Nordicdrop Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super kundeservice! Mit 2-årige barnebarn fik en drikkedunk i fødselsdagsgave i marts og har haft den med hver dag i vuggestuen siden da. Desværre mistede den først silicone-bunden, som ikke kun... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik hurtig tilsendt drikkedunke til hele familien. De er super god kvalitet og holder vandet koldt rigtig længe. Efterfølgende havde jeg brug for at kontakte kundeservice, fordi jeg havde et lil... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik leveret drikkedunkene i forsvarlig indpakning. Flotte farver og skønt med forskellig låg alt efter indhold. Efter første tur i opvaskeren, oplevede jeg at lågene med sugerør havde vand inden... Ver mais

Informações sobre a empresa

Sobre Nordicdrop

Escrito pela empresa

About Nordic Drop

At Nordic Drop, we believe that small everyday choices can make a big difference. Our mission is to make it easier to choose high-quality reusable water bottles and travel mugs, helping reduce single-use plastic without compromising on design, durability, or functionality.

We design stylish, long-lasting products made from premium stainless steel for people with active lifestyles. Whether you're at work, the gym, university, or on the go, our products are built to keep your drinks cold for up to 24 hours and hot for up to 12 hours.

Designed for Everyday Life

Our collection includes reusable water bottles for adults and children, as well as insulated travel mugs in a wide range of colours and designs. Many of our bottles come with multiple lid options, allowing you to choose the one that best fits your daily routine.

Our Customers Come First

We believe a great customer experience goes far beyond the product itself. That's why we focus on fast delivery, friendly customer service, and products we're proud to use ourselves.

We continuously listen to customer feedback and use it to improve both our products and the overall shopping experience.

Thank You for Your Feedback

We're incredibly grateful for every Trustpilot review—both positive and constructive. Your feedback helps us grow and ensures we continue to provide the quality and service our customers deserve.

Thank you for choosing Nordic Drop.
We hope our products become a trusted part of your everyday life for years to come.

Informações de contacto

Promotion box for Nordicdrop

Nordic Drop

Designed for everyday hydration.

Excelente

TrustScore: 5 em 5

919 opiniões

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

495 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Drikkedunken ingen herhjemme kan undværer

Drikkedunken hele husstanden ikke kan leve uden. Vi har hver vores som vi bruger flittigt til hverdag, ferier, udflugter mv. De holder vandet koldt længe og holder tætte, hvilket bare er dejligt at man ikke skal bekymrer sig om utætte drikkedunke i skoletasken.

Jeg anbefaler dem til alle og køber dem med glæde til alle jeg kender i gave, fordi de simpelthen bare er virkelig gode!

11 de agosto de 2026

Hej Line,

Tusind tak for de flotte ord 🤩🙏

Elsker elsker elsker!!

Elsker min flaske! Bruger den dagligt, og er så glad for den! Har handlet hos dem flere gange, og de har hurtig levering og god service! Kæmpe anbefaling herfra!!

17 de junho de 2026

Hej Jeanett,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏☀️

Classificada 5 em 5 estrelas

Super hurtig service og levering

Super hurtig service og levering. Havde en lille reklamation på det jeg fik leveret, og de byttede uden problemer. Virkelig god kundeservice!

9 de agosto de 2026

Hej Diana,

Tusind tak for den flotte anmeldelse ☀️🙏

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt, og holder vandet koldt på de varme dage. Både børn og voksne bruger dem dagligt hos os!

10 de agosto de 2026

Hej Torben,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Super produkt og fantastisk kundeservice

Efterfølgende havde jeg brug for at kontakte kundeservice, fordi jeg havde et lille problem med en af flaskerne, og de svarede med det samme…endda på en lørdag eftermiddag. De sendte mig med det samme en ny drikkedunk. Virkelig god stil hele vejen rundt.

8 de agosto de 2026

Hej Malene,

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik leveret drikkedunkene i forsvarlig…

Fik leveret drikkedunkene i forsvarlig indpakning.
Flotte farver og skønt med forskellig låg alt efter indhold.
Efter første tur i opvaskeren, oplevede jeg at lågene med sugerør havde vand inden i. Umuligt at få ud.
Skrev til kundeservice som sendte to nye låg, da de låg er defekte.
Super fin service.

6 de agosto de 2026

Hej Monica,

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste drikkedunk jeg har oplevet

Bedste drikkedunk mine børn og jeg nogensinde har haft. Holder vandet iskoldt i timevis, er let at håndtere for selv små børn og let at rengøre. Vi får alle drukket mere vand i løbet af dagen nu.

6 de agosto de 2026

Hej Christina,

Danmarks bedste kundeservice

Jeg har købt 3 drikkedunke fra Nordicdrop. Vi er så glade for dem. Kundeservicen har jeg aldrig andre steder mødt, det er så herligt og rart, når det bare er i top. Jeg havde desværre små problemer med silikonebunden af de to børnedrikkedunke, jeg fik hurtigt tilsendt to nye uden beregning og da farven tidligere ikke var på lager, fik jeg indenfor 10 minutter svar og igen tilsendt to nye i den ønskede farve. Det kalder jeg danmarks bedste kundeservice!🤩🎉

Hej Hanife,

Tusind tak for de flotte ord 🤩🙏

Super kundeservice

Super kundeservice!

Mit 2-årige barnebarn fik en drikkedunk i fødselsdagsgave i marts og har haft den med hver dag i vuggestuen siden da. Desværre mistede den først silicone-bunden, som ikke kunne sidde fast, og dernæst knækkede hanken af i den ene side.
En mail til leverandøren med billeder af drikkedunken søndag med svar søndag aften og levering af 2 nye låg og bunde i dag onsdag til hjemadressen. Alt uden beregning.

Dét kalder jeg kundeservice og et firma, jeg gerne anbefaler videre.

Hej Helle,

Tusind tak for de flotte ord 🤩

Classificada 5 em 5 estrelas

Elsker at man kan købe hovederne til…

Elsker at man kan købe hovederne til drikkedunkene så man kan skifte dem når de bliver slidte istedet for at købe helt nye drikkedunke. Mine børn bruger dem hver dag.

Hej Line,

Kæmpe stor fan…

Jeg er så glad for mine drikkedunke fra Nordic Drop, jeg købte først 2 stk. i str. 750 ml. Jeg elsker der er 3 forskellige låg med alt efter om du vil have noget varmt, m. sugerør eller blot med alm. tutåbning.
Jeg er så glad for dem så nu har jeg købt 2 mere, denne gang i 500 ml.
Glæder mig til at modtage dem.

3 de agosto de 2026

Hej Stine,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🤩🙏

God kvalitet

Bestilte en 650 ml drikkeflaske til brug i børnehaven. Flasken virker som god kvalitet og jeg er fan af at der er forskellige drikkelåg med - alt efter om man er til sugerør, har varmedrikke med eller vil have sportstud.
Jeg tror vi bliver glade for den! Og dejligt med hurtig levering.

4 de agosto de 2026

Hej Christina,

God kundeservice

God kundeservice! Mega gode produkter. Jeg har måtte bestille en drikke dunk til min mand også fordi han er begyndt hele tiden at bruger min.

4 de agosto de 2026

Hej Anne,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙌🏻

Simpelthen de bedste drikkeflasker

Simpelthen de bedste drikkeflasker. Med en gang isterninger fra morgenstunden. Køleskabskoldt vand deri, og der er stadig isterninger i flasken 6-8 timer efter, og dermed godt koldt vand.
Fylder den hver aften inden sengetid, og om morgenen er vandet stadig dejligt kold.
Jeg købte først en til mig selv, har efterfølgende købt til min mand, børnedrikkeflasker når vi går ude. Udover at koldt vand er rigtig meget bedre end lunken, og får børnebørnene til at drikke mere, så er der heller ikke risiko for insekter i flasken. Ren win win. Og ikke at forglemme den billige pris på ekstra låg.
Jeg har desuden taget den med på rejser. Koldt vand igennem hele flyveturen og ude på oplevelser. Grebene er rigtig gode.

18 de junho de 2026

Hej Charlotte,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🤩☀️

Nordic Drop

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais