Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Hej. Jag har provat mycket inom kosttillskottsbranchen och är numera tveksam då de goda resultaten har uteblivit. Vid dagens samtal med Ella var jag, till en början, avvaktande. Men på grund av E... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Det var inte något av värde för mig som behöver extra starka tabletter. Dessa är säkert bra för dom som är friska och bara vill ha lite för att stärka kroppen. Inte för sjuka som är ordinerade mycket... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Blev uppringd och erbjuden ett gratis provpaket med omega3, ska betala frakt 89kr, erbjöds abonnemang för 189kr/mån. När jag fick provpaketet jämförde jag med Biosalma som vi har hemma. Deras kapslar... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de comida saudável

Vi på nordic PLUS arbetar för din hälsa! Vi strävar efter att förbättra folks hälsa runt om i Sverige. Vi har tillhandahåller högkvalitativ hälskost med naturliga ingredienser som har bevisad positiv effekt. Läs mer på www.nordicplus.nu.

Informações de contacto

2,5

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

550 opiniões

Respondeu a 98% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

VARNING för mycket oseriöst företag.

VARNING för mycket oseriöst företag.
Företaget har satt i system att fakturan har passerat förfallodatum när den kommer till brevlådan.
Detta för att kunna skicka påminnelseavgift på 60 kr och sedan inkassoavgift på ytterligare 180 kr.
Har nu fått ett antal fakturor där de flesta passerat förfallodatumet.
Idag, 25/5, kom en så kallad ’fakturaöversikt’ som är daterad 12.05.2026 (13 dgr gammal)
där det anges att det finns en skuld på 180 kr och att ni överväger skicka ärendet till kronofogdmyndigheten för vidare hantering. Den syftar på en faktura som kom
i fredags 22/5 och som hade förfallodatum 14/5. Detta är bara ett scenario av många.
Men jag antar att du ’Torbjörn’ alias Rickard Alf & Kristoffer har en förklaring på detta också som du/ni brukar ha på omdömen. Typ att brevbäraren är dysfunktionell eller gått ut i strejk eller vad du kommer att svara, men där har du fel. Övriga brev vi får är typ 3-5 dagar gamla när vi får de och de delas ut av samma brevbärare.
Du kommer även uppmana att kontakta kundsupporten, men det har vi också provat
angående tidigare fakturor som passerat förfallodatumet (Detta var för nära 2-3 månader sedan). Där väntar vi fortfarande på svar.
Vi kommer givetvis att regga detta till konsumentverket så även de blir informerade om detta.

/Nong

25 de maio de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

De fullständigt lurar folk på pengar

De fullständigt lurar folk på pengar. Får äldre att påbörja ett abonnemang, som min mor, sedan går de inte att få tag i om man skulle vilja avsluta. Men skicka fakturor är de bra på. Och snabba med påminnelser och betalningsanmärkningar. Omöjliga att nå på telefon. Bli inte kund hos dessa. Bara bluff och båg och ett sätt att lura äldre på 1000-tals kronor.

25 de maio de 2026

Vänlighet

Vänlig kundservice och snabb leverans

14 de maio de 2026

Hej Birgitta,

Kul att höra att du är nöjd med både vår service och leveranser.
Hoppas att din valda produkt hos oss gör susen för dig!

Ha en trevlig helg!

Classificada 1 em 5 estrelas

Ett dåligt tips från nordic Plus

Tips från nordic Plus för att slippa krav och leveranser är att kontakta kundtjänst. Min huvudman har skickat brev till företaget och ringt många gånger till kundtjänst utan att få svar vare sig på brev eller telefon. Alla krav och leveranser bestrids och ni kommer inte att få betalt hur länge ni än håller på med att skicka krav. Mitt råd är att : KÖP INGENTING FRÅN DETTA FÖRETAG!
Mats Gustafsson

19 de maio de 2026

Hej Mats,

Vi besvarar alla kunder som kontaktar oss med tydlig information på alla frågor/funderingar som uppstår.

Du är inte ombud för någon kund hos oss, och vi kan därför inte placera er bestridan mot aktuell kundbild.

Alla beställningar görs på ett korrekt och accepterat sätt utav varje kund. Leveranser som utgått ska betalas, vilket inte är konstigt alls.

Det hör till det normala att betala för varor man beställt kan jag tycka.

Ha en bra onsdag!

Classificada 1 em 5 estrelas

Vidrigt företag som lurar äldre…

Vidrigt företag som lurar äldre människor.

16 de maio de 2026

Hej Johan,

Vi beklagar att du har den uppfattningen om oss och skriver så som du gör. Det är inte snyggt av dig att skriva sådana anklagelser riktade mot oss offentligt.

Vi vill förtydliga att alla som beställt någon vara ifrån oss har accepterade och korrekta avtal. Alla är välkomna att beställa våra hälsokostprodukter så länge man fyllt 18 år.

Ha en fin dag!

Trevlig

Trevlig person som uttrycker sig bra

13 de maio de 2026

Hej Britt-Marie,

Vi tackar storligen för ert positiva omdöme.

Vi hoppas att du blir lika nöjd med din valda produkt, som bemötandet från vår representant.

Trevlig helg!

Jobbig upplevelse med dom

Jobbig upplevelse med dom

23 de abril de 2026

Hej Gerd,

Har du möjlighet att förtydliga vad du upplevde som jobbigt?

Vi vill gärna ha feedback på vad du upplevde negativt så att vi kan förbättra er kundupplevelse framöver.

Inkom till vår kundservice så hjälper vi er vidare.

Ha en bra dag!

…magnesium

Det var inte något av värde för mig som behöver extra starka tabletter. Dessa är säkert bra för dom som är friska och bara vill ha lite för att stärka kroppen. Inte för sjuka som är ordinerade mycket högre dos.

12 de maio de 2026

Hej Gun,

Våran magnesium innehåller en rekommenderad daglig dos som ej bör överskridas.

Det är inget som ska ersätta en varierad kost och hälsosam livsstil, det hjälper dock till på traven.

Vi har andra produkter i vårat sortiment också. Du är varmt välkommen åter i framtiden om det skulle vara så.

Ha en fortsatt fin dag!

Classificada 1 em 5 estrelas

Varning för Nordic plus!!!

Akta er för detta bolag! De lurar gamla och det är helt omöjligt att stoppa leveranser. Trotts att vi har sagt upp två gånger per telefon och bett om bekräftelse på uppsägning via Mail kommer det ingenting. Idag fick jag reda på att det 5 st utskick jag varje leverans det är med andra ord 5 leveranser minst två varje order. Jag har väntat i 40 min varje gång jag ringer! De är anmälda till ARN och jag hoppas att de får anmärkningar. Återigen för tredje gången sa jag upp idag utan att någon bekräftelse. Usch akta er!!!!

11 de maio de 2026

Hej Kanda,

Vi vill säga ifrån när du skriver saker som inte har någonting med fakta att göra och rent kränkande påståenden.

Alla som köper våra produkter ingår ett avtal helt enligt lag och väldokumenterat förfarande. Alla kunder har accepterade och korrekta avtal.

Vid kontakt med vår kundtjänst så får man snabbt och rakt svar på sina frågor. Vid uppsägning av sin prenumeration så beror det på vilket avtal man ingått samt ångerrätt, uppsägningstid.

Vår kundservice har öppet helgfria måndagar–torsdagar mellan kl. 13.30–15.30. Samtliga som väntar kvar i telefonkön under våra öppettider får alltid hjälp av första tillgängliga handläggare, även om samtalet besvaras efter växelns ordinarie stängningstid.

Vi har valt dessa telefontider för att kunna erbjuda god tillgänglighet flera dagar i veckan samt säkerställa att varje ärende får den tid och hjälp som behövs.

Det går även bra att kontakta oss via mejl eller brev om det passar bättre.

Vi kan inte finna någon kund som heter Kanda Kader hos oss. Vi uppskattar att omdömen skrivna här baseras på en verklig kundupplevelse, eller någon som varit i kontakt med oss.

Är du i kontakt med oss för annan person, så behöver vi först godkänna er som ombud. Detta kan göras via vår fullmaktsblankett, eller lämnas muntligen av kunden i kontakt med vår kundtjänst.

Trevlig tisdag!

Classificada 1 em 5 estrelas

Fått slutbetalningskrav på faktura som…

Fått slutbetalningskrav på faktura som betalats försent Dom påstår att jag fått påminnelse vilket jag ej fått Men jag måste bevisa detta Hur gör man det Verkar göra sig svåråtkomliga Får stå i kö 45 min och mer Otrevliga i kundtjänsten

7 de maio de 2026

Hej Jan,

Hör av dig till vår kundservice för hjälp med fakturor.

Det låter inte alls som vår kundservice du beskriver. Vi svarar alltid snabbt och trevligt. Jag tackar för er feedback och kommer se till att vi ser över allt i ert ärende med största noggrannhet.

Önskar en trevlig helg!

Classificada 1 em 5 estrelas

respektera en uppsägning ska väl vara normalt,varför inte göra det?

uppsagt min prenumeration otal ggr.utan respons,istället fått påminnelser om obetalda fakturor som är betalda

6 de janeiro de 2026

Hej Roland,

Självklart respekterar vi er uppsägning. Har du kontaktat oss för detta så har du fått ett svar när uppsägning kan ske tidigast.

När uppsägning kan ske beror på vilket avtal du tecknat, samt ångerrätt och uppsägningstid.

Har du erhållit påminnelseavgift så beror det på saknad betalning, eller att förfallodatumet passerat när er betalning bokförts.

Hör av dig till vår kundservice för vidare assistans.

Trevlig onsdag!

Classificada 4 em 5 estrelas

Klara uppgifter

29 de abril de 2026

Hej Bengt Andreas,

Vi tackar och bockar för ditt positiva omdöme!
Vi hoppas att du fortsätter att vara lika nöjd med oss framöver.

Trevlig valborg!

Classificada 5 em 5 estrelas

Niklas var super trevlig att prata med…

Niklas var super trevlig att prata med och väldigt informativ. Härlig kille!

29 de abril de 2026

Hej Linnea,

Stort tack för ditt omdöme!
Vi är glada att höra att er kundupplevelse med vår representant vår så positiv och bra. Vi kan inte annat än att instämma i det du skriver.

Hoppas du blir nöjd med dina produkter som du valt från oss.

Trevlig valborg!

Classificada 1 em 5 estrelas

Detta är ett sjuhelsikes vidrigt…

Detta är ett sjuhelsikes vidrigt företag. Nordic Plus+ har samma personal och sitter i samma byggnad som Sun Health. Dessa två bolag är riktiga SCAM bolag som borde stängas ned och ägarna få näringsförbud. Klart fall för ARN och Råd & Rön Svartlistade företag. Deras räkningar ser nästintill identiska, kommer samtidigt, stämplar ser exakt lika ut på breven och stämplade på samma dag bara att det är två olika kvinnor som skriver adressen på breven. Andra vitamin företag accepterar och lyssnar på en när man förklarar att föräldrarna ligger på sjukhus. Dessa två företag har noggrant gjort det så krångligt att gå ur medlemskapet. Huvudman ska signera, represanten ska signera och 2 vittnen skall signera (Sun Health kräver inte att 2 vittnen ska signera). Detta skall göras och skickas in inom 10 dagar efter man har efterfrågat om fullmakten annars blir den ogiltig. Deras krav är helt orimliga och reglerna säger egentligen att de kan neka en fullmakt om de känner för det, så tyder man deras regler.

10 de abril de 2026

Hej Daniel,

Först och främst så kommer vi inte besvara rena rama oförskämdheter, samt sådant som har med andra företag än oss att göra.

Vid händelse av sjukdom, så lyssnar vi självklart på detta och lägger högsta prioritet på att hjälpa till så smidigt som möjligt.

Vi kan behöva få in ett intyg från sjukvården som styrker detta ifall fullmakt saknas eller ej kan lämnas in skriftligt eller muntligt. Detta är inget krav men kan behövas om ett avslut ska ske i förtid eller att fullmakt saknas att företräda personen i fråga.

Det är väldigt enkelt att komma i kontakt med oss och få personligt assistans. Vi informerar klart och tydligt vad som behövs i specifikt ärende.

Mitt råd blir att göra detta om något fortfarande är oklart.

//Torbjörn för nordic PLUS

Classificada 5 em 5 estrelas

Det är inget konstigt jag beställde…

Det är inget konstigt jag beställde Omega 3 mycket bra för mig som är äldre man blir mycket piggare.Mycket trevlig försäljare också.

17 de abril de 2026

Hej Anne-Marie,

Stor tack för ditt omdöme!
Vi hoppas att du blir lika nöjd med dina Omega 3.

Vi ska hälsa vår representant dina fina ord.

Ha en bra måndag!

Varning för upplägg med…

Varning för upplägg med avbeställningskostnader och extraavgifter som enligt min mening väcker frågor om skälighet enligt konsumentköplagen och avtalsvillkorslagen.
Som konsument bör man vara medveten om att allmänna villkor inte får ge företaget större rätt än lagen tillåter.

3 de abril de 2026

Hej Pontus,

Vi tar inte ut några extraavgifter. Avtalen är tydliga och minsta totalkostnad för abonnemanget har godkänts av varje kund.

Vi är stolta över att följa konsumentköplagen och det är inte många företag som gör detta till punkt och pricka som vi gör.

Vi erbjuder alla konsumenter att avbeställa kommande leveranser vid bindande avtal. Detta helt enligt Konsumentköplagen 7 kap. §3.

Hoppas detta var ett tydligt svar. Om inte är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice för vidare assistans.

Trevlig onsdag!

Classificada 1 em 5 estrelas

VARNING- Går ej att avsluta abonnemang

Slutar. helt att svara när man vill säga upp abonnemanget. Otroligt oseriösa och ovilliga att hjälpa till när du behöver nåt. Vid försäljning då är det en helt annan femma! BLUFFFÖRETAG!

14 de abril de 2026

Hej COCCO C,

Vi besvarar alla som kontaktar vår kundservice. Man kan ringa, skicka e-post eller brev. Enkla kontaktvägar som uppskattas av våra kunder.

Vi vill säga ifrån när du kommer med anklagelser som är allvarliga. Detta tolereras inte och bemötandet är viktigt i kontakt med andra medmänniskor.

Hör gärna av dig till vår kundservice om någonting fortsatt är oklart, så får du hjälp och svar på dina frågor.

Ha en riktigt fin dag!

Handla inte!

Skickar mer fast det är uppsagt 🤬
Har fått bekräftelse på uppsägningen ändå skickas det mer och mer samt nya fakturor. Svarar aldrig i telefon. Konstigt att ni dessutom är registrerade som ett städbolag i Sollebrunn. Jag har upplevt detta och är inte falska anklagelser. Ni har 196 anmälningar på er och är under utredning. Kanske inte konstigt att man tar ton.
Ha en trevlig dag!

13 de abril de 2026

Hej Anna,

Vi uppskattar inte er ton i detta meddelande samt falska anklagelser du far med.

När du kontaktar vår kundservice för att säga upp en prenumeration så får du ett rakt besked om när uppsägningen träder i kraft. Detta beror såklart på vad för slags prenumeration du tecknat. Bindningstid eller inte samt uppsägningstiden.

Hoppas detta svar var tydligt nog.

Nytt svar efter uppdaterat omdöme från Anna:

Hej igen Anna,

Nu har du ju tagit bort hela meddelandet jag svarade på och skrivit nytt.
Vad bra att du fått bekräftelse på uppsägningen. I bekräftelsen står det hur många leveranser du har kvar i din prenumeration.

Vi svarar alla som ringer in till vår kundservice. Kötiden varierar som det gör hos alla företag. 100% av alla som ringer in besvaras, vilket är det viktigaste.

Vet inte vad du menar med städföretag i Sollebrunn, men det låter som något helt annat än det vi håller på med. De flesta av våra kunder är nöjda med våra produkter och abonnemang. Vi har inga problem att bemöta kritik och feedback från våra kunder, dock inkommer det mängder av meddelanden här som är från personer som aldrig varit i kontakt med oss. Vi tycker det är synd och markerar såklart mot falska anklagelser och otrevlig ton.

Hoppas detta var tydligt svar nog.

//Torbjörn med onsdagsfeeling!

Ha en bra dag!
//Torbjörn

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.