Nordic Scents I/S Opiniões 101

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har købt fra dem et par gange nu. Jeg havde købt et par samples et var dog blevet ødelagt under fragt, kundeservice var hurtige og venlige, jeg modtag varen og en gave som undskyldning. Den anden gang... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan kun anbefale Nordic scents, utrolig fedt koncept, og mega fedt at der nu er en side hvor man kan købe niche parfumer som decants og samtidig også parfume man ikke kan lugte til herhjemme. Har... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Generelt en rigtig fed oplevelse. MEN oplevede da jeg åbnede min pakke at der har været duftvand i pakken, (som forklaret af personale er pga Mikkels rystende hænde), plus så er atomizerne på 1ml flas... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Perfumaria

Escrito pela empresa

Nordic Scents er en virksomhed med fokus på Fragrance Samples. Vores mission er, at du undgår Blind-Buys. Ved at købe et Sample hos os, af den Parfume du er interesseret i sikre du dig, at finde den perfekte parfume til dig og ikke risikere at spilde 2.000 kr. på en parfume som ikke er din stil alligevel. Vores primære fokus er på nicheparfumer, men der vil også være en del designerparfumer på vores hjemmeside. Så om du er til meget unikke parfumer eller noget af det lidt mere "neutrale" så er vi sikre på at vi kan hjælpe dig.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Skuffende oplevelse og mangelfuld kundeservice

Jeg bestilte en sample den 21/11, som blev sendt afsted alt for sent. Efter at have rykket for status, modtog jeg en undskyldning og et løfte om, at der ville blive inkluderet en ekstra sample som kompensation. Da pakken endelig ankom den 30/11, var den lovede ekstra sample dog ikke med.

Jeg kontaktede dem igen for at gøre opmærksom på dette, men har endnu ikke modtaget svar.

Derudover er kvaliteten af deres sampleflasker meget ringe – de er utætte, virker billige og en noget nær ubrugelig atomizer.

Det er desværre første og sidste gang, jeg handler hos dem. Konceptet er ellers godt, og deres markedsføring er professionel, men den samlede oplevelse, med både forsinkelse, manglende levering af det lovede og dårlig produktkvalitet, gør, at jeg ikke kan anbefale dem.

30 de novembro de 2024

Mangler 25% af min ordre

Købte 3 samples og med det, fik jeg jo en gratis travel atomiser… eller hvad? Jeg fik min 3 samples efter lidt ekstra vente tid, dog uden min travle atomiser. Bestilte min ordre d. 14. Blev først sendt afsted d. 17. Lidt sløjt på leveringsfronten og så mangler jeg stadig 25% af min ordre:/

Rettelse:
De har nu henvendt sig til mig og sender 3 travle atomisere afsted. Ændre min vurdering til 4/5. Kan anbefale at handle hos dem.

19 de junho de 2024

God oplevelse

Produkter kom uskadet, og i fin embalage. Hurtig levering, bestilte 13/6 om aftnen og søndag den 16/6 ankom pakken. Så super service 5 stjerner herfra.

16 de junho de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Guys hvis i har købt et 1 ml eller 2 ml…

Guys hvis i har købt et 1 ml eller 2 ml sample så skal i skynde jer og bruge det fordi af en eller anden grund så begyndte alle mine 3 samples at blive dårlige efter få dage. Så jeg bestilte PDM oajan 1ml som begyndte at lugte helt forfærdeligt efter 3 dage af sur juice og arabians tonka begyndte at lugte kun af alkohol og Amore Caffe kan man næsten ik dufte

I forhold til levering har jeg hørt at det tager lang tid men det gik nogenlunde hurtigt for mig.

Et fint sted at købe samples men lidt trist hvad der skete i min oplevelse

22 de abril de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

mikkel kamp har scammet mig!!

jeg købte for 860 kroners samples men der kom en 1 ml dior sausage istedet. da jeg nævnte det på stream sagde han "øv bøv surt show" bedte admins om og mute og siden der ikke var nogen admins blev jeg blokeret af ham istedet.

9 de abril de 2024

Godt produkt

+ Hurtig levering
+ rigtige varer og mængde
+ fedt koncept
- nogle af dem virker sprittede / som om der ikke er så meget parfume kontra alkohol
- 1ml flaskerne har en ringe atomizer

18 de março de 2024
logótipo da Nordic Scents I/S

Resposta da Nordic Scents I/S

Hej Moller,

Vi er meget glade for at høre, at din levering gik som planlagt, og at du modtog det, du havde bestilt.

Vi beklager dog dybt, hvis parfumen virkede meget alkoholiseret; desværre er det noget, vi ikke har meget kontrol over. Når det kommer til atomizeren, vil vi gerne undskylde mange gange for, at du modtog en, der ikke levede op til standarderne.

Vh,
Nordic Scents

Mega god kunde service

Mega god kunde service. Bestilte 2 samples. Modtog dog 1 forkert sample, men det tog ik mere end 1 mail og så var den rigtige sample sendt plus en ekstra som undskyldning (Super god stil!!) Vil 100% anbefale at købe sample derfra hvis man er i tvivl om sin næste parfume!

5 de março de 2024
logótipo da Nordic Scents I/S

Resposta da Nordic Scents I/S

Hej Toke,

Tusind tak for de smukke ord; det betyder mere, end du tror. Vi er glade for, at du kunne lide oplevelsen, på trods af det problem, der opstod.

Vh.
Nordic Scents

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais