse indenfor 1-3 dage. Fik ingen bekræftelse på mail eller sms. En uge senere får jeg en mail, hvor der står, at den er på vej. Det har den nu været siden 15. december og vi har i skrivende stund den 22. december. Når jeg har taget kontakt undskylder de sig med det ene og det andet og siger, at den kommer inden for 2-5 dage, hvilket er uheldigt, når det er købt som en julegave. Hvis jeg havde vist, at det var fra Kina, som det er, havde jeg aldrig købt det. Hold jer væk fra det firma.

21 de dezembro de 2025

Vi har fået bolden efter næsten 1 mdr

Vi har fået bolden efter næsten 1 mdr. Den kommer fra Kina og er 100 år og komme. Den virkede da den kom. Men skulle oplader fuldt op for at dreje rundt. Den kunne ikke oplade pga. Defekt. Så det var kort en underholdning. Det er det er en meget dårlig boldt og virker ikke efter hensigten. De lover ikke hvad de holder så det er penge ud af vinduet. Lad vær og køb, det er penge ud at vinduet.

21 de dezembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Holder ikke, hvad der loves

Der loves, at bolden stort set er umulig for hunden at bide i stykker. Min hund bed i den, så den ikke kunne åbnes efter 10 minutter. Efter mange mails frem og tilbage og rykkere for manglende svar, fik jeg endelig tilsendt en ny. Den holdte så 30 minutter…
Men min hund var vild med den, så længe den varede🙂

17 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har lig fået min hindbærbold til…

Jeg har lig fået min hindbærbold til min hund ja der var lys i og dreje rundt og sagde hunde lyde efter en halv time drejer den ikke rundt mere i siger den slid stærk det er 349 kr for 2 stk lige ud af vinduet nej om jeg køber det der mere pas på der ude de snyder

13 de dezembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais