Nordicdrop Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Drikkedunken hele husstanden ikke kan leve uden. Vi har hver vores som vi bruger flittigt til hverdag, ferier, udflugter mv. De holder vandet koldt længe og holder tætte, hvilket bare er dejligt at... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super kundeservice! Mit 2-årige barnebarn fik en drikkedunk i fødselsdagsgave i marts og har haft den med hver dag i vuggestuen siden da. Desværre mistede den først silicone-bunden, som ikke kun... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik hurtig tilsendt drikkedunke til hele familien. De er super god kvalitet og holder vandet koldt rigtig længe. Efterfølgende havde jeg brug for at kontakte kundeservice, fordi jeg havde et lil... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik leveret drikkedunkene i forsvarlig indpakning. Flotte farver og skønt med forskellig låg alt efter indhold. Efter første tur i opvaskeren, oplevede jeg at lågene med sugerør havde vand inden... Ver mais

Informações sobre a empresa

Sobre Nordicdrop

Escrito pela empresa

About Nordic Drop

At Nordic Drop, we believe that small everyday choices can make a big difference. Our mission is to make it easier to choose high-quality reusable water bottles and travel mugs, helping reduce single-use plastic without compromising on design, durability, or functionality.

We design stylish, long-lasting products made from premium stainless steel for people with active lifestyles. Whether you're at work, the gym, university, or on the go, our products are built to keep your drinks cold for up to 24 hours and hot for up to 12 hours.

Designed for Everyday Life

Our collection includes reusable water bottles for adults and children, as well as insulated travel mugs in a wide range of colours and designs. Many of our bottles come with multiple lid options, allowing you to choose the one that best fits your daily routine.

Our Customers Come First

We believe a great customer experience goes far beyond the product itself. That's why we focus on fast delivery, friendly customer service, and products we're proud to use ourselves.

We continuously listen to customer feedback and use it to improve both our products and the overall shopping experience.

Thank You for Your Feedback

We're incredibly grateful for every Trustpilot review—both positive and constructive. Your feedback helps us grow and ensures we continue to provide the quality and service our customers deserve.

Thank you for choosing Nordic Drop.
We hope our products become a trusted part of your everyday life for years to come.

Informações de contacto

Promotion box for Nordicdrop

Nordic Drop

Designed for everyday hydration.

Excelente

TrustScore: 5 em 5

919 opiniões

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

495 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Hurtig og god service

Super produkt fra en super virksomhed!

13 de julho de 2026

Hej Andreas,

Tusinde tak for den flotte anmeldelse 🙏!

Classificada 3 em 5 estrelas

Godt produkt men kan forbedres

Jeg elsker virkelig dette produkt. Dsv er der et men.

Et af deres låg burde virkelig have et varcuum hul pga når du prøver at suge er det samme virkning som at lukke munden.

Jeg troede i første omgang det var en fejl og kontaktede dem og de sendte et nyt låg super flinke. Men da samme fejl så opstår kontakter jeg dem igen og får afvide det er sådan låget skal være.

Så dsv kan jeg ikke give dem 5 stjerner som jeg gerne ville men dsv kun 3. Super produkt men dsv en dum ide og lave et låg på den måde.

7 de julho de 2026

Hej Rasmus,

Tak for anmeldelsen - Jeg er ked af at vi desværre ikke har noget låg som du godt kunne tænke dig. Det arbejdere vi videre på 🙏

Jeg håber dog du er okay med den løsning vi havde med at betale alle pengene for hele din ordre tilbage igen 🙌🏻

Virkelig gode flasker

Virkelig gode flasker som holder vandet koldt meget længe. Dejligt med 3 forskellige “tude” at drikke af - alle helt tætte. Hurtig levering.

9 de julho de 2026

Hej Lotte,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🤩

Super service!

Der var lidt knas med ét af de tre låg på en af flaskerne, så jeg skrev til dem. Mere eller mindre med det samme var der svar og til ud om ombytning, så super dejlig service, og det er ikke sidste gang jeg køber en flaske ved jer b

13 de julho de 2026

Hej Michael,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙌🏻

Gode drikkedunke

Gode drikkedunke, og rigtig god service.
Vi havde et låg der gik i stykker. Jeg skrev til dem, og fik svar samme dag. De har sendt et nyt låg.

Hej Julie,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🤩

Mhv Jonas

Den perfekte vandflaske

Jeg har nu for 2. Gang bestilt 2 flasker hos Nordic Drop. Kvaliteten er virkelig god og det er den perfekte vandflaske. Den er nem at rengøre og du kan bare kyle den i opperen. Jeg har købt 2 mere for så har vi både hjemme og i vores campingvogn. Jeg er fan!

Hej Susanne,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🤩!

En helt fantastisk drikkedunk

En helt fantastisk drikkedunk, som holder vand iskoldt hele dagen!
Imponerende kundeservice! Et af lågene var gået i stykker, vi fik svar indenfor et par timer, og de sendte nye låg med det samme.
Kan varmt anbefale Nordic drop

Hej Pernille,

Tusnd tak for den flotte anmeldelse 🙌🏻❤️

Geniale drikkedunke

Super gode drikkedunke. Vi har aldrig rigtig kunne finde en god holdbar drikkedunk til vores datter, men den her holder. Den er nem at åbne for børn og holder til at blive tabt igen og igen. Vi er blevet så glade for dem, at alle i familien nu har hver sin. Når man bestiller kommer leveringen hurtigt 👍

10 de julho de 2026

Hej Jeanette,

Tusind tak for den flotte anmeldelse ☀️🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi modtog 5 flotte drikkedunke kort…

Vi modtog 5 flotte drikkedunke kort efter bestilling. Det ene låg drillede lidt men der blev med det samme sendt et nyt afsted. Lækre produkter med god service!

10 de julho de 2026

Hej Julie,

Tusind tak for den flotte anmeldelse ☀️🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig en god drikkedunk!

Virkelig en god drikkedunk som kan holde til lidt af hvert.

9 de julho de 2026

Hej Emma,

Tusind tak for den flotte anmeldelse ☀️

Nordic Drop

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais