De fullständigt lurar folk på pengar. Får äldre att påbörja ett abonnemang, som min mor, sedan går de inte att få tag i om man skulle vilja avsluta. Men skicka fakturor är de bra på. Och snabba med på... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Hej. Jag har provat mycket inom kosttillskottsbranchen och är numera tveksam då de goda resultaten har uteblivit. Vid dagens samtal med Ella var jag, till en början, avvaktande. Men på grund av E... Ver mais
Det var inte något av värde för mig som behöver extra starka tabletter. Dessa är säkert bra för dom som är friska och bara vill ha lite för att stärka kroppen. Inte för sjuka som är ordinerade mycket... Ver mais
Informações sobre a empresa
Vi på nordic PLUS arbetar för din hälsa! Vi strävar efter att förbättra folks hälsa runt om i Sverige. Vi har tillhandahåller högkvalitativ hälskost med naturliga ingredienser som har bevisad positiv effekt. Läs mer på www.nordicplus.nu.
Informações de contacto
Box 620, 65113, KARLSTAD, Suécia
- 0313204606
- kundservice@nordicplus.nu
- nordicplus.nu
Respondeu a 98% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Skickar påminnelser och inkassobrev…
Skickar påminnelser och inkassobrev till pensionärer fast fakturan är betald. Undvik!!!

Resposta da Nordic PLUS
Nya krav ger en ny stjärna
Nu har det komma nya krav till min huvudman. Man vill ha betalt för att jag som ombud orsakat nordic Plus extra arbete. Alla räkningar bestrids och läggs till samlingen. Jag struntar fullständigt i nordic Plus hittepå regler eftersom tingsrättens beslut gäller för ombud.
Mitt råd kvarstår. Köp absolut ingenting från detta företag.
Mats Gustafsson

Resposta da Nordic PLUS
öpna eran mail så det går att senda…
öpna eran mail så det går att senda från hemsidanalt står still også när man vill till är

Resposta da Nordic PLUS
Lurar på äldre människor…
Lurar på äldre människor prenumerationer med telefonförsäljning med löfte om en försändelse som prov.

Ursäkta jag skrev fel
Ni skriver att ni inte är ett enmansföretag.
Ursäkta, jag skrev fel
Företaget är ett Handelsbolag utan anställda.
Namnet är: Trading 101 Handelsbolag Org.nr: 969784-0057
Det finns två ansvariga: Kristoffer Patrik Roos och Rickard Alf Eriksson
"Torbjörn" som svarar på alla inlägg hos Trustpilot nämns inte.
Adressen till företaget är Box 620, 651 13 Karlstad
Det finns ingen gatuadress.

Enkelt o smidigt
Enkelt o smidigt! Trevligt bemötande/ Eva Grafström

Resposta da Nordic PLUS
En ödmjukhet i försäljnings snacket som…
En ödmjukhet i försäljnings snacket som var positiv. Bra förklarat oxå hur det funkar.

HJÄLP!
De har skickat faktura på varor som jag inte beställt. Tyvärr betalade jag en faktura och de lovade att det var slutbetalningen. Idag fick jag med post 5 stycken kuvert med olika fakturanummer uppräknade som inte var betalda + förseningsavg, kronofogdeavgift mm. Jag skulle ju aldrig betalt, nu slipper jag dem aldrig.

Dåligt erbjudande från Nordicplus
Blev uppringd och erbjuden ett gratis provpaket med omega3, ska betala frakt 89kr, erbjöds abonnemang för 189kr/mån. När jag fick provpaketet jämförde jag med Biosalma som vi har hemma. Deras kapslar innehåller mera till ett lägre pris, så jag ser ingen vits med detta erbjudande. Det enda positiva är att jag fick snabbt svar när jag skickade in ångerblankett. Rekommenderar att tacka nej till erbjudande från Nordicplus.

Omöjliga att nå
Omöjliga att nå; svarar inte i telefon och svarar inte på e-mail. Och ja, jag har slagit rätt nummer och mailat till rätt adress. Ett fruktansvärt företag som gör sig oanträffbart!
Tyvärr stämmer inte era svar - varken det första eller andra: Ärendet är inte löst och jag har inte fått någon kontakt med er kundtjänst. Jag har vid flera tillfällen ringt och suttit i telefonkö i över 30 minuter utan att någon svarar. Jag har även skickat mail utan återkoppling. Att skriva här på Trustpilot att problemet är löst när ingen kontakt har skett är därför missvisande. Jag uppdaterar gärna mitt omdöme den dag någon faktiskt svarar på telefon eller återkopplar på mail. Fram till dess kvarstår problemet: ni går inte att nå! Den tid som lagts på att formulera svar här hade förmodligen räckt till att faktiskt svara i telefon eller återkoppla på mail.

Resposta da Nordic PLUS
Det går inte att komma ifrån dom
Det går inte att komma ifrån dom. Nya fakturor hela tiden

Trevlig kompetent säljare
Trevligt samtal bra upplysning, kompetent kille. Så jag köpte.

"Kundnr 52208
"Kundnr 52208
Bestrider även er "sista" påminnelse om betalning av varor jag inte beställt prenumeration på. Bestridandet gäller denna och alla kommande "sista" påminnelser."
Red. 9/3
Det är utförandet av avtalet jag bestrider. Efter att jag godtagit erbjudandet från den trevliga och duktiga säljaren (tror han heter Andreas) uppfattade jag att en sändning var ok (svarade ja i mail) men ringde omedelbart upp och avböjde fler eftersom jag sett att jag var välförsedd redan.
Jag uppfattade aldrig att jag bundit mig till en omfattande prenumeration, bara att jag godkänt en leverans.
När fler paket och fakturor dök upp sa jag ifrån om att ett sånt avtal inte gällde från min sida sett. Jag känner mig lurad, antagligen pga otydliga eller försåtliga formuleringar från er sida.

Resposta da Nordic PLUS
Det var ett trevligt och tydligt samtal…
Det var ett trevligt och tydligt samtal med Isak på nordic plus

Resposta da Nordic PLUS
Ni ringer till mig varje vecka ibland…
Ni ringer till mig varje vecka ibland två. Har sagt till varje gång att jag inte vill att ni ringer mera . Jag har mailat jag har kontaktat kundtjänst. Men det går inte att få stopp på. Slutar med att jag blir ovän med den som ringer. Men vi hörs väl nästa vecka igen.🤗

Resposta da Nordic PLUS
Nordic Plus ger oss möjligheten att…
Nordic Plus ger oss möjligheten att verkligen prova effekterna av deras produkter till ett mycket rimligt pris, utan bindningskrav. Säljaren var mycket sympatisk.

Nordic BLUFF
Idag har vi anmält Nordic bluff hos polisen.
För att dem lura min mormor som är 80 år.
Alla måste vara försiktiga !!!

På grund av sjukdom
På grund av sjukdom, avbokades ett erbjudande med 5 timmars fördröjning. Med sjukintyg, bland annat , godtogs inte avvikandet. Är 81 år gammal !!! Känner mej kränkt!
Önskar jag slapp ge en stjärna!!!!

Resposta da Nordic PLUS
Tydlig och lättförståelig beskrivning…
Tydlig och lättförståelig beskrivning av Omega 3 leveranser...

Resposta da Nordic PLUS
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.