Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

En fornøjelse at modtage planter fra Nordic Plant. De kom frem rigtig flotte, uden skader på nogle af planterne + forsendelsen var helt i top. Med min ordre skete der en dobbelt betaling, der var e... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har bestilt flere gange uden problemer. Pakkerne er pakket forsvarligt og sidst var der også en gratis heatpack med grundet det ustabile vejr. Samtlige planter jeg har modtaget har været i s... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fine planter jeg har fået leveret! God kundeservice og dejlig hurtig levering. Første gang jeg køber planter over nettet, så var spændt på levering med post, men planterne var pakket rigtig fint... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Viveiro de plantas

Escrito pela empresa

Nordic Plant er en dansk online konceptshop, som leverer planter til hele Danmark - både til den private forbruger, men samtidig også til virksomheder. Nordic Planter bestræber sig på, at have et sortiement, som differentierer sig fra konkurrenterne i forhold til sjældenhed, kvalitet og pris.

Informações de contacto

2 estrelas
1 estrela

Super lækre planter!

Super lækre planter!
Det var mit første online plante køb så var lidt nærvæs, men de kom enormt godt indpakket og med varme pose. Planterne havde stort set ingen skrammer fået.
Ikke sidste gang jeg bestiller 👌👌

14 de maio de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Quick email replies, amazing packaging - great experience!

I recently ordered two plants from Nordic Plant, and I had a great experience.

Right after ordering, I contacted the business to request that they'd additional info to my delivery information, and Nordic Plant replied very quickly and added the information to the order. My order arrived the next day in pristine condition and very protective packaging. I'd definitely recommend Nordic Plant, I'm really impressed.

11 de maio de 2022

Super tilfreds

Super tilfreds med leveringstid, super god indpakning af planter og de modtagne planter, samt ovenikøbet at få en lækker stofpose med. Ville klart handle der igen 👌

25 de abril de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god service og kvalitet

Med min ordre skete der en dobbelt betaling, der var en fejl fra bankens side. Dette blev dog løst i løbet af få timer, grundet den fantastiske kundeservice fra Nordic Plant.
Jeg kan varmt anbefale at købe planter her fra.

21 de abril de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har bestilt flere gange uden…

Jeg har bestilt flere gange uden problemer.

Samtlige planter jeg har modtaget har været i super smuk form og oftest i gang med at skyde nye blade. Den ene gang der var en mindre bemærkning blev jeg mødt med åbne arme og god kundeservice.

14 de abril de 2022
Classificada 3 em 5 estrelas

Skuffet over plantens udseende ift. prisen

Efter at have set de mange fine anmeldelser herinde, så jeg ekstremt meget frem til at modtage min første bestilling herfra.

Må dog sige at jeg blev ret skuffet, da min bestilte plante til 299 ankom med gule og brune kanter, huller og skader på alle bladene og generelt ikke så ud til at være ved særligt godt helbred.
Så var 299 pludseligt ret dyrt for en ikke særligt flot eller sund plante :(
Et enkelt blad med skader - fint. Men alle bladene var beskadigede og grimme.

Kontaktede selvfølgelig butikken, som skrev at netop denne plante er krævende og at det er svært at undgå de grimme kanter, men jeg har tidligere købt samme plante andetsteds, hvor den var supersund uden gule og brune kanter, så jeg synes ikke at det er ok at sende en plante afsted i så ringe forfatning, når man tager prisen på 299 i betragtning og er en professionel planteshop. Så skal man altså være skarpere på sin plantepleje, så man kan levere de flotte planter, man viser i sin webshop.

Fik mulighed for enten at returnere planten eller få en prisreduktion på 40%, hvilket jeg sagde ja til (vi bor et godt stykke fra Århus, ellers havde jeg nok returneret) og kundeservicen var rigtigt fin og behagelig 💫

Ville gerne handle her igen, men realistisk set kommer jeg nok til at benytte mig af andre shops i fremtiden, da jeg ikke vil risikere at modtage en usund, grim plante igen - desværre!

5 stjerner for kundeservice, men selve varen får ikke mere end 2 stjerner.

5 de abril de 2022

Hej,

Tusind tak for din dybdegående anmeldelse.

Vi vil have et større fokus på, at de planter, vi sender ud er af en vis standard, og det har det ikke været i dette tilfælde, og det er min fejl.

Jeg er dog glad for, at vi sammen fandt en løsning samt at du er tilfreds med vores kundeservice.

UG hele vejen.

Her kan kun gives et UG flot betjening og service.

31 de março de 2022

Hej Helle,

Det er rigtig dejligt at høre.

God dag,

Kan anbefales

Jeg skriver en anmeldelse måske en gang om året, og denne gang går den til Nordic Plant. Jeg har i dag modtaget super flotte, sunde planter, som var forsvarligt pakket ind. Forsendelsen var tillige rigtig hurtig. De har mine varmeste anbefalinger :)

22 de março de 2022

Hej Tina,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at vi var de heldige "vindere" i år ;-)

Jeg er glad for, at du er tilfreds med både planterne, indpakningen samt forsendelsen. Vi bestræber os meget på, at dette skal være i top.

Flotte planer

Flotte planer - god service

Ab

20 de março de 2022

Hej Mikkel,

Tak for din gode anmeldelse.

Jeg er glad for, at du kan lide vores planter og service.

Jeg ved dog ikke, hvad du mener med "ab", men det gør ikke spor :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har handlet hos jer et par gange

Jeg har handlet hos jer et par gange, og har været super tilfreds. Fine planter og forsvarlig indpakning og forsendelse. Tak:)

19 de março de 2022

Hej Lonnie,

Tak for din anmeldelse!

Dejligt at se dig gentagne gange i vores ordrebog :-)

Vi er glade for, at du er tilfreds med vores koncept.

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig kvalitet, døende dark form efter en måned

Jeg har bestilt herfra to gange men efter en måned begyndte min scindapsus treubii dark form at tabe balde, jeg tog den ud af potten og rødderne var rådnet væk i sådan en grad at det ikke kunne være sket på den korte tid jeg havde haft den, ingen raske rødder tilbage. Jeg håber at kunne redde en stikling.
Jeg tog min scindapsus treubii moonlight ud af dens potte for at se om den havde samme problem, den havde raske rødder men var plantet i en ekstrem hård ca 3 cm bred plug ned i en større potte, jeg blev nød til at skære pluggen af for at få rødderne fri og omplante planten! Det er ekstrem dårlig kvalitet til de penge, en rådden plante og en der ville være død hvis ikke jeg havde omplantet den? Ikke i orden.

18 de março de 2022

Hej Maja,

Tak for en god korrespondance på mail.

I forhold til, hvordan planterne bliver pottet i plastiskpotterne, så er det sådan, at vi får dem hjem fra vores gartnere, og de kan fint holde sig i de potter - dem vi har på lager trives helt fint, og det gør de også ved gartnerne.

Personligt vil jeg altid foretrække at omplante planterne fra deres plastikpotter, så man er helt sikker på, at planten trives bedst muligt.

Jeg er dog glad for, at du var tilfreds med refunderingen af planten.

Classificada 3 em 5 estrelas

Plads til forbedringer

Jeg har valgt,at annullere min ordre i denne omgang, men har kommunikeret frem og tilbage med Jonas på mail, har modtaget en rabatkode, og en undskyldning, så jeg har ændret til tre stjerner i denne omgang, fordi at jeg stadig synes, at der plads til forbedringer.

Det er ikke helt rigtigt, at du venter på mit på
svar, hvis du kigger på mit svar d. 15/2 til dit spørgsmål om den etablerede monstera variegata, er den første linie: "ja tak, det vil jeg gerne" i min mail.

Jeg bestilte 3 stiklinger, ordren kom, de var godt pakket og så fine ud, der var bare kun to, og det var den forkerte plante...
Jeg sendte straks en mail, fik hurtigt svar, og vi fik lavet en ny aftale.
Der er nu gået en måned, og jeg har kontaktet jer et par gange yderligere, og jeg får fint og, høfligt svar, hver gang, der sker bare ikke noget, jeg har stadig ikke modtaget nogle stiklinger, eller eventuelle erstatningplanter, men pengene er væk.
Og lige nu er jeg egentlig bare super irriteret.
Så derfor 2 stjerner...

18 de fevereiro de 2022

Hej Anja,

Jeg er ked af din oplevelse har været dårlig ved os, og jeg forstår dig godt.

Det er simpelthen en fejl fra vores side af, og det er vi meget kede af.

Jeg har tilbudt dig en komplet plante i stedet for blot stiklinge, men afventer fortsat svar fra dig.
OPDATERET:
Jeg havde fået svar. Jeg havde blot kigget forkert.

Jeg håber at høre fra dig hurtigst muligt, så du kan modtage din plante og vi kan få lukket sagen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Lynhurtig levering - planter i perfekt stand

Lynhurtig levering af tre planter, der alle var i perfekt stand, da vi fik dem. Super god service og smukke planter. Det er helt sikkert ikke sidste gang at vi bestiller fra Nordicplant! :-)

18 de fevereiro de 2022

Hej Anders,

Tak for din fine anmeldelse.

Jeg glæder mig til at pakke din næste ordre ;-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er meget tilfreds med kvaliteten af…

Jeg er meget tilfreds med kvaliteten af min nyt plante🍀🍀🍀🍀❣❣🥰 Den er store og flot. Jeg er en glæde kunder og vil gerne bestille flere planter hos jer.
Tusind tak
Den var rigtig hurtigt og professionelle oplevelse 👌
Marta

17 de fevereiro de 2022

Hej Marta,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det gør os rigtig glade, at du er tilfreds med din oplevelse hos os.

Jeg glæder mig til at pakke din næste ordre ;-)

Jonas Hallund Andersen

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais