Fantastisk holdbar og funktionel drikkedunk. Har handlet x flere hos Nordic Drop. Altid hurtig service og levering. God og venlig kontakt med kundeservice, hvor der var sket en fejl med pakken, som b... Ver mais
A empresa respondeu
Drikkedunken hele husstanden ikke kan leve uden. Vi har hver vores som vi bruger flittigt til hverdag, ferier, udflugter mv. De holder vandet koldt længe og holder tætte, hvilket bare er dejligt at... Ver mais
A empresa respondeu
Super kundeservice! Mit 2-årige barnebarn fik en drikkedunk i fødselsdagsgave i marts og har haft den med hver dag i vuggestuen siden da. Desværre mistede den først silicone-bunden, som ikke kun... Ver mais
A empresa respondeu
Fik leveret drikkedunkene i forsvarlig indpakning. Flotte farver og skønt med forskellig låg alt efter indhold. Efter første tur i opvaskeren, oplevede jeg at lågene med sugerør havde vand inden... Ver mais
Escrito pela empresa
At Nordic Drop, we believe that small everyday choices can make a big difference. Our mission is to make it easier to choose high-quality reusable water bottles and travel mugs, helping reduce single-use plastic without compromising on design, durability, or functionality.
We design stylish, long-lasting products made from premium stainless steel for people with active lifestyles. Whether you're at work, the gym, university, or on the go, our products are built to keep your drinks cold for up to 24 hours and hot for up to 12 hours.
Our collection includes reusable water bottles for adults and children, as well as insulated travel mugs in a wide range of colours and designs. Many of our bottles come with multiple lid options, allowing you to choose the one that best fits your daily routine.
We believe a great customer experience goes far beyond the product itself. That's why we focus on fast delivery, friendly customer service, and products we're proud to use ourselves.
We continuously listen to customer feedback and use it to improve both our products and the overall shopping experience.
We're incredibly grateful for every Trustpilot review—both positive and constructive. Your feedback helps us grow and ensures we continue to provide the quality and service our customers deserve.
Thank you for choosing Nordic Drop.
We hope our products become a trusted part of your everyday life for years to come.
Lyongade 17a, 2300, Copenhagen, Dinamarca

Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Elsker jeres termo flasker. Især den hot pink farvede.😍 har købt 2 stykker tidligere til mig selv og en ven. Vi elsker hvor stilrene de er og de både er vandtæt og holder både på varmen og koldhed i ret lang tid.😁😍

Resposta da Nordicdrop
Fin og overskuelig hjemmesiden, bestilte en drikkedunk på 650ML. da jeg havde fået den hjem og prøvet den måtte jeg have en til i samme størrelse og en større på 950ML.hurtig levering

Resposta da Nordicdrop
Hurtig levering og super kundeservice ved behov for hjælp og reklamation :) meget tilfreds med vores nye flasker

Resposta da Nordicdrop
Flasken er god så længe vandet er koldt. Det er det desværre bare kun i maks 8 timer, selvom der på hjemmesiden står 24 timer. Super ærgeligt, når det ellers er med formålet om koldt vand i så lang tid, at den er købt. Derudover lækker den også en smule, når den har været i opvask, selvom der står, at den gerne må kommes i opvaskemaskine.

Resposta da Nordicdrop
Super lækkert produkt så har lige bestilt nr større

Resposta da Nordicdrop
Jeg har handlet hos Nordic Drop før, og har netop lige gjort det igen i forbindelse med den kommende fars dag, som ligger lige om hjørnet. Jeg købte sidste år en af deres lækre termoflasker til min datter, som dengang gik i 0. klasse. Jeg er helt vild med hendes flaske. Den er utrolig nem at rengøre og holder vandet dejlig koldt hele skoledagen. Vi har også brugt flasken til varm saft i vinters, hvilket også fungerede fremragende. Jeg har, siden jeg købte den, været ret misundelig på hendes flaske.
Eftersom det snart er fars dag, og min far træner hunde, så var der jo en oplagt mulighed for at købe en til ham også. Da min søster hørte det, ville hun også have en flaske med i bestillingen, også kunne jeg lige så godt købe en til mig selv også.
Glæder mig rigtig meget til at min pakke kommer, så jeg kan nyde sommeren med iskoldt vand i min flaske 🥰

Resposta da Nordicdrop
Bestilte først én drikkedunk - men kort efter måtte jeg bestille to mere, fordi den er så fin, så nu skal alle herhjemme have en 🤩

Resposta da Nordicdrop
Stødte på Nordic drop da jeg skulle købe en ny drikkedunk til mit ældste barn.
Et dansk brand. Det måtte jeg prøve. Jeg søgte efter en drikkedunk i stål (for jeg var træt af, at have hytten fuld af plastikflasker der hurtigt smagte varmt og dårligt, var svære at rengøre ordentlig og som sluttede tæt.
Det blev til en flaske på 650 ml (i en flot farve). Leveringen gik hurtigt og der var ren begejstring herhjemme. Der fulgte hele tre forskellige drikketutter med, to sugerør og en renser.
Den virker upåklageligt; holder koldt hele dagen og holder tæt, uanset hvordan den ligger i tasken. Nem at rengøre og er æstetisk virkelig flot.
Har netop bestilt en ny, til mit yngste barn, denne gang nummeret mindre 350 ml. Er sikker på den lever op til samme standard.
Glæder mig til, at pensionere alle de sidste gamle plastik drikkedunke.
Kæmpe anbefaling herfra. Alle pengene værd.

Resposta da Nordicdrop
Jeg bestilte en termoflaske, hvor jeg kunne betale ekstra ved en hjemmelevering
Firmaet bestilte hjemmelevering ved DAO, der “forsøgte” at levere pakken kl 03.32 i Aarhus midtby. Men naturligvis er døren låst på dette tidspunkt.
Jeg skrev til Nordic Drop, der som den naturligste ting i verden, med det samme sendte en ny pakke med GLS.
Pakken er hjemmeleveret nu. På ét tidspunkt hvor døren er låst op
Så god en oplevelse. Sikke en flot kundeservice.
DAO hørte jeg intet fra på trods af skriftlig henvendelse.

Resposta da Nordicdrop
Rigtig god produkt og nem at anvende jeg bestilte en 350 ml til min søn og 650 ml til min mand og jeg. De er så gode de drikkelåg. Det eneste var det ene låg var der en fejl på og skrev besked i går ved en 17 tiden også sende de et nyt låg kvit og frit idag. Super service og et produkt man virkelig får glæde af. Dejligt når man har en søn på 2,5 der vælter drikke dunke at man ikke har vand ud over det hele. Tak for jer Nordic drop.

Resposta da Nordicdrop
Virkelig en god service og hurtig tilbagemelding ved henvendelse

Resposta da Nordicdrop
De bedste drikkedunke jeg har haft, virker både til koldt og varmt. Har dem med på vandreture, i bilen og har købt en der kan stå på kontoret.

Resposta da Nordicdrop
Fantastisk produkt. Det har gjort at mine piger får drukket meget mere i løbet af en skoledag.
Så kan kun anbefale det herfra 🥰

Resposta da Nordicdrop
Min datters låg gik i stykker efter en tur på gulvet og de valgte at sende mig en helt ny flaske 🙌🏼

Resposta da Nordicdrop
Virker som en super fedt produkt og suveræn kundeservice!

Resposta da Nordicdrop
Fantastiske drikkedunke & helt igennem god kundeservice. 5 store stjerner jeres vej 🌟🌟🌟🌟🌟

Resposta da Nordicdrop
Super hurtig og ditto service 👏🏻 Tak til Jonas. Lækkert og funktionelt produkt 👏🏻

Resposta da Nordicdrop
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.