Nordicdrop Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk holdbar og funktionel drikkedunk. Har handlet x flere hos Nordic Drop. Altid hurtig service og levering. God og venlig kontakt med kundeservice, hvor der var sket en fejl med pakken, som b... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Så nöjd med flaskan jag beställt från Nordic drop att jag beställde en till. Flaskan levde verkligen upp till förväntningarna, det bästa var att den är enkel att lägga i is i som dessutom håller sig i... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Drikkedunken hele husstanden ikke kan leve uden. Vi har hver vores som vi bruger flittigt til hverdag, ferier, udflugter mv. De holder vandet koldt længe og holder tætte, hvilket bare er dejligt at... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super kundeservice! Mit 2-årige barnebarn fik en drikkedunk i fødselsdagsgave i marts og har haft den med hver dag i vuggestuen siden da. Desværre mistede den først silicone-bunden, som ikke kun... Ver mais

Informações sobre a empresa

Sobre Nordicdrop

Escrito pela empresa

About Nordic Drop

At Nordic Drop, we believe that small everyday choices can make a big difference. Our mission is to make it easier to choose high-quality reusable water bottles and travel mugs, helping reduce single-use plastic without compromising on design, durability, or functionality.

We design stylish, long-lasting products made from premium stainless steel for people with active lifestyles. Whether you're at work, the gym, university, or on the go, our products are built to keep your drinks cold for up to 24 hours and hot for up to 12 hours.

Designed for Everyday Life

Our collection includes reusable water bottles for adults and children, as well as insulated travel mugs in a wide range of colours and designs. Many of our bottles come with multiple lid options, allowing you to choose the one that best fits your daily routine.

Our Customers Come First

We believe a great customer experience goes far beyond the product itself. That's why we focus on fast delivery, friendly customer service, and products we're proud to use ourselves.

We continuously listen to customer feedback and use it to improve both our products and the overall shopping experience.

Thank You for Your Feedback

We're incredibly grateful for every Trustpilot review—both positive and constructive. Your feedback helps us grow and ensures we continue to provide the quality and service our customers deserve.

Thank you for choosing Nordic Drop.
We hope our products become a trusted part of your everyday life for years to come.

Informações de contacto

Promotion box for Nordicdrop

Nordic Drop

Designed for everyday hydration.

Excelente

TrustScore: 5 em 5

922 opiniões

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

498 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig gode flasker og kundeservice

Virkelig gode flasker som holder vandet koldt i mange timer og som holder tæt i en skoletaske.

Og ikke mindst en virkelig god kundeservice! Havde en flaske som efter kort tids brug viste sig at have en defekt. De sendte med det samme en ny kvit og frit. Det er sgu god stil! Kommer helt sikkert til at købe alle mine fremtidige flasker her:)

Hej Thea,

Tusind tak for den flotte anmeldelse ❤️🙏

God oplevelse

Bestilte to drikkedunke til mine børn, varer billeder samt beskrivelse stemmer overens med de modtagne produkter.

Hej Caroline,

Tusind tak for den flotte anmeldelse ☀️🙌🏻!

Mest fantastiske kundeservice.

Mest fantastiske kundeservice jeg nogensinde har oplevet. Hurtig, venlig, effektiv - største anbefalinger herfra.

Hej Tina,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏

Virkelig fantastiske drikke flasker

Virkelig fantastiske drikke flasker. De kan gå i opvaskeren hvilket er et must i en travl hverdag og en af de få slags som kan tåle det. De afgiver ikke smag til vandet, holder tæt og de store kommer med 3 forskellige låg. Yderligere bonus er at der medfølger et ekstra sugerør og så er de pæne og se på. Anbefaler dem til alle der spørger til valg af flasker og bestemt ikke sidste gang jeg køber ved dem.

Hej Kirstine,

Tak for den flotte anmeldelse ❤️🙏

Super hurtig levering

Super hurtig levering, og meget lækre produkter. Mit ene låg var defekt og de sendte et nyt med det samme🤩

3 de maio de 2026

Resposta da Nordicdrop

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🤩

Classificada 5 em 5 estrelas

Super produkter og super service!

Jeg vil gerne slå et slag for Nordic Drop. Jeg har 2 flasker derfra, hvoraf den ene ikke holder vandet koldt i 24 timer, som lovet. Et lille pip fra mig til deres kundeservice, og straks fik jeg en ny tilsendt, uden beregning. Det er super service og min nye flaske holder fint vandet koldt som den skal. Tak til Jonas! 🥰👍🤩

Hej Anette,

Tusind tak for den flotte anmeldelse ❤️ ☀️

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk oplevelse og hurtigt lev.

Fantastisk oplevelse og hurtigt lev.
Ifm en fejl på det ene låg, bliver der samme aften som jeg reklamere over det.sendt et erstatningslåg afsted
Det er god kundeservice!

Hej Kamilla,

Tusind tak for din flotte anmeldelse ❤️☀️

De nye yndlings drikkedunke

Virkelig gode drikkedunke, som er nemme for vores 1 og 3 årige at bruge. Holder vandet dejlig koldt og friskt.

Hej Debbie,

Tusind tak for den flotte anmeldelse ☀️🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

De her flasker gør det bare nemmere

De her flasker gør det bare nemmere. Perfekt med at have 3 forskellige låg, dejligt der er to sugerør med. Er virkelig glad for håndtaget når jeg træner eller går tur. God kvalitet, godt og simpelt design. Vi bruger dem også meget hjemme, så vi får drukket meget mere vand, og sætter meget færre glas i opvasken 😆 Det er også dejlig nemt med den samme type drikkedunk og flere muligheder mht låg. I LOVE IT 😆 OG fin service med god humor 🤣

Hej Bettina,

Tak for den flotte anmeldelse ❤️🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Super godt drikkedunke. Der er 3 forskellige mundstykker man kan vælge imellem, så noget for en hver smag.Stor åbning i dunken så man kan få isterninger ned i den. Dunken er pæne med flotte farver. Indholdet holder sig varmt / koldt rigtigt længe.
Kan varmt anbefales her fra

Hej Jan,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏

Nemt, let, hurtigt

Nem og let bestilling - vi elsker at alle dele af dunken kan komme i opvaskeren, og har nu bestilt for anden gang så børnene kan få også 👌derudover mega hurtig levering.
Mit eneste minus er at jeg bestille to dunke til mig, med sugerør, og den ene af dem vil slet ikke suge op.. Jeg har dog ikke tjekket alle pakninger som anbefalet af nordicdrop - så den er på mig, og ikke dem 😅

Hej Pernille,

Tusind tak fo den flotte anmeldelse ❤️🙏

Virkelig god service

Virkelig god service. Jeg købte en flaske til min datter som drillede med låget. Jeg fik hurtig tilsendt en ny som virker fantastisk. Den holder vandet godt hele dagen.

11 de abril de 2026

Hej Matilde,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏☀️

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside!
Virkelig fantastiske drikkedunke!
Elsker at man kan købe ekstra dele til dem!

Hej Katarina,

Tusind tak for den flotte anmeldelse ☀️🙌🏻

Classificada 5 em 5 estrelas

Super produkter og super service

Super produkter og super service fra bestilling til modtagelse 🤩🙌🏼

Hej Henrik,

Tusind tak for den flotte anmeldelse ☀️🙏

Fede drikke dunke

Har bestilt to gange hos Nordic Drop - er helt vild fan af jeres sjove mails når ordren er lagt. Flotte drikke dunke med to sugerør, børste til at gøre dem rene indeni, 3 dejlige låg, løsning for enhver smag. Alt kan gå i opvaskeren. Kan kun anbefale Nordic Drop

26 de abril de 2026

Hej Gitte,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 😘🙏

Holder koldt rigtig længe

Hurtig levering, lækker vandflaske som holder koldt længe, måtte ind og bestille en mere til mig selv, fordi min mand var så glad for sin. Godt leveringen også er okay billig ☺️

28 de abril de 2026

Hej Lena,

Tusind tak for den flotte anmeldelse ☀️

Godt produkt

Jeg har lige bstilt anden omgang drikke dunke så både jeg selv og mine børn har en. De er rigtig gode til at holde vandet koldt og så er de flotte samtidig. Nemt at bestille og hurtig levering

28 de abril de 2026

Hej Mette,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏☀️

Nordic Drop

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais