Nordicbeautybox Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

Informações sobre a empresa

1. Salão de beleza

Escrito pela empresa

Kvindernes Skønhedsparadis 🌺 Hos Nordic Beauty Box ApS har vi skabt et univers, hvor kvinder kan nyde og forkæle sig selv med den allerbedste pleje og behandlinger. Jeg er kosmetolog, make-up artist og frisør, med årevis af viden og ekspertise indenfor skønhedsfaget. Uanset om du har brug for en personlig farveanalyse, ønsker at prøve extensions, eller bare vil undslippe hverdagen og opleve forkælelse i særklasse - så finder vi den helt rigtige løsning, der passer perfekt til dig. Min passion til branchen har desuden givet erfaring som internationale undervisere, så de besidder den dybdegående indsigt, der skal til for at skabe helt unikke, skræddersyede oplevelser. Kom forbi og lad dig forkæle - jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min feminine og afslappende univers!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

6 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Professionel og smilende:)

Hos Minna bliver man altid mødt af et smil og en interesse i hvilken stil og ønsker man har for sin behandling, samtidig med at hun deler ud af sine ideer og kreative evner til at skabe det rigtige for dig:)
Hyggelig og professionel atmosfære, hvor der ikke kommer ekstra gebyrer. God kaffe og snack mens du bliver forkælet. Vær ude i god tid, for tiderne bliver revet væk. Minna tilpasser sig dine behov, så i boxen er der plads til alle(Kvinder:))

4 de setembro de 2025

Vanvittigt dygtig frisør!

Minna er et skønt menneske og en vanvittigt dygtig frisør. Man er ikke i tvivl om, at hun har styr på faget, og ved præcis hvad hun laver. Jeg kom ind med LANGT hår og ville have klippet det KORT. Det blev klippet perfekt ned til mindste detalje. Hun sørger for at man er komfortabel, og hun er så hyggelig at snakke med. Det var alt i alt en rigtig god oplevelse, og hun er pr. d.d. min yndlingsfrisør 💇🏽‍♀️🌸

2 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

“Boxen er mange besøg værd”

Hos Minna er der altid god tid, uanset hvor travlt der er, hun sørger for at man har det godt i “stolen”
Super proff i hår og makeup, og et skønt menneske, som vejleder og hygger om dig som om var du i egen stue med en ven som vil dig det absolut bedste! Elsker alt ved Boxen

21 de agosto de 2025

Dygtig og sød!

Jeg er kommet ved Minna i en del år efterhånden, og er altid glad for det. Hun er god til at lytte til hvad man ønsker og finde frem til den bedst mulige løsning. Og der er jo også en grund til, jeg bliver ved med at komme hos hende 😉🤩

22 de setembro de 2025

Den bedste oplevelse

Jeg har aldrig oplevet så skøn og nærværende en behandler. Hun tog sig så godt af mig og sørgede for at alle detaljer bare spillede. På trods af jeg har fået lavet lash lift før, så har jeg ikke før oplevet at en behandler tog sig tid til at gøre det så godt som hende.
Der er kun de største anbefalinger fra min side!

14 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Professionel, dygtig og SØD!

En meget professionel, dygtig og sød Minna ordnede hår og makeup til mit bryllup 31/8-24 og jeg er yderst tilfreds! Hun opfyldte mit ønske om naturlig makeup, og en smuk elegant frisure, som passede til vores idylliske sommerbryllup på Egholm. Hun hjalp desuden mine brudepiger med tilretninger og vejledning og hjalp min mor med håropsætning, fordi jeg blev for overvældet til at gøre det selv. Hun gav mig et stort kram og trådte til - vi blev alle så smukke!
Hun kan 110 % anbefales!

31 de agosto de 2024

En superdygtig frisør

En superdygtig frisør, altid opdateret på tendenser og sikker på kvaliteten. Derudover er Minna rigtig godt selskab og et dejligt menneske at være sammen med i de timer behandlingerne varer. Kan absolut også anbefales til andre behandlinger, fx permanent makeup eller håropsætning.

12 de junho de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais