Fantastisk holdbar og funktionel drikkedunk. Har handlet x flere hos Nordic Drop. Altid hurtig service og levering. God og venlig kontakt med kundeservice, hvor der var sket en fejl med pakken, som b... Ver mais
A empresa respondeu
Så nöjd med flaskan jag beställt från Nordic drop att jag beställde en till. Flaskan levde verkligen upp till förväntningarna, det bästa var att den är enkel att lägga i is i som dessutom håller sig i... Ver mais
Drikkedunken hele husstanden ikke kan leve uden. Vi har hver vores som vi bruger flittigt til hverdag, ferier, udflugter mv. De holder vandet koldt længe og holder tætte, hvilket bare er dejligt at... Ver mais
A empresa respondeu
Super kundeservice! Mit 2-årige barnebarn fik en drikkedunk i fødselsdagsgave i marts og har haft den med hver dag i vuggestuen siden da. Desværre mistede den først silicone-bunden, som ikke kun... Ver mais
Escrito pela empresa
At Nordic Drop, we believe that small everyday choices can make a big difference. Our mission is to make it easier to choose high-quality reusable water bottles and travel mugs, helping reduce single-use plastic without compromising on design, durability, or functionality.
We design stylish, long-lasting products made from premium stainless steel for people with active lifestyles. Whether you're at work, the gym, university, or on the go, our products are built to keep your drinks cold for up to 24 hours and hot for up to 12 hours.
Our collection includes reusable water bottles for adults and children, as well as insulated travel mugs in a wide range of colours and designs. Many of our bottles come with multiple lid options, allowing you to choose the one that best fits your daily routine.
We believe a great customer experience goes far beyond the product itself. That's why we focus on fast delivery, friendly customer service, and products we're proud to use ourselves.
We continuously listen to customer feedback and use it to improve both our products and the overall shopping experience.
We're incredibly grateful for every Trustpilot review—both positive and constructive. Your feedback helps us grow and ensures we continue to provide the quality and service our customers deserve.
Thank you for choosing Nordic Drop.
We hope our products become a trusted part of your everyday life for years to come.
Lyongade 17a, 2300, Copenhagen, Dinamarca

Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Virkelig gode flasker som holder vandet koldt i mange timer og som holder tæt i en skoletaske.
Og ikke mindst en virkelig god kundeservice! Havde en flaske som efter kort tids brug viste sig at have en defekt. De sendte med det samme en ny kvit og frit. Det er sgu god stil! Kommer helt sikkert til at købe alle mine fremtidige flasker her:)

Resposta da Nordicdrop
Bestilte to drikkedunke til mine børn, varer billeder samt beskrivelse stemmer overens med de modtagne produkter.

Resposta da Nordicdrop
Mest fantastiske kundeservice jeg nogensinde har oplevet. Hurtig, venlig, effektiv - største anbefalinger herfra.

Resposta da Nordicdrop
Virkelig fantastiske drikke flasker. De kan gå i opvaskeren hvilket er et must i en travl hverdag og en af de få slags som kan tåle det. De afgiver ikke smag til vandet, holder tæt og de store kommer med 3 forskellige låg. Yderligere bonus er at der medfølger et ekstra sugerør og så er de pæne og se på. Anbefaler dem til alle der spørger til valg af flasker og bestemt ikke sidste gang jeg køber ved dem.

Resposta da Nordicdrop
Super hurtig levering, og meget lækre produkter. Mit ene låg var defekt og de sendte et nyt med det samme🤩

Resposta da Nordicdrop
Jeg vil gerne slå et slag for Nordic Drop. Jeg har 2 flasker derfra, hvoraf den ene ikke holder vandet koldt i 24 timer, som lovet. Et lille pip fra mig til deres kundeservice, og straks fik jeg en ny tilsendt, uden beregning. Det er super service og min nye flaske holder fint vandet koldt som den skal. Tak til Jonas! 🥰👍🤩

Resposta da Nordicdrop
Fantastisk oplevelse og hurtigt lev.
Ifm en fejl på det ene låg, bliver der samme aften som jeg reklamere over det.sendt et erstatningslåg afsted
Det er god kundeservice!

Resposta da Nordicdrop
Virkelig god kundeservice og lækre drikkedunke, vi har nu købt dem til hele vores lille familie 😍

Resposta da Nordicdrop
Virkelig gode drikkedunke, som er nemme for vores 1 og 3 årige at bruge. Holder vandet dejlig koldt og friskt.

Resposta da Nordicdrop
De her flasker gør det bare nemmere. Perfekt med at have 3 forskellige låg, dejligt der er to sugerør med. Er virkelig glad for håndtaget når jeg træner eller går tur. God kvalitet, godt og simpelt design. Vi bruger dem også meget hjemme, så vi får drukket meget mere vand, og sætter meget færre glas i opvasken 😆 Det er også dejlig nemt med den samme type drikkedunk og flere muligheder mht låg. I LOVE IT 😆 OG fin service med god humor 🤣

Resposta da Nordicdrop
Super godt drikkedunke. Der er 3 forskellige mundstykker man kan vælge imellem, så noget for en hver smag.Stor åbning i dunken så man kan få isterninger ned i den. Dunken er pæne med flotte farver. Indholdet holder sig varmt / koldt rigtigt længe.
Kan varmt anbefales her fra

Resposta da Nordicdrop
Nem og let bestilling - vi elsker at alle dele af dunken kan komme i opvaskeren, og har nu bestilt for anden gang så børnene kan få også 👌derudover mega hurtig levering.
Mit eneste minus er at jeg bestille to dunke til mig, med sugerør, og den ene af dem vil slet ikke suge op.. Jeg har dog ikke tjekket alle pakninger som anbefalet af nordicdrop - så den er på mig, og ikke dem 😅

Resposta da Nordicdrop
Virkelig god service. Jeg købte en flaske til min datter som drillede med låget. Jeg fik hurtig tilsendt en ny som virker fantastisk. Den holder vandet godt hele dagen.

Resposta da Nordicdrop
Nem og overskuelig hjemmeside!
Virkelig fantastiske drikkedunke!
Elsker at man kan købe ekstra dele til dem!

Resposta da Nordicdrop
Super produkter og super service fra bestilling til modtagelse 🤩🙌🏼

Resposta da Nordicdrop
Har bestilt to gange hos Nordic Drop - er helt vild fan af jeres sjove mails når ordren er lagt. Flotte drikke dunke med to sugerør, børste til at gøre dem rene indeni, 3 dejlige låg, løsning for enhver smag. Alt kan gå i opvaskeren. Kan kun anbefale Nordic Drop

Resposta da Nordicdrop
Holder vandet kold og er tæt. Praktisk til børn

Resposta da Nordicdrop
Hurtig levering, lækker vandflaske som holder koldt længe, måtte ind og bestille en mere til mig selv, fordi min mand var så glad for sin. Godt leveringen også er okay billig ☺️

Resposta da Nordicdrop
Jeg har lige bstilt anden omgang drikke dunke så både jeg selv og mine børn har en. De er rigtig gode til at holde vandet koldt og så er de flotte samtidig. Nemt at bestille og hurtig levering

Resposta da Nordicdrop
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.