Åderbråcksklinikerna Göteborg - Mycket trevligt och professionellt bemötande - tfnbokning, instruktion, undersökning, förklaring, kirurgiskt utförande och postop råd - av all personal (administratör,... Ver mais
Tyckte det hela flöt på bra när jag väl kom in. Blev lite väntan för mig. Kände mig trygg och väl omhändertagen under ingreppet. Blev lovad lite vatten efter men hände en del runt omkring så det glömd... Ver mais
Idag var ja på kliniken och opererades för åderbråck. Hela upplevelsen var otrolig bra och trygg. Kirurgen Khatereh är professionell, duktig och lyhörd, kan starkt rekommendera henne. Sköterskan som... Ver mais
Här är ett förslag på ett omdöme du kan skriva på Trustpilot: Jag opererades på Åderbråckskliniken Västerås idag och är väldigt nöjd med upplevelsen. Personalen var mycket trevlig och professionell... Ver mais
Nordic Health Group offers high quality medical and surgical healthcare services through its specialised clinics. We believe it is adamant to operate within specialised areas, where we can focus on the things we are best at. For us, this is what it means when we say that Nordic Health Group is "Improving quality of life through specialised healthcare".
Drottninggatan 101, 11360, Stockholm, Suécia
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Jättefint bemötande från första mötet till allt var klart.

Resposta da Nordic Health Group
Väldigt bra bemötande av personal. Jätte duktiga.

Resposta da Nordic Health Group
Vänligt och proffsigt bemötande. Känns seriöst och genomtänkt. Bra information i alla steg.

Jättebra mottagande och resultat

Resposta da Nordic Health Group
Bra personal. Omhändertagande, såg till att man kände sig trygg. Allt ifrån reception till läkare och sköterskor.

Resposta da Nordic Health Group
Trevligt bemötande och proffsigt utförande!!
Kan verkligen rekommendera denna klinik!

Resposta da Nordic Health Group
Proffsigt bemötande. Läkaren och sjuksköterskan visste vad de gjorde. Jag kände mig trygg genom hela ingreppet.

Resposta da Nordic Health Group
Trevligt bemötande.Lugn o kunnig personal. Kände mig sedd o de var intresserade av hur jag mådde osv
Att det kändes bra för mig

Resposta da Nordic Health Group
Väldigt bra och proffsigt bemötande. Man kände sig trygg under hela vistelse.

Resposta da Nordic Health Group
Här är ett förslag på ett omdöme du kan skriva på Trustpilot:
Jag opererades på Åderbråckskliniken Västerås idag och är väldigt nöjd med upplevelsen. Personalen var mycket trevlig och professionell från början till slut. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen under hela processen. Allt hanterades smidigt och jag är tacksam för den fina vården. Rekommenderar kliniken och dess läkare samt sjuksköterska starkt! /Vedo

Förtroendeingivande och omtänksam personal

Resposta da Nordic Health Group
Jättebra bemötande, snabb tid och duktigt team på plats :) Rekommenderas varmt!

Resposta da Nordic Health Group
Trevlig och omhändertagande personal som skapar trygghet i behandlingssituationen.

Fantastisk personal.Bra bemötande.

Resposta da Nordic Health Group
Snabb och proffsig hjälp. Trevlig personal

Resposta da Nordic Health Group
Jag är så nöjd resultatet blev över förväntan att det dessutom är supertrevlig personal som är så proffsig gör att jag jag varmt rekommenderar Åderbråcksklinikerna.

Resposta da Nordic Health Group
Från första början kände jag mig mycket väl omhändertagen. Duktiga, proffsiga och vänliga var alla jag mötte. Ger Åderbråckskliniken i Göteborg högsta betyg.