Goede producten. Goed stevig ingepakt. Leuke website, met interessante recepten. Minder vond ik dat het pakket niet werd bezorgd in het door mij gekozen pakketpunt. Heeft me veel meer tijd en moeite g... Ver mais
Aanrader! Zeer correcte webshop! Ook contact met eigenaar is in verleden al zeer goed verlopen. Snelle verzending, uiterst vriendelijk. Prijs van alcoholvrije dranken is meer dan correct tov andere... Ver mais
De nieuwe sparkling tea C.Klos besteld. 5 verschillende smaken. Mijn bestelling was mooi op tijd voor de feestdagen. Tussentijds keurig geïnformeerd over de status van mijn bestelling. De 5 flessen... Ver mais
Fijn bedrijf, snelle levering. Toen er (buiten hun schuld om) iets mis was, hebben zij dit direct opgelost. Zeer vriendelijke klantenservice! En voor wie graag een heerlijke (natuurlijke) bubbel drink... Ver mais
Webshop voor alcoholvrije wijnen, bubbels en cocktails. Laat je verrassen door de beste smaken. Nono Zero biedt een hoogwaardig alcoholvrij alternatief voor o.a. rum, gin, amaretto, aperol, limoncello, wijn, champagne, prosecco of cava. Alle alcoholvrije dranken zijn persoonlijk geproefd en alleen de lekkerste met 100% smaak zijn door ons geselecteerd. Op deze manier hopen wij iedereen te kunnen verrassen met écht lekkere alcoholvrije wijn, champagne, sparkling tea, likeuren en aperitieven. Wij versturen met professionele distributiepartners en gaan voor de beste klantervaring. Ook voor zakelijke leveringen, relatiegeschenken of een alcoholvrij aanbod voor horeca is Nono Zero de juiste partner. We maken graag een voorstel op maat. Feedback van onze klanten wordt op prijs gesteld. Op deze manier kunnen wij onze dienstverlening continu optimaliseren.
De Wiede Akker 14, 7961 ED, Ruinerwold, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
gebruiksvriendelijke website - kwaliiteitsprodukten en snelle en zorgvuldige levering

Resposta da Nono Zero
Wederom alcoholvrije wijn besteld. Goede kwaliteit, ruime keuze, keurig verpakt en afgeleverd. Voor herhaling vatbaar.

Resposta da Nono Zero
Bestellen ging makkelijk en de flessen kwamen in een zeer veilige verpakking bij ons aan.
11-6
Inmiddels 2 flessen open getrokken en wij waren zeer blij met de smaken van deze wijnen.

Resposta da Nono Zero
Snelle levering in perfect beschermende verpakking. En Nono Zero heeft een zeer breed assortiment. Erg fijn!

Resposta da Nono Zero
Keurig ingepakt en de levering is volgens afspraak.

Resposta da Nono Zero
Nou als eerste : eindelijk hele lekkere wijn alcohol vrij gevonden ! En lief geholpen met de welkomst korting !!
Absolute aanrader

Snel en goed verpakt geleverd. ideaal dus om 0.0 wijnen te bestellen