Åderbråcksklinikerna Göteborg - Mycket trevligt och professionellt bemötande - tfnbokning, instruktion, undersökning, förklaring, kirurgiskt utförande och postop råd - av all personal (administratör,... Ver mais
Tyckte det hela flöt på bra när jag väl kom in. Blev lite väntan för mig. Kände mig trygg och väl omhändertagen under ingreppet. Blev lovad lite vatten efter men hände en del runt omkring så det glömd... Ver mais
Idag var ja på kliniken och opererades för åderbråck. Hela upplevelsen var otrolig bra och trygg. Kirurgen Khatereh är professionell, duktig och lyhörd, kan starkt rekommendera henne. Sköterskan som... Ver mais
Här är ett förslag på ett omdöme du kan skriva på Trustpilot: Jag opererades på Åderbråckskliniken Västerås idag och är väldigt nöjd med upplevelsen. Personalen var mycket trevlig och professionell... Ver mais
Nordic Health Group offers high quality medical and surgical healthcare services through its specialised clinics. We believe it is adamant to operate within specialised areas, where we can focus on the things we are best at. For us, this is what it means when we say that Nordic Health Group is "Improving quality of life through specialised healthcare".
Drottninggatan 101, 11360, Stockholm, Suécia
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Mycket trevligt och proffesionellt bemötande under hela processen. Jag fick snabb hjälp och de var måna om att slutresultatet skulle bli bra. Rekommenderar!

Resposta da Nordic Health Group
Väldigt vänligt och trevligt bemötande. Kände mig väl omhändertagen och fick bra information under hela tiden behandlingen pågick.

Resposta da Nordic Health Group
Tyckte det hela flöt på bra när jag väl kom in. Blev lite väntan för mig. Kände mig trygg och väl omhändertagen under ingreppet. Blev lovad lite vatten efter men hände en del runt omkring så det glömdes bort.

Världens trevligaste personal!
Rekommenderas starkt.
Tack för all hjälp!

Resposta da Nordic Health Group
Trevlig och kunnig personal. Ger ett seriöst intryck både kliniken och personalen. Jag kommer definitivt att gå tillbaka om ytterligare behandling behövs. :)

Resposta da Nordic Health Group
Bra kontakt och information innan besöket. Supertrevlig och kunnig personal, från sköterskan i receptionen till övriga sköterskor och läkare.

Resposta da Nordic Health Group
Allt var bra från första kontakten till operationen. Proffesionellt omhändertagande och trevligt bemötande av alla inblandade.

Resposta da Nordic Health Group
Trevlig och kompetent personal, kan varmt rekommenderas!

Resposta da Nordic Health Group
Grymt bra bemötande och genomfört i grepp - i trygga händer och professionellt genomförande - supernöjd

Resposta da Nordic Health Group
Väldigt trevlig och tillmötesgående personal, dom svarar på alla konstiga frågor man har och tog sig tid att förklara så man förstår. Jag fick en positiv upplevelse som jag varmt kan rekommendera

Resposta da Nordic Health Group
Jag är väldigt nöjd med operationen. Så professionell, organiserad, vänlig och omtänksam.

Resposta da Nordic Health Group
Jag nappade på en annons på Fb och gick på en konsultation. Kändes väldigt proffsigt och vänligt så jag bestämde mig för att boka en tid. Jag hade inte jättesvåra åderbråck. Operationen tog en timma. Kände mig helt trygg och omhändertagen. Kan varmt rekommendera.

Resposta da Nordic Health Group
Det uppstod inga negativa situationer under min vistelse på sjukhuset. Läkarna och sjuksköterskorna tog mycket väl hand om mig.Jag rekommenderar kliniken. De är vönliga och hjälpsamma.